Pleece pläden en modern klassiker!

För 10 år sedan var jag hemma hos en god vän som var helt euforisk över att ha köpt pläden “Pleece” från Design House Stockholm. Hon hade den hängandes på sin soffkant och varje gång jag var på besök så kunde jag inte låta bli ett dra handen över filten bara för att känna. Så otroligt skön och mjuk. Nu har åren gått och hon har fortfarande pläden hemma hos sig och jag tänker fortfarande att den där ska jag ha en vacker dag. Denna hösten så kanske jag äntligen slår till. Nu kan man köpa den klassiskaPleecepläden på Royal Design och i höstens nya färg. Orange! Supersnygg!

Vårt tips till er är att förlänga sommaren och passa på och njuta av de sköna kvällarna utomhus ett tag till. Koka en kopp te, svep in dig i en gosig pläd och luta dig tillbaka i favoritstolen.

Beställ din “Pleece” här! (Gillar du tyget så kan du även köpa mössa, jacket, scarf, huva mm)

Pleece-pläden togs fram 1997 av Marianne Abelsson och har genom åren sett nästan likadan ut. Färgerna ändras lite efter säsong. Men pläden är fortfarande byggd på sin enkelhet och kvalité som är tidlös. Tyget tas fram i Borås och är fortfarande en av Design House Stockholms storsäljare. Dessutom passar den för både män, kvinnor, inomhus och utomhus.

Foto: Design House Stockholm
/Jenny & Linda
Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *