Sponsrat inlägg: De trendigaste tapeterna just nu – ett lätt sätt att förvandla ditt hem!

Av de hetaste tapettrenderna just nu hittar alla garanterat något som faller just en själv i smaken. Med tapeter kan du verkligen uttrycka dig och ta fram din personliga stil i hemmet. Oberoende om stilen du söker efter är modern och stilren, hemtrevlig och mysig, eller en kombination av dem båda, finns det tapeter som passar perfekt! Att renovera och ändra om i hemmet kan ofta kännas som ett för arbetsdrygt (och dyrt!) projekt, men tapeter är den perfekta lösningen till det dilemman. Den rätta tapeten kan helt och hållet omvandla ett utrymme och dessutom vara kostnadseffektivt. Vackra tapeter kan också verkligen framhäva dina favoritmöbler och ge ett nytt liv till saker du redan äger, tänk bara hur snygg din neutrala soffa ser ut mot en väg med en vacker blommig eller randig tapet! På sistone har de flesta av oss spenderat mera tid hemma än vanligt och längtar kanske efter någonting nytt efter att ha sett på den samma gamla inredningen hur länge som helst. Med det rätta tapetvalet fräschar du lätt upp ett utrymme och blir på nytt kär i de möblerna och inredningsprylarna du redan har hemma.

Vi följer naturligtvis alltid med vilka de hetaste trenderna inom inredning är för tillfället. Några av de trendigaste tapetstilarna just nu är marintapeter, blommiga tapeter, tegeltapeter och retrotapeter. Med marintapeter skapar du den härliga avslappnade stämningen som du kände på din senaste semester till kusten. Blommiga tapeter ger hemmet en härlig levande känsla och tegeltapeter skapar en stilren industriell inredning. Med retrotapeter kan du visa din kreativa sida och verkligen ta fram en unik stil som hämtar tillbaka andan från tidigare tidsperioder! Du hör ju själv, det finns oändliga valmöjligheter och nu är verkligen tiden för att våga experimentera med tapeter i hemmet! Fortsätt skrolla för att läsa vidare om de hetaste trenderna när det kommer till tapeter och låt dig bli inspirerad!

Marintapeter – För dig som vill ha en vacker och elegant maritim stämning eller en mysig avslappnad strandhusatmosfär
Sol, sand och hav – med tapeter i maritim stil kan du skapa en avslappnad atmosfär och semesterkänsla i varje rum. Upptäck havet som ett trendigt levande element och upplev en vind av elegant design för dina fyra väggar med marintapeter!

En härlig avslappnad känsla och en lugnande atmosfär kan lätt skapas med maritima tapeter. Eftersom många av de maritima tapeterna har en ljus färg eller olika blåa nyanser som bakgrundsfärg, skapar de en väldigt naturlig och ljus stämning i ett utrymme. Marintapeter tar dig tillbaka till den härliga stämningen på din senaste semester vid kusten och havet! Det är nästan så att du kan känna den härliga uppfriskande havsvinden.

Marintapeternas färgpalett består av de mest fantastiska naturliga tonerna som beige, taupe och andra jordnära toner som påminner om drivträd, snäckskal och gamla charmiga båtar samt olika vita toner som elfenben, grädde och pärlemor. Naturligtvis finns det också marintapeter i olika blåa toner som ser både eleganta och sofistikerade ut, men också väldigt fräscha!

I BRICOFLOR:s utbud av marintapeter finns det något för alla. Om du är ute efter den eleganta och stilrena maritima stilen rekommenderar vi att du tar en titt på randiga marintapeterna. De ger verkligen varje rum samma känsla som finns i de vackra strandvillorna längs med kusten, oberoende om du bor i ett egnahemshus omringat av naturen eller i en lägenhet i stadens livliga centrum. De randiga tapeterna passar perfekt till exempel med moderna möbler.

Naturlighet och en lätt avkopplad känsla förknippas ofta med stranden och havet. Därför är tapeter som efterliknar strukturerna av naturliga material idealiska för en maritim och avslappnad inredning. Om du föredrar den mer avslappnade strandhuskänslan lönar det sig att bekanta dig med våra marintapeter som efterliknar trä. De charmerar ofta med det härliga vintageutseendet av sliten färg och grovt trä.

Blommiga tapeter – Skapa en härlig naturnära känsla i ditt hem
Blommiga tapeter är perfekt för dig som vill skapa ett mer levande utrymme. De hämtar en evig vår till ditt hem och är perfekta för att skapa både ett modernt och stilrent utrymme, eller ett mera intimt och mysigt! Det är helt upp till vad det är du är ute efter, i det breda utbudet av blommiga tapeter hittar du säkert det rätta alternativet som passar din personliga inredningsstil! Det finns allt från rosa rosarrangemang till vita och mer subtila blommiga tapeter. Blommiga tapeter ger alla rum en personlig touch och en chans att uttrycka dig själv.

Blommiga tapeter passar lika bra i köket som i barnkammaren. I ett modernt stilrent kök kan den rätta blomtapeten hämta ett härligt naturligt element som samtidigt är en perfekt match med det moderna. Var inte vara rädd för att kombinera olika inredningsstilar och skapa kontraster!

Med blommiga tapeter kan du också återskapa den samma härliga atmosfären som finns under en sommarhelg på stugan. För äldre hus och lägenheter är blommiga tapeter också ett fantastiskt val om du vill tillföra någonting nytt till inredningen men samtidigt respektera det gamla. Om du bor i en gammal pärla kan det vara härligt att bevara så mycket som möjlig av den ursprungliga stämningen! Blommiga tapeter passar utmärkt för att hämta lite ljus och det lilla extra för att göra ett utrymme just ditt.

Med blommiga tapeter kan du skapa en subtil och stilren detalj till ett utrymme, men du kan också återskapa de nostalgiska känslorna av barndomens somrar! I utbudet hittar du allt från lantliga vintagemönster till moderna blommiga designer i alla världens färger.

Tegeltapeter – Ge utrymmet den stilrena industriella och urbana känslan

Om du är efter en urban eller naturlig stil i ditt hem kan tegeltapeter vara det perfekta valet för dig. Det industriella tegelmönstret är inte särskilt nytt, eftersom det har funnits i över 60 år, men tegeltapeter kan fortfarande överraska till den här dagen! Inspireras av de stora urbana centrumen som New York, de berömda fabrikerna och lagren som förvandlades till underbara och snygga loftlägenheter och ge ditt vardagsrum den grova men vackra stilen med hjälp av tegeltapeter. Några av de mest ikoniska designerna i den här stilen är tegelväggar, betong, järnpelare, höga golv och synbara rör. Det är visserligen en naturlig och bar stil, men den skapar samtidigt en perfekt harmoni. Den industriella inredningsstilen har dessutom blivit väldigt populär de senaste åren och det är ingenting som kommer att ändras inom den nära framtiden.

Om du vill ha den här härliga tuffa men harmoniska urbana stilen som påminner dig om de gamla goda tiderna, är tegeltapeter det perfekta valet för dig! Möbler i vita och neutrala toner ser otroliga ut mot till exempel en tegeltapet i det klassiska röda tegelmönstret. För dig som älskar färg och mer speciella tapeter finns det också färggladare alternativ och för dig som till och med en naturlig röd känns för färggrant så finns det tegeltapeter i olika vita toner. Det enda du behöver göra är att hitta det rätta alternativet för att ge vilket utrymme som helst den otroliga urbana bara känslan.

Retrotapeter – För dig som tycker att allt var bättre förr
Vi har goda nyheter för dig som föredrar inredningsstilarna som var populära på bland annat 50- och 60-talet, de är lika populära igen idag! Du kan hitta alla möjliga härliga mönster och färger som verkligen tillåter dig att få fram din personliga stil. Du kan framhäva din kärlek för dom gamla goda tiderna och respekten du har för designhistoria. Det finns allt från geometriska mönster till blommiga retrotapeter. Ett hett tips är att välja en tapet i höstens trendfärg, alltså gult! I vårt utbud finns retrotapeter i både starka färger och mönster, men även i mer subtila designer för dig som hellre håller tonerna i hemmet bland de mer neutrala. En härlig mönstrad retrotapet tillför det som gör hemmet till ett hem, alltså personlighet!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i Bricoflors nätbutik och hitta din favorittapet!

Foto/text: Bricoflor

Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *