HM Home & Rebel Walls

Inredningsvarumärket H&M HOME och Boråsbaserade tapetföretaget Rebel Walls samarbetar under våren 2019 i H&M HOME:s konceptbutiker. Tapeter med design från H&M HOME:s sortiment kommer att finnas till försäljning under en begränsad tid i eventytan i kedjans konceptbutiker runtom i Europa samt på rebelwalls.com.

”Vi är enormt stolta och glada över att H&M HOME vände sig till oss med sitt önskemål om skräddarsydda tapeter för sin eventyta i butik. Vad vi har gemensamt, utöver passionen för inspirerande interiörer och vackra detaljer, är att våra varumärken har sitt ursprung i Sverige och finns representerade med inredning i hem världen över”, säger Emma Bylund, B2B Account Manager på Rebel Walls.

Tapeterna “Desert Flower” och “Desert Flower, Pink” har hämtat inspiration från naturen och består av ett färgstarkt mönster med blommor ur proteasläktet i en crèmefärgad och en rosa färgställning. Det exotiska mönstret återfinns i flera produkter i H&M HOME:s kommande vårkollektion. På eventytan i konceptbutikerna kommer även ett urval med kompletterande tapeter från Rebel Walls att finnas till försäljning.

/Jenny & Linda

Foto: rebelwalls.com

1 svar på ”HM Home & Rebel Walls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *