Lucka 07 – Dagens lucka i julklappskalender

Torsdag och vi närmar oss slutet av veckan! Vi har kommit fram till lucka 7 i vår julklappskalender. Idag har vi den tillsammans med ljuvliga Strömshaga! Där du kan vinna två kuddfodral och en fotogenlampa, värde 2 056 kr! Lampan är i ställning så man kan välja om man vill ha den hängande eller plocka ur lampan och ha den separat på bordet. Tidlös, snygg och bara ett måste i var svenskt hem denna mörka tiden på året. Så ta nu chansen och vinn denna fining till dig själv eller ge bort i present. Svara bara på frågan nedan!

Svara på frågan:
– Vem skulle du vilja mysa med i vintermörkret? Varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  9 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

lucka7

208 svar på ”Lucka 07 – Dagens lucka i julklappskalender

 1. Jag skulle vilja mysa och få kvalitetstid tillsammans med mina bästa vänner som jag träffar alldeles för sällan då vi bor på skilja håll. Men en perfekt kväll ute på min inglasade altan med massa tända ljus skulle vara guld värd så här i vintermörkret!

 2. Under vintermörkret vill jag med min kära vän mysa,
  vara inne istället för att ute frysa,
  då vill jag även bjuda på en fika,
  och kanske på en mysfilm kika! 🙂

 3. Om jag vann dessa skulle jag bjuda min man på en soff-dejt med tända ljus eftersom vi sällan hinner med soffmys längre pga småbarn, renovering mm. <3

 4. Jag vill mysa med mitt xbox one, tillsammans har vi räddat världen säkert sju gånger nu så vi behöver en paus. Dessutom har jag en högst oklar krok i taket som behöver ett syfte och den där fotogenlampan är ju asfrän. Ps. Min pojkvän får givetvis vara med på myset ifall han vill, jag är inte den som är den. Ds.

 5. Min kära fru sedan 50 får mig alltid att drömma,
  alla år vi kämpat tillsammans inte att förglömma,
  men att i vintermörkret mysa med henne det ger mig mest,
  hela livet blir en enda stor fest.

 6. Min lilla dotter som alltid påtalar hur viktig jag är för henne och som jag ibland tyvärr missar att fånga upp och tillmötesgå i vardagsstressen. Men om kvällarna och helgern (när jag inte jobbar) brukar vi passa på att krypa ner under en filt och kramas, läsa en bok, se på film eller måla med tuschpennor. Hon är mitt största dåliga samvete och den mest betydelsefulla i mitt liv.

 7. Skulle vilja mysa med min Mamma.Men hon är en lysande stjärna bland änglar. Då gäller det att värdesätta de jag har omkring mig. Vänner och familj <3

 8. Katten, sonen och min älskade -för att jag har varit på resande fot i jobbet så mycket nu och nu längtar jag adventsmys i det lilla som blir det stora

 9. Myser redan med min dotter dagarna i ända. Men den jag vill mysa mest med förutom henne är min fina sambo som står ut med mig i vått och torrt. ♥️

 10. Det stora julmyset blir när våra utflugna barn kommer hem till jul. Så sällan vi alla 4 ses nu när dom flyttat ut och ihop med sina kärlekar.

 11. Jag vill ha mys i vintermörkret med min mamma, eftersom hon trots egna problem och svårigheter i livet nu på senaste alltid har gjort allt för att ställa upp för mig och hjälpa mig.

 12. Familjen med ett par goa kuddar och en varm filt. Över oss hänger de levande ljuset som hjälper oss att läsa saga efter saga tillsammans med lite glögg och saft

 13. Jag vill mysa med min fru. Barnen har vuxit upp och flyttat hemifrån och nu är det bara vi hemma. Det är dags att vi får återupptäcka varandra.

 14. Får jag svara…mig själv…?
  Att krypa upp i soffan med en god bok, inga måsten och nybryggt kaffe är svårslaget!

 15. Är man elak om man svarar hunden? trots att man har sambo och en underbar familj :p
  Ingen är ju trots allt så bra på att mysa som en hund.

 16. Det är dax att varva ner och lägga stressig höst bakom oss. Nu vill jag mysa med min familj och mina barn. Den lättirriterade mamman som dragit på sig halsflusser hit och influensor dit och kanske höjt rösten lite för tidigt och inte varit helt uppmärksam denna höst, den mamman som ör jag behöver dra till lamdet, sjunka ner i soffan, tända brasan och mysa med sin familj!

 17. Lätt mig själv! Innan barnen kom var egentid synonymt med något urtrist och tråkigt men ack så det har förändrats! Ge mig några timmar för mig själv i soffan med en filt, chipspåse och nån rom-com på TV:n så ska ni få se på askungeförvandling från zombie till beyonce!

 18. Min mamma alla gånger, hon får mig alltid
  att känna mig trygg och gör mig alltid glad.
  Hon är sågo, varm och mysig.
  Önskar att alla hade en mamma som min.

  Fotogenlampan vore perfekt att mysa med
  i vinter, eftersom mina föräldrars lantställe ofta
  råkar ut för strömavbrott, ibland i flera timmar.

 19. Jag skulle krypa upp i soffan med familjen i sommarstugan, och njuta av tystnaden och mörkret. Där får vi alla lugn och ro och kan lämna allt annat för en stund.

 20. Jag skulle vilja mysa med min släkt nu i den mörka vintertiden!
  Jag är mycket med min släkt och det är det bästa jag vet, man måste ta vara på de nära och kära medans dom finns kvar ❄️❤

 21. Min man och mina barn. Samtidigt som jag tycker att en av de mysigaste stunderna är då de somnat brevid mig i soffan eller inte vaknat på morgonen och man har en stund i deras närhet men ändå själv. Det är tyst, man tänder ljus och njuter av en kopp kaffe i sälllskap av sina egna tankar eller en trevlig blogg.

 22. Jag skulle vilja mysa lite extra mycket med min äldsta dotter – hon får för lite uppmärksamhet av mig nu när vi har fått tillökning så jag önskar att jag fick lite egentid med bara mys med min fina 3-åring.

 23. Jag vill mysa med min underbara katt, Som på sätt och vis räddat mig och som nog blev räddad 😉 när hon fick flytta hit. Hon är den aldra bästa på att ge värme och mys.

 24. Jag är 50 år och har haft en god vän sedan jag var 7 år. Under många, många år har vi nu bott långt ifrån varandra vilket gör att jag saknar henne ofta. En härlig vintermyshelg med henne är de jag önskar mig mest av allt just nu.

 25. Enkelt, men så vackert! Heja Strömshaga! <3

  Allra allra helst skulle jag nog vilja mysa med en sån där riktigt kär vän,
  det är troligtvis någon som jag faktiskt inte känner än.
  Kanske det skulle slå lite extra många gnistor då, det drömmer jag om typ så.

  God jul!

 26. Min fina lillasyster som jag sällan träffar, bor i olika städer. Hon har det tufft med sin reumatism, 16 år men kämpar på.. Skulle vilja krypa upp i soffan med en varsin kopp te och bara mysa till en film. Visa att jag finns där för henne jämt .

 27. Efter en lika galet rolig som stressig tid, med jobb i smedjan, beställningar och julmarknader myser jag med man och vuxna ungar. Utan deras support – och tålamod – vore det inte hälften så roligt! ?

 28. Min sambo tillika partner i Logistikfirman AB. Som småbarnsförälder är det så lätt att fastna i allt som ska fixas. Ser fram emot jullediga, mysiga dagar med tid för varandra.

 29. Jag vill och kommer att mysa med min man sen 42 år. Jag trodde inte för en månad sen att det skulle vara möjligt, men tack vare en omfattande hjärtoperation är han mysbar igen!

 30. Jag vill ju helst mysa med min älskade särbo. Det är underbart att möta den stora kärleken lite senare i livet och att äntligen ha fått träffa en man som verkligen ger och ser … och jag ger honom hela mitt hjärta

 31. Jag vill mysa med min underbara familj, men framförallt med cancersjuka syster som har leukemi för 3:dje gången nu och genomgår så jobbig behandling. Familjen är det viktigaste man har, och man ska värdesätta och ta sig tid att få mysa såhär i mörkret.

 32. Är för första gången på väldigt länge nöjd med att vara själv. Så gärna ensam uppkrupen i soffan med en varm filt, några kuddar bakom ryggen framför en cheesy julfilm på Netflix 🙂

 33. Trots att håret blivit grått efter många år med mig… säger han min älskade sambo så är han den enda jag vill mysa med! Den bäste på många sätt, han kan det mesta av det bästa: laga både mat och grejer…

 34. Oj vilken fråga – finns bara en min älskade sambo! Den bäste jag har….En som jag får konkurrens av är mammas hund som också verkar gilla min sambo helskarpt…Klok hund:)

 35. Min man och våra barn.
  Och jag gör det så ofta jag bara kan!
  Varje kväll tänds det ljus och vi myser i soffan under gosiga filtar, berättar historier eller läser en bok.
  Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *