Korbo lanserar korgar i solid mässing och koppar

De klassiska korgarna 35 och bin 18 från Korbo, finns nu i koppar och mässing. Dessa nya metaller kompletterar deras illustration av korgar i galvaniserat och syrafast rostfritt stål. Korgarna är handvävda av solid koppar och mässing tråd och kommer att utveckla en vacker patina med tiden. Ljuvliga säger vi då vi själva har flera av dessa korgar hemma sedan flera år tillbaka. Perfekta till höstens äpplen och löv i trädgården eller att ha leksaker, ved och filtar i. Stor tummen upp från oss!

Om Korbo:  Korbo handvävda trådkorgar är funktionella och tidlösa korgar med en historia som går tillbaka till det tidiga 1920-talet i Sverige. Förr användes korgarna av fiskare och bönder eller någon som behövde tillförlitlig transport och förvaring. Varje trådkorg vävs för hand försiktigt av skickliga hantverkare och unika hantverk är fortfarande densamma som när den första korgen som produceras.

Bin 18 & Classic 35 copper - Desk_1
Bin 18 & Classic 35 copper - Living room_1
Bin 18 brass - Desk_1
Bin 18 brass - Hallway closeup_2
Classic 35 brass - Books closeup_3
Classic 35 brass - Kitchen countertop_1
Classic 35 copper - Bedroom
Classic 35 copper - Stoneware closeup_1
Pressfoto: Korbo
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

1 svar på ”Korbo lanserar korgar i solid mässing och koppar

  1. Såå snygga bilder – tack för det! Men åh! Handtagen på 6e bilden också! Så eleganta. Någon aning var de är ifrån? Har letat som en tok men inte hittat än.. Tack o ha en underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *