H&M HOME lanserar röststyrd stylist för Google Assistent

Tekniska lösningar har blivit en avgörande faktor för att förädla kundupplevelsen i den ständigt skiftande detaljhandeln. Därför lanseras nu H&M HOME Stylist. En av de första röststyrda applikationerna för detaljhandeln och den första röststyrda stylisten för detaljhandeln av sin sort i Sverige. Detta sker i samband med att Google lanserar Google Assistent på svenska för Android och iOS-enheter i Sverige.

H&M HOME erbjuder modern design i många olika stilar för varje del av hemmet och har målet att deras kunder ska hitta sin egna, unika stil och skapa ett personligt hem. Beroende på hur du formulerar frågan ger H&M HOME Stylist dig råd och hjälper dig att visualisera personliga detaljer, moodboards och inspiration, direkt i din mobil. För att aktivera H&M HOME Stylist, säg ”prata med H&M HOME” och du blir välkomnad av deras alldeles egna Stylist via Google Assistent.

Tjänsten introduceras i augusti 2018 och kommer kontinuerligt utvecklas i samråd med kunderna. Med start den 15:e augusti börjar svenska Google Assistent att rulla ut för Android-enheter med 5.0 Lollipop+, och IOS-användare (version 10+) kan inom kommande veckor hämta appen Google Assistent i App Store.

🙂 Jenny & Linda

hm.google
Foto: H&M HOME

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *