Skräddarsy ljuset med IKEA Smart belysning

I oktober 2016 har IKEA Smart belysning världspremiär i Sverige och på ytterligare tre pilotmarknader. Sortimentet består av smarta LED-lampor, LED-ljuspaneler och LED-ljusdörrar som gör det enkelt att anpassa ljuset efter livets många olika situationer. Med inbyggd teknik för trådlös dimring och val mellan tre färgtemperaturer – från kallt till varmt ljus.  Allt styrt via fjärrkontroll, och utan behov av nya eldragningar.

Ljuset regleras med hjälp av TRÅDFRI fjärrkontroll som kan kopplas till sammanlagt tio TRÅDFRI LED-lampor. Lampan kan användas i alla armaturer med sockel i standardstorlek. Det är bara att byta ut den vanliga lampan mot en smart TRÅDFRI LED-lampa.

Ps. I april 2017 utökas IKEA Smart belysning sortimentet med ytterligare ljusprodukter och lösningar för det smarta, uppkopplade hemmet.

/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

floalt_led_ljuspaneler IKEA Lightikea_floalt_led_ljuspanel_30x90cm2ikea_jormlien_led_ljusdorr_tradlos_styrning_okt_2016_2ikea_jormlien_led_ljusdorr_fjarrkontrollikea_smart_belysning_okt_2016-2ikea_smart_belysning_tradfri_floaltjormlien_led_ljusdorr_for_metod

Foto: IKEA

3 svar på ”Skräddarsy ljuset med IKEA Smart belysning

  1. Aha. Produkten HETER alltså TRÅDFRI, men är trådlös. Det är inte tekniken som är trådfri (den är trådlös) utan det är namnet på vissa av produkterna. Läste Ikeas pressrelease för klargörande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *