Newbie lanserar tapeter och sängkläder

Newbie, KappAhls livsstilskoncept i hållbara material för baby och barn, lanserar nyheter. I samarbete med anrika Boråstapeter har en liten serie tapeter med Newbies handritade mönster tagits fram. Samtidigt släpps en limiterad upplaga av sängkläder i matchande mönsterbild.

Barnens rum är en magisk plats fylld av lek, vila och fantasi. Rama in rummet med tidlösa mönster från Newbie som i samarbete med anrika Boråstapeter tagit fram en liten serie av tapeter. Matcha väggarna med Newbie påslakanset, pyjamasar och accessoarer i limiterad upplaga där hela kollektionen är hållbar och all bomull ekologisk.

Både Newbie och Boråstapeter kommer från en gemensam västsvensk bakgrund med största kundbas i Skandinavien. Med kärnvärden som hållbarhet, tidlöshet och kvalitet kändes samarbetet som en perfekt match.

”- Vi älskar tanken på att skapa en Newbie-värld för våra kunder med fokus på sovstunden och sovrummet. Allt från sängkläder och kuddar till pyjamasar och nappar i den limiterade kollektionen Bedtime Stories. Rama sedan in rummet med en vacker tapet vars mönster är sprungen ur Newbies nostalgiska kärna. Underbar att titta på men även lugn och vilsam för ögat, säger KappAhls Design & Purchasing Manager, Desiré Westerberg.”

Tapetserien består av fyra tapeter med mönster handritade av Newbies designteam. Tillverkade i Boråstapeters egen fabrik i textilstaden Borås där hållbarhet står i fokus. Produktionen sker helt utan farliga ämnen och med minsta möjliga miljöpåverkan. Alla färger som används är vattenbaserade och materialet kommer från hållbara skogsbruk i Nordeuropa.

Newbie Wallpaper och Bedtime Stories släpps i begränsad upplaga i Newbie Stores samt på kappahl.com och borastapeter.se 5 februari 2019.

Foto: Boråstapeter

1 svar på ”Newbie lanserar tapeter och sängkläder

  1. Pingback: Bedtime Stories | Filmsfrance.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *