Lucka 18 – Dagens lucka i julklappskalendern

Måndag och sista jobbveckan innan julafton. Idag har vi nöjet att öppna luckan tillsammans med DBKD. I potten har vi två ljuvliga krukor “Cloudy” i fina färgen Maroon (Medium och small), värde 1 048 kr. Denna trendiga färg i vinrött med dragning mot brunt. Ljuvlig till alla former av gröna växter. Cloudykruka från DBKD. Krukan som du kan ha både utomhus och inomhus, som garanterat kommer att förgylla ditt hem samt bli en snygg och modern inredningsdetalj. Hanna Wessman är designern bakom serien Cloudy. Så ta nu chansen och vinn dessa snyggingar till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Var skulle du ställa dessa krukor om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi jobbar på att få fram våra vinnare så fort vi kan och har möjlighet. Du kan se vinnare i lucka 1-4 här.

Tävlingen pågår tom  20 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

18

254 svar på ”Lucka 18 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. (Jag postar om min motivering eftersom jag har ett stavfel i den förra. Förlåt!)

  Lustigt, var på RoyalDesign i går och dessa fingrade på.
  I mitt hem skulle de i mitt ljusa vardagsrum stå.
  Den stora skulle bli hem till min vackra, gröna pläd.
  I den lilla skulle jag kultivera mitt Bonzai-träd.
  I bakgrunden står min handväska på en stapel med Elle Decor.
  Och ännu en hög byggs med alla Residence Magazine jag får.
  På den högen har jag placerat en Fatboy Petite.
  De kompletterar varandra som ett jättefint kit.

 2. Önskar snygga krukor med både stil och smak,
  som fyllda med växter skulle ge ett bra klimat.
  Så dessa fina Cloudy tillsammans med lite grönt,
  Skulle lyfta hela vardagsrummet
  – Cloudy + grönt blir skönt!

 3. Medium krukan skulle passa utmärkt till en stor kaktus som nyss har fått en liten bebis kaktus vid sidan om! De behöver omplanteras och “mor och barn” skulle känna sig hemma i en sån “bumpy pot”! Kaktusen började som ett litet frö från Spanien som vi tog hem och planterade för över 30år seden!

 4. Krukorna skulle göra sig perfekta i vår sommarstuga.Där älskar jag att bada bastu och dessa krukor skulle, med sin knottriga “hud”, kunna fungera som en pik mot de gäster som ogärna tar sig ett dopp i sjön – Badkrukorna.

 5. Jag älskar att ha vackra blommor hemma då det livar upp hemmet & gör det så mycket finare & mysigare?.
  Jag är kroniskt sjuk o helt husbunden o kan aldrig komma ut i naturen o nära växtlighet så jag försöker ha vackra blommor hemma o ta in lite av det till mig???, och vackra krukorna hade verkligen tagit blommorna och mitt vardagsrum till en helt ny vacker nivå?????. Jag hade ställt dom i vardagsrummet där jag kan se dom o glädjas från min dagsäng där jag tillbringar hela & alla mina dagar ??.

 6. I mitten på januari får vi vårt nya hus och de krukorna skulle då får pryda vårt sovrum. De skulle vara perfekta där 🙂

 7. Krukorna skulle min syster få, att ha i sitt vardagsrum. Lägenheten är ganska sliten överlag och framförallt där. Hon har inte hittat någon annan lägenhet, men i väntan på något nytt kan krukorna med nya växter pigga upp.

 8. På mitt ljusgrå 60-talsskåp. Så fint med den vinröd/bruna färgen till den kalla ljusgrå nyansen. Hade skapat en rejäl wow-faktor tror jag 🙂

 9. För och främst: GUD vad fina! Det var seriöst den finaste färgen jag sett på krukor. Hade köpt till fina gröna (åt det mörkgröna hållet) och lite ‘tyngre’ växter som i mitt tyckte hade varit så fint att ha i dessa krukor. De hade stått i allrummet intill soffan som ska genom gå en makeover i januari med nya ben i mässig och en mörkgrön sammetsklädsel. Det hade (i min värld) sett drömlikt ut att ha krukorna där! Har dem i greige i sovrummet och gillar det här med att man matchar samma produkter men i varierande färger – blir inte så enformigt då. Vore underbart att utöka cloudy-familjen ?

 10. Jag önskar så dessa fina krukor till min rara, snälla fru få ge, hon alltid på alla andra tänker, hon aldrig om något skulle be. Hon är värd det bästa och det mesta.

  Vet att min fru är väldigt förtjust i de här krukorna, hennes största intresse är blommor, både inne och ute
  på sommaren. Hon har svår fibromyalgi med mycket smärtor och värk i hela kroppen, sällan och aldrig man hör henne beklaga sig fast vet vilket lidande hon har. Om hon kan och orkar så ställer hon upp för andra som behöver hjälp, sätter aldrig sig själv i första hand.
  .
  Hon skulle bli överväldigad av tacksamhet och glädje om hon fick de här krukorna! Känner jag henne rätt så skulle hon då vilja ha de bredvid sig med fina blommor i, så att hon fick se dem hela tiden.

 11. Den ena krukan hade jag gett till min mamma! Och den andra hade jag ställt på byrån i hallen för att skapa vardagsglädje och få mötas av den varje gång jag kom in genom dörren, och för att ingen ska kunna missa den!

 12. Älskar den krukan, så fin!! Skulle få stå på vår tv-bänk, där får den en framträdande placering i vår öppna planlösning ✨✨

 13. Vilken toppenvinst! Krukan Cloudy blev ju jättepopulär när den kom för några år sedan, kanske bara jag som inte har någon?! När jag hos er fick se och läsa om en ny färg, Maroon – så blev jag tokförälskad!! Det är precis, exakt mina favoritfärger, vinrött mot brunt! Vill så gärna ha!? Älskar fina växter i snygga ytterkrukor, och en snyggare än Cloudy Maroon kan jag inte tänka mig!
  I vinter skulle de få stå i vardagsrummet med en grön, frodig fiolfikus i den större krukan och en flamingoblomma med mörkt lila blommor i den mindre – vilken snygg kontrast det skulle bli!

  Till våren och sommaren skulle krukorna få flytta ut i inglasade altanen där vackra sommarblommor skulle få smycka de; en polkagrisfärgad sommardahlia i en kruka och varför inte en ståtlig vit rosenskära i den andra!
  Så på detta sätt kommer vi att få njuta av dessa finingar Cloudy Maroon året om!

  Jag skulle bli så glad, så glad om jag hade den stora turen att få vinna idag!
  Skulle hoppa, skratta och av lycka le, slutar aldrig hoppas på att under kan ske!

 14. Hej, i vårt hus har vi full takhöjd i halva vardagsrummet och i trappan upp till övervåningen finns ett fönster. Väggarna, taket och trappan är vitmålade och där i fönstret skulle krukorna med sin varma vackra färg bli ett otroligt vackert blickfång.

 15. Jag skulle ställa dom på min gamla sideboard i teak, som är hemmets hjärtemöbel.
  I krukorna skulle favvoväxterna pillerfikusen och en eukalyptus få flytta in.
  Det skulle vara en sådan himla fin färgkombo: teak, rosa/brun och silver/grå-grönt.
  ?

 16. Har en fin vän som har suktat efter denna underbara krukan!
  Hon skulle föräras den ena och jag skulle behålla den andra.
  Den skulle få en central plats i mitt vardagsrum:)

 17. Dessa fina krukor hade stått I mitt vardagsrum. Dens tora krukan hade direct blivit hem till den största dramaqueenen vi har hemma. Vårat egenplanterade avokadoträd som snart är 1,5 meter. Denna växt star på pedestal och har nu en luftfuktare brevid sig. Ändå är trädet inte helt nöjd. Kanske skulle en vacker kruka få det att bli lite glad! Att jag skulle bli glad är det ingen tvekan om!

 18. Jag skulle ställa dem i vardagsrummet så att min frus gamla loppiskrukor kunde åka ut och lite modernitet in. Tror inte hon skulle misstycka om jag engagerade mig lite i inredningen.

 19. Jag behöver helt klart skaffa fler fönster till alla mina växter och krukor 🙂
  Dessa fina krukor hade gjort sig väldigt bra i vårt uterum, vilket jag verkligen längtar ut till så här i vintertid. Där kommer alla små skott och sticklingar som satts nu under hösten att få flytta ut tillsammans med mig inom kort (hoppas jag)

 20. Jag skulle ha dessa krukor på marmorfönsterbrädorna i vardagsrummet i vårt 30-talsradhus. Till våren skulle jag sätta ut dem på terrassen.

 21. Dessa fantastiska krukor, skulle verkligen vara pricken över i:et, placerade tillsammans på vår nya långa tevebänk! 😀

 22. De skulle få stå tillsammans med min saliga blandning av krukor i mässing, rå betong och små glasvaser ovanpå en sliten gammal träbänk nedanför mitt stora vardagsrumsfönster – tror de skulle bli det perfekta komplementet! 🙂

 23. Har precis beställt ett bord med gjuten betongskiva och stativben. På det bordet skulle denna kruka vara perfekt!! Hade haft en pillerfikus eller liknande i:) Hade varit en väldigt br julklapp:)

 24. De placerar jag på en liten bänk i mitt vardagsrum, det kommer att bli urtjusigt. Färgen passar in perfekt hos mig, och med gröna växter kommer det att bli hur fint som helst.

 25. Dessa skönheter får då inte stå i något fönster för mina kära katter välter krukor i parti och minut. ? Mitt på soffbordet däremot skulle de stå säkert. Vore härligt att leta efter de perfekta växterna vid en eventuell vinst. Det går då inte att ha någon befintlig vintertrött växt i dessa krukor.

 26. På vårt stora bord i vardagsrummmet, ett gammalt konferensbord som min man slitit med att slipa och måla. I all hast la jag strykjärnet på bordet och lämnade ett märke (så himla dumt!) har gömt det under en duk men behöver något snyggare!

 27. Dessa vackra krukor skulle få stå i ett av vardagsrumsfönstren finns tre stycken höga. Fönstret i mitten skulle antagligen få en adventsljusstake vid denna tiden.

 28. Den lilla skulle passa perfekt på en hylla i mitt badrum och den andra skulle jag ställa i köksfönstret så alla mina grannar kan skåda min snygga kruka ?

 29. Dessa krukor hade fått sin plats på min tv bänk i vardagsrummet. Har drömt om dessa krukor sen jag såg dem första gången, hoppas min dröm blir verklig och jag får mig en fin överraskning till jul 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *