Steel19 – innovation möter tradition

Alape presenterar Steel19, en badrumslösning som förenar innovation och tradition. Modern design kombineras med traditionellt hantverk i Alapes tvättställ som lämpar sig för kompakta ytor. 

Steel19 är utformad för den moderna och medvetna badrumsmiljön. Alapes typiska design-DNA kommer till sin rätt genom den industriella formgivningen och de klassiska designelementen såsom stänkskydd och den svarta, vägghängda ramen.

Komplett lösning med enkel montering
Steel19 kännetecknas av väl genomtänka detaljer som tunna kanter, ytor och välavstämda proportioner. Steel19 består av en komplett enhet med väggmonterad blandare som snabbt och smidigt kan monteras, tack vare att dess inbyggda modul är förmonterad bakom ryggsidan och vattenlåskåpan är enheten enkel att installera.

Alape integrerar tidlös design med funktionalitet och prestanda. Tvättstället och ryggsidan består av glaserat stål och den integrerade handfatsskålen med planmonterad ventil är vitemaljerad. Enhetens ram och vattenlåskåpa är pulverlackerad i mattsvart. Likaså är tvättställets avställningsyta i glas både funktionellt och praktiskt. Steel19 lämpar sig för små och kompakta ytor med behovet av ett optimalt utnyttjat utrymme, tack vare dess nätta mått.

Steel19 tillverkas i måtten 600 mm (bredd) x 500 mm (höjd) x 360 mm (djup). Komplett lösning med integrerad blandare för enkel montering, pris från 28 500 kronor.

Foto: Alape
Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *