Lucka 10 – Dagens lucka i julklappskalendern

God morgon denna mysiga andra advent. Dagarna går fort just nu och vi rusar mot julen. Vi har kommit fram till lucka 10 i vår underbara julkalender. Idag har vi den tillsammans med Bud to Rose där du kan vinna fantastiska smycken. Perfekt nu i jultider och när man vill klä upp sig lite extra för kalas och fest. Bazaar set i stål örhänge, ring och armband till ett värde av ca 1 200 kr. SÅ ta chansen och vinn detta fina kitt till dig själv eller att ge bort till någon som förtjänar lite bling bling i tillvaron. Svara bara på frågan nedan!

Svara på frågan:
– Vem tycker du förtjänar lite extra bling bling i tillvaron och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 12 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspana

lucka10_trendspanarna_blogg

150 svar på ”Lucka 10 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Min kära syster som pluggat i 4 år, jobbat extra och ensam tagit hand om sin dotter. Hon är värd lite glitter och glamour. ❤️

 2. Min syster förtjänar mera bling
  hon kräver aldrig någonting.
  Men hjälper alltid alla andra
  till henne kan man med problem vandra.
  Nu vill jag visa min uppskattning
  med vackra örhängen, armband och ring!

 3. Min dotter Susanne s om arbetar så långa dagar och sällan är ledig. Hon skulle behöva lite uppmuntran av lite bling-bling.

 4. Finaste vän som har sin pojkvän i FN-tjänst och de ses inte förrän om 6 månader, skulle vilja förgylla julen lite för henne.

 5. skulle ge dem till min kära som varit sjuk och har svårt att se framåt mot julen. Visa henne på alla sätt att jag finns där och älskar henne genom allt.

 6. Stil och design som locka kan
  fram livslusten och glädjen i frusna själars vinterhjärtan.
  Vacker i smyckesset
  En fin julklapp till min vän som känns så rätt
  för hon har haft en tuff tid länge
  så vore fint att henne lite uppmuntran ge

 7. Min syster, som inte ger upp för en sekund. Hon har fått tre cellgiftsbehandlingar och genomgått två operationer på bara ett par månader.

 8. Min bästa vän förtjänar detta bling bling så det varit ett tufft år då sjukdomar och skador har bytt av varandra hos både henne och alla barnen.

 9. Min syster förtjänar definitivt detta. Hon är en ensamstående mamma av två barn, och kan inte träffa dem så ofta hon vill på grund av ständiga affärsresor. Hon är tvingad att bo med hennes ex make då dom inte kunnat hitta nya lägenheter. Hon är jämnt stressad på grund av detta och jag tycker att hon förtjänar att få en sån fin present för sitt hårda arbete.

 10. Efter ett år som mammaledig där flärd och bling varit avlägset, vore det fantastiskt roligt att få kliva in på kontoret i dessa vackra gnistrande smycken!

 11. Jag vill med dessa fina smycken ge min lillasyster uppmuntran och glädje då hon behöver det just nu .
  Hon skulle bli så himla glad för detta bling bling kit . Då börjar hon säkert att stråla igen .

 12. Jag själv skulle behöva lite bling bling och se framemot något kul, då jag har skadat bägge mina höfter och knappt har kunnat gå på en vecka.

 13. Efter 11 sorger och 7 bedrövelser känns det som om jag behöver
  bling bling i massor så det räcker och blir över!

 14. I dessa mörka vintertider, där jag knappt ser dagljus. Jobbar som bartender, sover på dagarna.
  Ser hur alla tjejer går fint sminkade med fina smycken varje kväll. Själv står man där i baren med svarta kläder & blek hy. Skulle göra min vinter om jag hade vunnit dessa att få glamma till mig själv med!

 15. Min syster! Hon har precis blivit singel och är ledsen för det så jag tycker hon förtjänar att bli extra fin nu!

 16. Jag själv? Bortprioriterad både tids- och känslo- och prylmässigt, tråkigt nog. Jättetrist att känna så faktiskt, men en vinst hade muntrat upp.

 17. Min mamma skulle få lite extra bling bling i tillvaron om jag vann 😀 Hon är en kvinna med stor röst, färgstark personlighet, men allt för små smycken trots att hon egentligen skulle klä i “more is more”. Hon unnar sig själv allt för sällan saker och skulle bli så glad för detta set <3

 18. Min vän som har kämpat och äntligen vunnit över den hemska cancern. Hon behöver lite bling i sin tillvaro efter detta.

 19. Min dotter behöver lite bling, bling hon är höggravid och känner sig allt annat än glammig.
  Trots att jag tycker att hon är den vackraste som finns ?

 20. Min mamma behöver verkligen muntras upp med lite bling bling efter ett par år av sjukdomar. Nu är allt under kontroll och hon börjar återhämta sig, så lite bling bling gör en alltid på bättre humör och tankar.

 21. Så fina
  jag hoppas de blir mina
  Jag har kämpat hela hösten med studier och praktik på annan ort, kört 17 mil varje dag i flera veckor i regn mörker snö och halka…Så jag tycker jag är värd att få lite uppmuntran!

 22. Jag själv skulle behöva lite uppmuntran. Denna tid på året är svårt för mig för ett år sen väntade jag barn som skulle föddas i december månad var beräknad att komma i början av december.
  Tyvärr fick jag missfall i somras och denna tid är svårt för att man påminns om den sorgen om barnet som man aldrig fött så därför skulle jag behöva att muntras upp och det skulle göra det lite lättare att gå vidare fastän det gör ont och inget kan mätas med barn inget materiellt.

 23. Den lilla människan med stort hjärta,
  har av sjukdom fått utstå mycket smärta.
  För en daglig kamp mot detta,
  men vänder det ändå mot glädje med rätta.
  Vill med stor stolthet detta till min dotter ge,
  påminna om att det finns så mycket det onda se!

 24. Jag själv förtjänar lite bling då jag och sambon just nu befinner oss i en väldigt jobbig situation och ska försöka komma fram till om vi ska fortsätta ihop eller gå skilda vägar så allt känns ganska hopplöst nu. Behöver lite uppmuntran och det skulle denna vinst ge mig

 25. Detta vackra kit vill jag ge till min syster.
  Sätta hennes hjärta i brand,
  ge henne lite extra lyster.
  Hon verkligen lite bling, bling förtjänar,
  då hon alltid allt och alla trotjänar.
  Dessa kan hon bära till vardag och till fest,
  jag är säker på att det blir den julklapp som hon gillar bäst!

 26. En av min vänner har en utmattningsdepression och nu har hon sprungit in i väggen igen. Hon kämpar varje dag med att försöka att inte jämföra sig med andra eller skuldbelägga sig själv. Hon är en sann kämpe! Lite bling löser inga problem, men det förgyller vardagen litegrann.

 27. Min älskade mamma som gör så mycket för oss alla och som har så mycket problem med sin hälsa, många gånger skulle hon behöva vila mer än hon gör….Mami är bäst och hon är min!

 28. Det är inte ofta jag prioriterar mig själv, men för en gångs skull har jag tryckt på pausknappen. Sitter i skrivande stund på badrumsgolvet med min laptop och en ansiktsmask. Behövde komma ifrån man och barn, samt alla krav och förväntningar. En liten stund för mig själv för att samla energi. Sedan går jag ut till kaoset igen. Jag skulle med stolthet bära upp dessa fina smycken, och verkligen uppskatta att känna mig vacker.

 29. Min mamma förtjänar extra uppskattning detta år! Hon blev sjukskriven i våras efter flera benbrott i fjällen. Sedan dess har hon ändå hållit humöret uppe och åkt fram och tillbaka och hjälpt min sjuka mormor som bor på annan ort trots att hon själv suttit i rullstol i flera månader. Hon är helt enkelt en kämpe!

 30. Nyss var det vi som var små,
  Och på julaftonsmorgon tassade upp på tå

  För att se hu vår mamma pyntat granen
  Och undrade om tomten kanske kom på gårdsplanen

  Då kände vi julens glädje och äkta magi
  men åren går och nu är det vi

  Som vill ge våra älskade barn en magisk jul-känsla
  lika vacker som rimfrosten som våra fönster pensla

  och älskade syster nu är det som du stretar och gnor
  och jag tror glädjen över lyxiga smycken därför blir stor!

 31. Jag tycker faktiskt jag själv!
  Jag ser till min familjs bästa och deras behov i alla lägen.
  Jag själv kommer liksom sist.
  Jag har inga problem med det och tycker att det känns rätt för oss,
  MEN det hade varit sååå roligt att bli lite bortskämd ibland!

 32. Jag tycker min syster förtjänar lite bling i vardagen. Hon har haft ett tungt år med många motgångar så därför skulle detta lysa upp det hela för henne!

 33. Det tog 13 år innan jag “slapp” vara ensambarn och min lillasyster föddes och det var den bästa dagen i mitt liv och även nu 21 år senare är hon fortfarande stjärnan ? i mitt liv och lyser upp min dag ☀ så hon är värd något extra ?

 34. Min mamma, utan tvekan. Hon lägger inte mycket pengar på bling till sig själv, men hon skulle absolut uppskatta och klä i det

 35. Varje jul säger hon detsamma ,
  hon önskar sig ingenting.
  Men jag tror ändå lite blingbling
  i form av örhängen, armband o ring,
  skulle glädja min lilla mamma! ??✨

 36. Min mamma förtjänar lite extra blingbling i sitt liv! Hon kämpar och står i och i sitt jobb får hon inga smycken ha för hygienens skull! Hon sjunger i kör och ska ha ett stort uppträdande snart! Detta kit hade hon blivit fantastiskt glad av att få bära vid detta speciella tillfälle och vid många speciella tillfällen framöver!

 37. Wow! Läcker design och snygga som bara den. ✨
  Ett paket med dessa jag önskar till mig själv från tomten.
  I paket min man ger mig proteinbars, tidningar & hudlotion jämt.
  Att jag själv införskaffar något från honom har väl också det hänt..
  Julafton hos oss i år & jag vill vara snyggast på festen.
  När dagar av förberedelser är över ska jag sätta på mig dessa, sen löser sig säkert resten.
  Som en stjärna jag på festen kommer skina. Då kommer 14 år av proteinbars, tidningar & hudlotion inte bli en pina… ?

 38. Världens finaste kompis och vän som jag har haft lyckan att känna i många år. En vän att skratta med, en vän att gråta och anförtro sig åt, en vän att vara helt tyst med utan att det känns fel, kort sagt en vän som i ALLA lägen finns där för mig och självklart tvärtom!

 39. – Spegel, spegel på väggen här,
  säg vem är vackrast i landet där?
  – Den som smycken från Bud to Rose bär.
  -Jag vet precis den rätta.
  På min svägerska vill jag bling blinget sätta!

 40. Jag själv tycker att jag är värd en present!

  Jag jobbar 80% för att mina barn ska få vara hemma o mysa en dag i veckan
  Därför blir det en liten lön och jag unnar mig knappt aldrig något till mig själv
  Hade varit så glad för dessa smycken

 41. Jag skulle vilja ge detta till min svärmor som ordnar och styr massa inför jul och förtjänar att få lite extra bling! Hon är världens bästa och har själv inga döttrar (och sönerna är inte toppen på att hitta på blingiga paket till sin kära mor) därför skulle jag vilja ge henne detta!

 42. Jag tycker att jag själv förtjänar vackra smycken för jag kämpar mot en inoperabel hjärntumör som ställer till en hel del problem, inte bara fysiskt utan det är tufft rent psykiskt också.

 43. Min nästan vuxna dotter, som sliter hårt på ett illa betalt deltidsjobb, trots att pengarna aldrig kommer att räcka till det hon vill ha!

 44. Alla dagar i veckan förtjänar min lillasyster den här julklappen från Bud ro Rose.
  Jag finner inga ord för att beskriva denna människa som alltid och jag menar alltid tänker på andra först. Och så pass mycket att hon oftast glömmer bort sig själv. Hon är en ängel på jorden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *