Lekfullt, flörtigt och färgsprakande – så inreder Ellos uteplatsen i sommar

Äntligen är den här, tiden på året då vi spenderar mer tid ute än inne. Förbered dig för långa dagar i solen med Ellos nya sommarkollektion. Från mjuka textilier till stilfulla loungemöbler och lättskötta utomhusmattor – här hittar du allt du behöver för att skapa din sommaridyll hemma!

Med sommaren runt hörnet introducerar Ellos Home en kollektion som är tillägnad uteplatsen. Skapa ditt drömrum under bar himmel och inred din altan precis lika härlig som ditt vardagsrum – med snygga loungemöbler, utomhusmattor och mjuka kuddar, filtar och dynor. Toner av rosa och orange sätts mot det neutrala och charmiga mönsterkombinationer av blommigt, rutigt och randigt ger hemmet en lekfull touch. Mer somrigt än så här blir det inte!

Duka bordet inför säsongens trevliga middagar med modernt porslin och textilier i en underbar färg- och mönstermix. Deras rutiga duk ”Lulu” är en perfekt bas för  sommardukningen. Sätt pricken över i:et på din dukning med en randig kanna i glaserad keramik och tallrikar med illustrationer av citron och apelsin.

Foto: Ellos
/Jenny & Linda

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *