Julklappskalendern – Vinnare Lucka 9-14

Hej alla som väntar på att vi ska presentera våra vinnare i Julklappskalendern som vi har haft tillsammans med Royaldesign. Julen har varit hektisk och vi har nu äntligen läst igenom alla motiveringar för luckorna 9-14. Vi tackar ödmjukast för alla kreativa och inspirerande svar.

Ha en underbar kväll!
Jenny & Linda

Ps. Ni som har vunnit skicka er adress + mobnr till trendspanarna(@)hotmail.com

LUCKA 9 (2 vinnare)
Gerdan: Allt skulle vara billigt när vi satte bo
men besticken har varat längre än man skulle tro
fast plasthandtagen har blivit gula
knivbladen rostar och är ganska fula
Hardangerbesticken knep mitt hjärta direkt
tänk så fina att duka med i jul till vår släkt
farmor skulle säkert gapa förvånat
och faster skulle häpet fråga Dom har ni väl lånat?

Helena: Min sambo är från grannlandet i väster
Så ofta bjuds ju norska släkten på fester
Kring bordet hörs då ofta Norge vs Sverige kiv?
Nu vore ändå besticken norska-både gaffel o kniv.
Det borde ju i smaken falla o så kommer de räcka till alla!

LUCKA 10 (2 vinnare)
Liza: Nytt år som betyder, in med det det nya och ut med det gamla. ?! Hade passat perfekt i mitt nyrenoverade vardagsrum!

Sofie: Knuffas med gosedjuren i sonens säng,
det är trångt, det är varmt, slit och släng!
De behöver en plats där de kan få ro,
en plats där de är lätta att nå, men ändå kan bo.
Den schyssta korgen är alldeles rätt!
Jag hör redan Nallen ropa: ”Nya hemmet – så fett!”.

Kämpade med inredning i vårt hemmakontor,
fram och tillbaka till butiker jag for.
Hittade inga tyger eller mattar som föll mig i smaken,
för den är ju som sagt som den omtalade baken.
Nu ekar det högt när vi på tangenterna knappar,
men så såg jag plötsligt denna matta bland mina appar!
Det är ju den som är den, det är ju klart!
Nu håller vi bara tummarna för vinst snart!

LUCKA 11 (2 vinnare)
Anna: När jag nu till utlandet ska flytta, önskar jag ta med mig tallrikar som gör nytta. Något som passar till de finaste fester, men även till gårdagens rester. Jag är uppvuxen med Rörstrands Gröna Anna, men de är ju väldigt färggranna. Tänkte mig därför klassisk elegans i vitt, då kan bordsdekorationen väljas fritt. När jag sen bjuder vännerna på god mat, kan jag stolt servera den på de finaste fat.

Erica: Vi har länge drömt om dessa vackra tallrikar. Jag sa upp mig från mitt jobb efter 10 år för att börja plugga, något jag är väldigt glad att jag vågade. Det har dock inneburit att vi inte kunnat lägga pengar på något extra. Våra tallrikar har gått sönder en efter en och nu har vi bara fyra kvar. Om allt går som det ska blir vi snart fem i familjen, därför vore det så passande att vinna detta paket.

LUCKA 12 (2 vinnare)
Anders: Vid fikapauser i vardagen men också vid högtider för att göra dem så mycket coolare,
kommer termosen bli min bästa polare!
Jag häller bara upp en skvätt,
det kan vara både kallt och hett! ??

Jennie: Som student vill man effektivisera,
att slippa brygga ens livsnödvändiga kaffe på flera timmar hör därtill.
En students ekonomi går inte att romantisera,
Så att få vinna Bernadottes termoskanna jag gärna vill.

I tentaångestens djupaste stunder,
kanske den här som ett under,
skulle ta kunskapen till en ny nivå,
men om inte är den ju så fin att titta på.

LUCKA 13 (2 vinnare)
Elisabeth: I mitt huvud ekar ett skratt
Från den till jag vill tända ett ljus
Det är självklart att
Du är saknad här i vårt hus
Du var den gladaste människan jag mött
Jag är glad att jag minns dig ändå
Julen är nära och allting är rött
Det är dig morfar, jag tänker på

Viki: Jag vill tända ett ljus för alla som har det svårt i dessa tider, för barn som inte får en jul de förtjänar och för de vuxna som inte kan ge den jul till sina barn som de önskar. För all de som är ensamma utan närhet och kärlek.

LUCKA 14 (3 vinnare)
Anton: Min sambo, en entusiastisk inredningsentusiast
– vill se Work Lamp byta plats med vår sovrumslampa av plast

Skulle där bli perfekt rekvisita, på det kan ni lita,
den där lampan som Form us with love så fint ha rita’

Sovrummet får då ett häftigt och harmoniskt stuk
och vinsten skulle samtidigt göra svärmor sjukt avundsjuk.

Att ge vacker lampa till min kära som står mig så nära
vore en ära – vad mer kan man begära?

Emma L: På min byrå skulle denna lampa ligga snyggt,
eller kanske på den lilla pallen som min farmor byggt?
Fast tänk om jag den i taket skulle placera,
Ja lampan ger sådan inspiration, idéerna blir flera.
Men en så snygg detalj passar ju det mesta.
Om jag vinner får jag prova mig fram och testa.
Var den är slutar är jag säker på en grej,
Om jag lampan vinner blir jag en överlycklig tjej!

Katarina: Den skulle definitivt få hänga (alternativt ligga på en hylla) vid familjens nya arbetsplats som vi ska fixa i julhelgen i en outnyttjad hörna på ovanvåningen. Denna arbetshörna kommer vara i vår fönsterlösa hall så vi kommer behöva bra, mysig och arbetsvänlig belysning!

 

7 svar på ”Julklappskalendern – Vinnare Lucka 9-14

    • Det stämmer! Tryckfelsnisse har varit framme. Vi ber om ursäkt för det. Vi har inte haft tekniken på vår sida. Nu ligger det två nya vinnare ute. Tack för att du sa till! Vänligen // Jenny & Linda

    • Det stämmer! Tryckfelsnisse har varit framme. Vi ber om ursäkt för det. Vi har inte haft tekniken på vår sida. Nu ligger det två nya vinnare ute. Tack för att du sa till! Vänligen // Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *