Snygga plug-lampan Wald från LA-baserade Feltmark

WE ARE IN LOVE!! De flesta utav oss har har snubblat över en sladd eller slått i en tå mot en möbel. Nu har LAbaserade företaget FeltMark tagit fram snygga plug-lamp “Wald”, som inte tar upp någon golvyta alls. Resultatet är en riktigt snygg avskalad lampa med bara det nödvändigaste. Till skillnad från andra lampor ligger kraften på eluttaget, ungefär som en nattlampa. Det bästa är ingen sladd! Den finns i två storlekar och är perfekt bredvid sängen. Rätt upp på vår vill-ha-before-we-die-lista 🙂

5
8
ippinka 2
ippinka 3
ippinka
untitled
wald_02-738x492
Foto: FeltMark
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

8 svar på ”Snygga plug-lampan Wald från LA-baserade Feltmark

 1. Jag vill ha minst tre! Perfekta lampan!
  Men jag kollade på feltmark, men jag är ju kass på engelska… Kommer den att fungera i svenska eluttag? På bilden med delarna ser dom inte ut så våra.. Är det något ni vet?

  • Hej Emma, Visst är den galet snygg! Har kollat med Feltmark och den fungerar tyvärr inte i svenska eluttag men att de jobbar på att ta fram. Så det är bara att hålla ögonen öppna!

   /Jenny

   • Tur att jag frågade, haha!
    Men fasen vad bra, då har jag lite tid på mig att sätta in lite nya uttag medan vi ändå renoverar. Hittade inte ett enda i huset där det inte var en lampknapp ovanför osv..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *