Hemma hos vår läsare Emilie

Vi blir så glada när vi får möjligheten att kika in hemma hos våra läsare. Duktiga Emilie följer oss även på Instagram och vi gillar hennes hörnlägenhet på 2 rum + kök på Brännkyrkagatan i Stockholm. Här bor hon tillsammans med sin kille och ni kan läsa mer på hennes blogg där hon blandar inredning, styling och yoga.

Hur skulle du beskriva din stil? Nytt blandat med gammalt. Färgglatt och “plottrigt” men samtidigt stilrent. Bohemisk touch. Detaljerna gör det lilla extra och allt som vi har framme är noga utvalt och i färg och form. Allt har sin plats. Det ska vara lätt att ta fram ett recept eller läsa en bra bok.

Berätta lite om de olika rummen? 
Vardagsrummet: Här varvar vi ner, tränar och ser på TV. (Jag vill inte ha TV men sambon vill, och det är rätt skönt ibland.) När jag gör yoga vill jag ha fina växter kring mig och nu på våren så öppnar jag dörrarna och kör yoga med solen i ansiktet.
Köket: Är lägenhetens hjärta hemma hos oss. Vi fullkomligt älskar att laga mat.  För att man ska bli inspirerad och vilja laga mat så är det viktigt att det är lekfullt, färgglatt och kreativt. Det ska också vara enkelt att sätta igång så därav vill vi ha det praktiskt med snygga skärbrädor, muggar, kryddor och krukor som man kan ha framme hela tiden utan att behöva plocka undan dem. Nytt och gammalt, det är fina grejer det.
Balkongen: Min oas. Den är inte riktigt färdig ännu men på god väg 🙂
Sovrummet: Ska spegla lugn. Lugna färger och inte så mycket intryck. Ljust och fräscht.Tack Emilie för att vi fick kika in hemma hos dig och för att du har berättat om dina tankar kring inredning! Ljuvligt och inspirerande 🙂

4 hall kök 2 kök 3 kök 4 kök 5 kök 6 kök untitledvardagsrum 3 vardagsrum 5 vardagsrum 6 vardagsrum
3Foto: Emilie Loman
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

1 svar på ”Hemma hos vår läsare Emilie

  1. Hej Emilie! Du och Pelle har skapat ett väldigt fint hem och det är guld med en balkong. Kramar från pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *