Hemma hos Trendspanarna – Sommarens utedusch i koppar

Nu har jag äntligen satt upp min utedusch i koppar (mot garaget) som jag har köpt på Artilleriet. Som jag har LÄNGAT. Med årens lopp så ska erkänna att jag inte klarar värmen lika bra längre. Så nu kan man snabbt duscha av sig när det är för varmt i trädgården. Nu ska det bara fixas till en snygg vit vattenslang och skära upp i altanen och lägga sten som man ka stå på (så att vattnet kommer igenom)!. Lite fix men det ska bli riktigt kul  Här kommer några inspirerande bilder (hoppas jag ;))


Foto: Trendspanarna (iPhone)
/Jenny, Trendspanarna.nu

4 svar på ”Hemma hos Trendspanarna – Sommarens utedusch i koppar

  • Tack snälla 🙂
   Det blev inte så tokigt. Nu ska det bara fixas lite till! En utedusch är skönt och lyxigt att ha under sommaren. Vi har redan använt den mycket!

   Ha en fantastiskt fin dag och njut av solen!
   Ps. Tack för senast på Bloggforum. Det var supertrevligt och inspirerande 🙂

   /Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *