Myrorna sätter färg på svenska hem i nytt samarbete med färgstark kreatör

Sanna Evers färgsprakande inredningsstil är modig och personlig. Nu har den som vill förvärva nya färgstarka inslag i hemmet chansen att buda på den sprudlande stylistens second hand-favoriter, omsorgsfullt omgjorda och garanterat unika. Verken i kollektionen Myrorna Upgrade by Sanna auktioneras ut i Myrornas butiker vid tre tillfällen, och överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete.

Myrorna vill inspirera fler att i första hand välja second hand. Sanna Evers brinner för att sätta färg på svenskarnas hem. Nu förenas de två i viljan att locka fram kreativiteten och inspirationen hos alla inredningsintresserade i kollektionen Myrorna Upgrade by Sanna. Under oktober och november skapar Sanna Evers färgrika scenerier kring ting från Myrorna. Ting som hon själv handplockat i butiken och omskapat i sin ateljé.

– Jag vill få svenskarna att våga sätta sin personliga prägel på sina hem – och använda mer färg! Många tror att de skulle bli lyckliga om deras hem såg ut som på bilder i sociala medier. Jag tror att det i själva verket är tvärtom. Ett lekfullt, personligt och färgstarkt hem som man skapat precis som man själv vill, utan att följa trender, det är sådant som gör folk inspirerade och får dem att trivas i sina hem, säger Sanna Evers.

På Myrorna delar man uppfattningen att det personliga lockar fram kreativiteten.

– Hos oss finns saker som inte sällan varit älskade i många år redan. Vissa kanske har fått en repa eller så känns träslaget lite daterat, och det är ett utmärkt tillfälle för den som vill ta ut svängarna och låta de egna idéerna komma till liv. Sanna Evers har skapat fantastiska exempel på det. Bort med regelboken, fram med färgburken, och vips har du skapat ditt egna unika verk, säger Nina Adler, hållbarhetskommunikatör på Myrorna.

Vid tre tillfällen ställs Sanna Evers exklusiva verk ut i Myrornas butiker, med start i butiken på Kolargatan i Ropsten den 20 oktober. Och för den som vågar färg finns chansen att buda hem något av de garanterat unika guldkornen till det egna hemmet. Alstren auktioneras ut och överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete. Håller i klubban gör två folkkära antikexperter verksamma vid Stockholms Auktionsverk: Anna-Kaisa Summanen Öhgren föreläsare och rektor för Stockholms Auktionsverks Antikskolan, och Claes Moser, känd från bland annat från SVTs Antikrundan.

/Jenny & Linda

IMG_0165
IMG_0331
IMG_0421
IMG_0432
IMG_0500
IMG_20181011_151900_457
Foto: Myrorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *