Lucka 06 – Dagens lucka i julklappskalendern

Onsdag och lillelördag! Vi har redan kommit fram till lucka 6 i vår kalender. Helt galet vad tiden går fort 🙂 Idag har vi det stora nöjet att öppna luckan tillsammans med ljuvliga Love Warrior. Ett varumärke som vi gillar skarpt och idag har du chansen att vinna underbara postern “Sweetest Adele” i Tyvek och storlek 70×100 cm, värde 2 299 kr. En riktigt drömvinst! Tyvek är ett naturfibermaterial som ger en levande och väldigt speciell känsla i motivet. Så ta nu chansen och vinn denna fining till dig själv eller ge bort i present. Svara bara på frågan nedan!

Svara på frågan:
– Var skulle du placera denna ljuvliga poster om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  8 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka6_trendspanarna

209 svar på ”Lucka 06 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Vacker plansch med charmigt djur,
  påminner om vår vackra natur!
  Bästa platsen på vägg i min hall,
  Adele skulle få alla gäster på fall!

 2. Mycket vacker prydnad vilken skulle passa på soffbordet att se på o njuta av när teveprogrammet är för tråkigt vid kvällstittandet i liggande ställning i hörnsoffa.

 3. Givet på en helt egen vägg i vardagsrummet för att lysa upp rummet med unika bilder. Varje månad skulle rummet bli som nytt med en ny bild. En stund som skulle delas med min dotter som älskar att vända blad och upptäcka nya motiv och fantisera sig iväg på äventyr.

 4. Jag skulle sätta denna fantastiskt vackra poster ovanför soffan i vardagsrummet. Håller på att fixa en fotovägg och denna poster skulle göra sig bra som huvudnummer ?

 5. Min dotter med familj som inkluderar Henry 10 månader, flyttade precis till ett hus på landet från en liten lägenhet så väggarna ör tomma och till barnrummet skulle denna fantastiska tavla göra succé?

 6. Jag skulle placera den i hallen med någon riktad belysning. Konst är roligt att börja med direkt man kommer in genom dörren, tycker att ett hem känns personligt redan på en gång då.

 7. Åhh så fin!! Om vi vinner ska tavlan hänga i vårt kök/matsal. Ensam på en vägg mellan två spröjsade fönster och med en svart kamin till höger. Hoppas hoppas.

 8. Åh jag har precis flyttat och vet inte alls vad jag ska ha på väggarna! Denna skulle passa så så bra i vardags rummet brevid vårat stora vita matsalsbord! En dröm???

 9. Jag älskar tavlan. Den skulle göra sig fin i mitt vardagsrum och den får sällskap av lägenhetens elefanter på tavlor, hyllor, tapet, matta samt några elefanttatuering. Elefanter får mig helt enkelt att må bra.

 10. Älskar denna och skulle sätta den i hallen direkt man kommer in så att det blir det första jag ser när jag kommer hem!

 11. Min mamma älskar elefanter!!! Tänk att få överraska henne med denna underbara poster! Hennes favoritplats hemma är i deras lilla torn på huset. Här sitter hon varje dag & skriver. Där skulle Sweetest Adele passa utmärkt & ge min mamma lycka varje dag!

 12. Men så fin! Har nu snart bott i min lgh i 1år. Och finns en liten vägg som behöver prydas. Har inte hitta någon jag riktigt fallit för men denna hade ju varit perfekt att fylla min vägg och rum. Och samtidigt att den kommer från just er Ljungskile företag!

  En god jul till er från mig!

 13. Just den där bilden från Love Warriors är MAGISK och jag skulle bli så himla glad om jag vann !

  På fredag har vi slutbesiktning av vårt lösvirkeshus efter ett år av TOTALT byggkaos.
  Först gick byggfirman i konkurs och sen har det mesta som kan gå snett gått snett,
  Men nu ska “resan” alltså vara över ( ÄNTLIGEN !! )
  och jag ser sååå himla mycket fram emot att få flytta in i vårt nya, fina hus nu precis lagom till jul !

  Adele skulle få hänga över sängen i vårt sovrum.
  Vi har en smått fantastisk takhöjd på 3,70 där
  och jag vet att Adele skulle passa som handen i handsken där !
  Bli lite som pricken över i:et helt enkelt.
  Därför håller jag tummarna riktigt hårt 🙂

 14. Ute i vår hall så det blir det första man set när man stiger in till oss. Man ska bli inspirerad av bilden och vill bara se mer ju längre in i lägenheten man kommer.

 15. Nyss flyttat hemifrån innebär att jag ännu inte har några tavlor att hänga på väggarna. Att vinna denna fantastiska tavla vore en perfekt start på min tavelsamling. Jag skulle placera den ovanför soffan, då denna plats är centrum i min lägenhet.

 16. Elefanten är det djur jag favoriserat och älskat sedan två års ålder.
  Då fick jag en gosedjurselefant av mormor, och vi blev bästa vänner.
  Fortfarande sitter han kungligt placerad vid huvudkudden i min säng,
  Och på tjuvjägare som jagar vilda elefanter vill jag sätta en skottpeng..
  Dessa vackra djur är emotionella, eleganta, unika och himla intelligenta,
  Och på denna jord måste människan se till att de förblir permanenta!

  Och permanent vill jag så gärna få placera denna poster i mitt vardagsrum,
  Lyckan att få vinna kan jag inte i ord förklara. Av lycka skulle jag stå stum. <3

 17. Detta mästerverk skulle hänga i vårt sovrum! Att få vakna upp och det första vi ser är Sweetest Adele, vilken dröm! Inte nog med det så skulle motivet matcha våra sängkläder 🙂

 18. Den skulle få lov att hänga helt för sig själv utan att något annat stör intrycket av motivet på en vacker kritvit kalkvägg uppe på en vind. Släpljuset som kommer in och träffar detta vackra motiv skulle verkligen göra denna tavla till ett blickfång för hela våningen! 🙂

 19. Skulle jag ha turen att vinna denna underbara poster skulle jag få möblera om min tavelvägg i vardagsrummet. Den är placerad på den ena av de två väggar som hamnar i synfältet från vår hörnsoffa. I soffan brukar jag och barnen ibland roa oss med att titta på de olika motiven och berätta historier om dem för varandra. Jag tror att Adele kan bli en fantastisk inspiration till fantasifulla historier i framtiden.

 20. Vi har en tom vit vägg i vårt vardagsrum precis där vi har vårt matbord. Vi har länge letat efter något vackert att hänga där, men inte hittat rätt. Den underbara lilla elefanten skulle passa jättefint.
  Vardagsrummet går mycket i grått och vitt. Vi har grått bord, vita stolar och bänkar med gråa fårskinnsfällar. Det vore kul om den vackra postern skulle få pryda vårt vardagsrum!

 21. Min kompis hade fått den att hänga över sin soffa i vardagsrummet. Där hade den blivit centrum, men ändå snyggt matchat de av hennes egna fotografier från afrika på vilda djur som är mindre och finns i andra delar av rummet!!

 22. Jag skulle sätta tavlan framför sängen så att jag kan se henne innan jag somnar och direkt när jag vaknar, för hon är så ljuvlig

 23. Denna fina poster skulle jag vill sätta på min fotovägg. Älskar inredning och att få ha denna fina på väggen hade gjort min lägenhet så fin. Hoppas hoppas!

 24. Hej, jag har tittat på Sweetest Adele en tid. Hon är så fin. För mig symboliserar hon lugn, stabilitet och stolthet. Hennes givna plats hos mig skulle vara ovanför min säng brevid drömfångaren min dotter gjort.

 25. Vilken otroligt vacker bild! Helt magisk har suttit och titta på den hur länge som helst känns det som.

  Min dotter är väldigt förtjust i djur och hon har verkligen en förkärlek för just elefanter. Hade jag vunnit hade jag gärna velat ha tavlan i vardagsrummet men jag är ganska säker på att min dotter hade velat ha denna i sitt rum så det är förmodligen där den hade blivit placerad! #curlingmamma 😉

 26. Älskar all er konst och denna skulle passa perfekt i min nya lya. Bästa platsen på väggen ovanför soffan i vardagsrummet ?

 27. Vi har slitit och kämpat med barnens rum på övervåningen under så lång tid
  äntligen börjar vi att se ljuset och det blir så bra!
  Utanför finns bara en minimal hall och en liten toalett som vi nu tagit tag i.
  Denna grymma poster hade gjort sig så bra där uppe i den lilla hallen och bundit samman deras rum!

  Håller tummarna! Ha en fortsatt god jul!

 28. Jag skulle placera denna underbart vackra tavla i min nya lägenhet jag får tillträde till i februari. Den hade passat så sjukt bra så jag blir helt snurrig bara jag tänker på det !

 29. När min syster, i dag 30+, var liten och blev tillfrågad vad hon ville bli som stor svarade hon alltid med tindrande ögon ”elefant”. Sedan dess har kärleken till elefanter följt henne genom livet, så detta vore en fantastisk gåva när hon snart fyller jämnt. Jag hoppas att hon skulle placera bilden någonstans där hon alltid kunde se den. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *