H&M HOME PRESENTERAR HÖSTENS KAMPANJ MED POPPY DELEVINGNE

Nu presenterar H&M Home sitt första Hemma hos-reportage. Ansiktet utåt är den brittiska modellen, skådespelerskan och stilikonen Poppy Delevingne. Hennes eklektiska och färgstarka hem är inte bara platsen för höstens huvudkampanj utan bjuder även på inspiration för hela hemmet.

Kampanjen “At Home With Poppy Delevingne” släpps globalt (Idag) torsdagen den 15 augusti och de tillhörande produkterna finns tillgängliga i butik och online samma dag. Poppys moderiktiga och tillgängliga stil hämtar sin inspiration från mode- och filmvärlden och hennes eleganta hem i västra London kännetecknas av färger, mönster och mjuka material. Från köket och sovrummet till vardagsrummet och badrummet passar de mörkgröna tonerna från H&M HOME:s höstkollektion perfekt. Detaljer i mässing framhävs mot möbler i dämpat rosa och grått. Glamoröst men intresseväckande, känslan är livsbejakande, sofistikerad och modern

”Eftersom heminredning handlar om att omge sig med föremål man älskar blev jag exalterad för den här kampanjen med H&M HOME då det verkligen passar mitt hem! Det är spännande att arbeta med ett internationellt inredningsföretag som har ett brett utbud av produkter, särskilt då jag gillar att blanda texturer, färger och material.” Säger Poppy Delevingne.

”Det är alltid kul att se våra produkter i hemmiljö och att kliva in i Poppys hem var verkligen inget undantag. Hennes personliga stil med en förkärlek för färg och form syns i hela hemmet. Att ha Poppy och hennes hem som plats för vår höstkampanj känns naturligt från en estetisk och inspirerande synvinkel.” Säger Camilla Henriksson, marknads- och kommunikationschef H&M HOME.

/Jenny & Linda
Foto: H&M Home

1 svar på ”H&M HOME PRESENTERAR HÖSTENS KAMPANJ MED POPPY DELEVINGNE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *