Pernilla Wahlgren i exklusivt designsamarbete för Sagaform

Nu presenterar Sagaform “Piccadilly”, en serie produkter för matbordet. Serien har utvecklats av folkkära artisten, designern och kreativa entreprenören Pernilla Wahlgren i nära samarbete med prisbelönta formgivaren Ann-Carin Wiktorsson, exklusivt för Sagaform. Ann-Carin är produktformgivare, utbildad på HDK och Royal Collage of Art London

Ann-Carin har inspirerats av Pernillas stora intresse för matlagning och middagsbjudningar. Sociala stunder som kräver generösa former med hög funktion och flexibilitet. “Piccadilly” fungerar lika väl som ugnsformar som praktiska separata serveringsdelar. Allt med en ambition att skapa trevligare och vackrare stunder vid det dukade bordet.

Lite kuriosa!
Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära personer, främst känd som artist och kreativ entreprenör med många järn i elden. Hon är sångerska, skådespelare, butiksinnehavare, kläddesigner och kokboksförfattare. Hon är även fyrabarnsmamma och driver en av Sveriges mest framgångsrika bloggar och podcasts, där matlagning och inredning är återkommande teman.

Som sångerska fick Pernilla sitt verkliga genombrott i Melodifestivalen 1985. Med publikfavoriten ”Piccadilly Circus” rönte hon stora framgångar och nu får succén följaktligen ge namn åt Sagaforms nya serie.sagaform Job_0574 Job_0603 Job_0613 Job_0675 (1)
Foto: Bindfeldt AB

2 svar på ”Pernilla Wahlgren i exklusivt designsamarbete för Sagaform

 1. Hej, mina vänner!

  Kul att ni och Pernilla Wahlgren samarbetar! Vilka snygga formar och skålar. Pernilla är en av dem jag följt längst på Twitter och är säker på att ni kommer att jobba bra ihop. Hälsa henne gärna!
  Lycka till!

  Kram/ Sven

 2. Personligen skulle jag aldrig köpa det här. Visst är färgerna söta osv men varför ska jag välja detta när det finns kvalitativ design till samma pris?

  Samma med Carolina Gynning-skräpet. Kan inte fatta hur man kan föra in sån dynga i sitt hem.

  Vad tycker ni själva?

  Förresten, ni som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *