Lucka 23 – Dagens lucka i julklappskalendern

Dan före dopparedagen! Whoop whoop nu är det snart julafton och det är dags att öppna lucka 23 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med HK Living <3 Nu har du chansen att vinna denna übersnygga läderpuff (1 599 kr). Puffen passar in i de flesta hem och blir snyggare och snyggare med tiden! Så ta nu chansen att vinn denna snygging genom att svara på frågan nedan!

Vinst:
– Puff i läder (svart)

Svara på frågan och motivera:

– Vem hade du önskat fått sitta på puffen?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 25 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka23

154 svar på ”Lucka 23 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. På puffen jag sätter min finaste vän
  sen barndomsåren, som finns här än!
  Stött och nött av åren som gått
  är det en vänskap som ändå bestått.
  Precis som läder med tiden får charm
  får även den vänskap som är äkta och varm!

 2. Min dotter skulle bli en lycklig tillika ljuvlig pall- ägarinna om jag denna kunde vinna till henne. Pallen vore så önskad till hennes rum. Hoppas och önskar så att få vinna.

 3. Min dotter har en svart puff som är henne så kär, men tyvärr är den trasig både här och där. Bit för bit faller den isär, så det bästa vore om hon till soporna den bär. Det är dock svårt att en gammal trotjänare kasta, framförallt när hon inte har en ny puff varpå hon sin rumpa kan lasta. Den svarta läderpuffen skulle därför passa perfekt, och bli den bästa ersättningen för den gamla som är så defekt. Snygg och puffigt skön att sitta på, då kan hon äntligen till den gamla säga hejdå.

 4. Har ingen snyftig, eller finurlig motivering… Jag är helt enkelt väldigt sugen på en kille jag lärt känna i ett onlinespel, och funderar på att bjuda ner honom och då hade det varit nice att ha något snyggt i tråkiga ettan. 🙂

 5. -Hon finns inte på denna jord men vi är tillsammans varenda dag,i himlen hon och på jorden jag.Så istället blir det ett fint litet bord samt även fotpall till mig?

 6. Vilken jättefin läderpuff och så tufft med den svarta färgen! Oh, så skönt det skulle vara att få lägga upp sina trötta, värkande fötter och ben på den! Skulle vara helt perfekt och så vilsamt när jag sitter och läser fina bloggar som Trendspanarna, läser en spännande deckare eller kikar på TV.

  Den som jag skulle önska satt på puffen är Dagny Carlsson, Sveriges äldsta bloggare! Ja, det blir ju rent
  symboliskt förstås, Dagny är född 1912, är alltså 104 år, skulle kanske inte vara så bekvämt för henne att sitta utan ryggstöd ett längre tag! Skulle nämligen vilja höra hela hennes livs berättelse och det tar säkert flera timmar. Jag är så otroligt fascinerad av denna fantastiska kvinna! När hon var 99 år gick hon en datakurs, för att hon hade sett någon av sina unga släktingar “sitta och leka med datorn” som hon uttryckte det! Som 100-åring startade hon en blogg, i bloggen kallar hon sig för Bojan, för hon tycker att
  “det är bara gamla tanter som heter Dagny!” Hon har väldigt mycket humor Dagny!

  Jag har alltid tyckt om gamla människor väldigt mycket och i hela mitt liv arbetat med dem. Alla har en historia att berätta, både tragisk och lycklig. Om Dagnys liv skulle jag vilja höra allt; hur hon som mycket ung var tvungen att börja arbeta som sömmerska på en fabrik och om hur mycket hon hatade det. Hennes första make var alkoholist, vill höra hur det gick till när hon rymde från honom. Sedan träffade hon sin andra make Harry, som var hennes livs stora kärlek. De fick ha ett långt och lyckligt äktenskap i över 50 år ända fram till 2004 när han gick bort. De fick inga barn, vilket jag anar var en stor sorg.
  Hennes recept och tips för ett långt liv är bra gener och en stor dos av nyfikenhet.

  Ja, det kommer en bli många intressanta och fascinerande timmar att få höra Dagny berätta om hela sitt mycket långa och innehållsrika liv. Vi kommer att ta flera välbehövliga pauser för fika och mat, kanske också att Dagny kommer att behöva lägga sig och vila någon timme, hon är ju faktiskt 104 år! Får hon behålla hälsan så kommer hon att fylla 105 år i maj. En riktig stålgumma, med andra ord!

 7. På denna skulle min son ha skoj,
  Förmodligen spilla massa oboj.
  Med en platta eller en bok,
  Han skulle le som en tok.
  Så fin och snygg,
  Hemma hos oss skulle den kännas trygg!

 8. Denna puff är verkligen en dröm,
  genomtänkt uti varje söm.
  Minst lika snygg som puffen är,
  är personen jag vill placera där.
  Min allra bästa vän,
  som alltid har mitt humör på känn.
  Som alltid vet vad jag tänker,
  med ett stort leende som blänker.
  Som alltid svarar och finns där,
  som så grymt snygg sig klär.
  Stöttat mig genom år av plugg,
  utan att klaga något dugg.
  Nu är det hon som ska ta examen,
  gå från student till stora damen.
  Som sjuksköterska liv rädda,
  sitt hjärta ännu mer bredda.
  Skulle såklart vinsten henne ge,
  få henne att skratta och le.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *