LUCKA 01 – DAGENS TÄVLING I JULKLAPPSKALENDERN

Jingel bells jingel bells som vi har längtat! Nu är det dags att köra igång årets julklappskalender, för tredje året i rad! En tävling varje dag på bloggen fram till den 24 december. Fantastiska priser i potten och olika varumärken. Du som tävlar kommer att ha 48 timmar på dig att tävla på respektive tävling.

Dagens vinst är från danska Muuto som vi gillar skarpt. Tuff design som står sig över tiden. Dagens vinst är hyllan FOLDED i valfri storlek och färg (värde 1 495 kr). Perfekt att använda som nattduksbord, till badrummet, köket, hallen eller kontoret. Den är snygg överallt med andra ord 😉 Så ta nu chansen och vinn något fint till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Var skulle du sätta upp hyllan om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  3 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka1

lucka1_extra

192 svar på ”LUCKA 01 – DAGENS TÄVLING I JULKLAPPSKALENDERN

 1. Älskar nordisk design o inredning
  finns så många olika vackra ting
  Enda problemet jag tycks nu ha
  är vart jag allting ska placera
  Denna helt underbara vackra Muutohylla
  vill jag i köket med Marimekkomuggar fylla

 2. Denna skulle i vardagsrummet hänga bra
  Därför vill jag denna ha,
  Tänkte vad en liten vacker detalj kan göra,
  Om denna tävling ska alla få höra

 3. Hyllan skulle helt klart få flytta in i 7-åringens rum. Han har litet rum, och behöver massa väggförvaring!

 4. Jag hade satt den perfekt ovanför tvn! Så himla käckt att kunna gömma fjärrkontrollen på ett snyggt ställe och slippa leta efter den jämt!

 5. Denna snygga, stilrena och smidiga hylla skulle jag placera på väggen bredvid min säng. Den skulle utan tvekan mer än gärna få ersätta det nattduksbord jag har idag som set ut som det är hämtat direkt från dinosaurietiden, riktigt gammalt och fult. Denna hylla skulle ge mitt rum ett positivt lyft!

 6. Har spenderat otaliga timmar på att leta efter möbler och inredningsdetaljer sedan jag flyttade hemifrån i september. Man inser snabbt att sommarjobbspengar och studiebidrag inte räcker så långt, särskilt inte om man har en förkärlek till nordiska varumärken. Har därför övertalat pappa att hjälpa mig att snickra ihop ett skrivbord i sommar. Vit, långsmal bordskiva och rundade, sneda ekben. Samma stil som mitt matbord. Om jag skulle vinna tävlingen skulle jag välja hyllan FOLDED i storlek L, ljusgrå, som min soffa, och sätta upp den över mitt skrivbord. Ser redan framför mig hur fint det kommer att bli i mitt vardagsrum.

 7. Jag skulle sätta hyllan i hallen. Den är perfekt till småprylar. Dessutom är den snygg och klassisk och därför funkar den lite överallt, det gillar jag.

 8. Jag skulle satt upp den i mitt sovrum bredvid min säng & satt dit härliga fotografier så jag varje morgon kan vakna med ett leende på läpparna när jag ser dem.

 9. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna den här hyllan till min flickvän! Hon har tjatat om att den skulle vara perfekt i vårt kök. Håller tummarna så jag kan göra henne till världens gladaste tjej! 🙂

 10. Åh, älskar denna hylla! Så snygg! Om jag har turen att vinna så skulle jag sätta upp hyllan i vår hall! Den hade verkligen passat perfekt där!

 11. Den skulle sättas upp i hallen. Vår hall är så opaktisk och färglös. En rosa skulle det bli. Vilken härlig färgklick. Snygg, praktisk och aldeles, aldeles underbar.

 12. Å den här hyllan har jag spanat på sedan jag först läste om den! Föll för färgen och puderlacken. Älskar Muutos design och vill placera en teracottafärgad Folded över vår tv i vardagsrummet, en ännu tom vit vägg där hemma som behöver lite kärlek.

 13. Hej,
  Vilka läckra färg och stilrent design på hyllarna…länge tittade efter en hylla som jag kan ha i köket och hänga handdukar utan att se billigt ut.

 14. Sonens lilla “bäbis”rum skulle behövas förändras för läxläsning och förvaring av teckningar och andra alster?

 15. Funderar hit och dit var denna skulle passa bäst. De verkar ju passa in överallt! Men jag skulle placera den i köket. I fickan stoppar jag ungarnas aktuella teckningar som ska ritas klart (ligger annars lite överallt i lägenheten, men oftast tar de upp yta på diskbänken där risken är stor för vattenskador…) Hyllplanet blir perfekt att lägga nappar på då jag har infört nappförbud i köket. Och krokarna, där kommer handduk och torkhandduk hänga. Just nu hänger vi dem på spishandtaget så att man inte ser maten som eventuellt blir bränd…

 16. Min hall som är så liten att man knappt hinner komma in, innan man är förbi den. Funktion och förvaring behövs såklart ändå så den lilla hyllan i den lilla lilla hallen hade varit en fullträff!!

 17. Om jag detta vackra ting skulle vinna
  Min syster jag skulle vilja glädja med denna folded hylla
  För att skapa struktur och få saker att inte ska försvinna
  I hennes hall den skulle få förgylla ?

 18. I vårt löjligt trånga badrum skulle den sitta perfekt! Både plats för handdukarna OCH ett till förvaringsutrymme! Halleluja!

 19. Oh, så fin hylla FOLDED är! Den mörkgråa så mysig och den gammelrosa så läcker! Den skulle faktiskt passa bra i alla rum i huset, för så praktisk och fin är den. Men väljer nog att ha den i hallen, så hyllan är det första man möts av när man kliver in i huset. Passar utmärkt att lägga nycklarna på, då vet man alltid var de finns!

 20. Perfekt hylla i sovrummet istället för sängbord. Bra sätt att få upp lite möbler från golvet, luftigare så. Den mörkgrå hade dessutom passat perfekt mot vår gråblå sovrumsvägg!

  • I vår hall så klart, som än så länge är ganska kal och vit. Extra förvaring som inte tar golvplats, är snygg och en fin inredningsdetalj. Den gråa skulle passa perfekt hemma hos oss. Ja tack?

 21. Hyllan skulle definitivt få sitta i hallen där alla kunde se den. Då syns den bara dörren står öppen och den blir perfekt för att lägga ifrån sig nycklar och mobilen.

 22. Jag skulle sätta den på vår lilla toa. Tillsammans med fina handdukar, burkar med bomullsbads, blomvas, värmeljus. Gillar den olivgröna färgen i stl M eller L. Känns fin till vår lite beige/gråa väggkulör. Skulle även göra slag i saken och köpa en rund spegel om jag vann! 🙂

 23. Den skulle sitta perfekt i mitt nya kök där jag skulle behöva dölja några gamla skruvhål i väggen.

 24. Snygg hylla,
  Den kan jag lätt fylla
  Med alla prylar i min hall
  Den ser ut att hålla pall
  För både dotterns kläder, nycklar och mynt
  Kanske till och med lite pynt! ?

 25. Jag skulle sätta upp hyllan i min klädkammare. Där skulle jag hänga/ställa fina väskor och kanske någon parfym. 🙂

 26. Hur mycket tid spenderar vi egentligen på att leta efter nycklar? Nu i vintertid så händer det alldeles för ofta att vi står påpälsade i hallen, tjocka jackor, mössor, halsdukar och undrar: var är nycklarna? Svetten rinner, bråttom för att hinna med bussen. Hyllan skulle få sitta i hallen. På kroken skulle jag hänga nycklarna varje gång jag steg in genom dörren. Tänk va mycket tid jag skulle spara!

 27. Hyllan skulle bli en perfekt i min sovalkov, både för att den är riktigt snygg och tar inte så stor plats. Har länge varit på jakt efter något som skulle passa in på den begränsade ytan som finns.

 28. Hyllen passer godt på mitt kjøkken, til krukker og krydder, og hvor jeg kan henge grytekluter og håndkle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *