Lucka 09 – Dagens lucka i julklappskalendern

Lördag och vi har kommit fram till lucka 9 i vår julklappskalender. Idag har vi den tillsammans med Black Cat, norges äldsta tehus. Med 100 års erfarenhet har du nu kommit med teserien 24/7. Ett kvalitets te bestående av örter och frukter. Framtagen för dig som vill ha mer avkoppling i tillvaron med balans och energi. Nu har du chansen att välja 6 stycken valfria burkar, värde ca 900 kr. Ljuvliga att ha ståendes framme hela tiden. Eller varför inte ge bort i present till någon du tycker om. Svara bara på frågan nedan!

Svara på frågan:
– Vem skulle du bjuda på te om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 11 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

LUCKA9

175 svar på ”Lucka 09 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Min bästa vän som bor många mil bort, vi behöver en riktig myskväll när vi hinner sitta ner tillsammans i en soffa, dricka te o prata oss genom hela natten!

 2. Ärligt talat så skulle jag bjuda mig själv på en kopp riktigt gott te, i min älsklingsfåtölj, i lugn och ro, utan man och barn 🙂

 3. jag hade bjudit min lillasyster på afternoon tea Bullat upp med nybakade scones o goa marmelader och möjligheten att dricka massa goa teer. bara prata , ta det lugnt o skratta

 4. Jag skulle bjudit en väldigt fin vän till mig på thé och sedan låta henne få det hon gillar bäst. Hon har haft det tufft de senaste åren, men är en riktig kämpe!

 5. Hej!

  Jag skulle bjuda min kära dotter. Hon kämpar så med sjukdom och behöver mycket ljus och uppmuntran i sin tillvaro nu. Så nu håller jag tumme och tå. Att vi många härliga testunder ska få.

 6. Jag hade bjudit min mamma. Då jag flyttade hemifrån för ett halvår sedan ses vi inte alls på samma självklara “efter skola/jobb-sätt” som tidigare. Vi har därför gjort en tradition av att träffas och dricka te och småprata. Senaste gången fick jag några otroligt goda tesorter av mamma, så om jag skulle vinna dessa är det definitivt tid att bjuda tillbaka!

 7. Vill bjuda min bästa vän och idol,
  min kära farmor – en kvinna av stål.
  Över 80 år men så ung i sinnet,
  alltid med humor och livet i minnet.
  Nu vill jag henne bjuda tillbaka,
  på riktigt gott te och hemgjord kaka.
  Umgås några timmar bara hon & jag,
  för en riktigt härlig och rolig dag.

  Glad andra advent <3

 8. Jag skulle bjuda svärmor och svärfar och sambons syster och man som hälsar på oss under jul och nyår. Vi alla är stora tedrickare och är jättesugna på att prova ett nytt temärke med flera spännande sorter. 🙂

 9. Min man. Vi har som tradition att avsluta dagen med en mysig prat- / testund.
  Vi hoppas att vi får börja med teprovning också.

 10. Jag skulle bjuda min älskade mamma på te! Hon älskar te och dricker flera stora koppar varje dag – även när vi var små lärde vi oss att attans den som tar sista mjölken på kvällen så hon inte har mjölk till sitt morgonte 😉

 11. Skulle bjuda in de härliga mammor jag lärt känna under min mammaledighet och som jag kommer att sakna massor nu när jag börjar jobba igen!

 12. Åh va fina burkar och te är en favorit dryck hos mig på morgon och kvällen:) jag skulle bjuda över min kära mor på en kopp te i soffan framför brasan:)

 13. Jag har många grannar jag knappt känner.
  Det skulle vara roligt om de var mina vänner.
  Kanske får jag vänskap tillbaka
  Om jag bjuder hem dem på te och kaka!

 14. Jag skulle ta med lite te till jobbet och bjuda mina tedrickande kollegor på, eftersom jag slutar på nuvarande jobb efter årsskiftet. Sedan skulle kanske en burk få följa med till nya jobbet också ❤️

 15. Min svägerska. Vi behöver lära känna varandra bättre och hon är en stor tedrickare, så att bjuda på lyxiga ovanliga tesorter är absolut en god idé för fortsatt bra umgänge.

 16. Jag skulle vilja bjuda över min mamma, hon älskar te och nu när vi inte längre bor i samma stad då jag har flyttat så skulle en teprovning vara en utmärkt extra anledning att bjuda över henne igen.

 17. Min bästa vän Saga som ska flytta hem till sin hemstad efter jul 🙁 Vill passa på att träffa henne så mycket som möjligt innan dess!

 18. Jag skulle vilja ta steget till att bjuda över min granne på te, vi hälsar på varandra i trappuppgången men det har inte blivit mer än så, än 🙂 Vore kul med en ny bekantskap!

 19. Jag skulle bjuda min bästa kompis på alla sorterna! Hon har inte lärt sig gilla te än, och det är min mission att ändra på det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *