String i ny tidlös beige kostym

Det populära hyllsystemet String System låter kunden välja mellan flera flexibla förvaringslösningar – något som är väldigt uppskattat. I samband med Strings 70-årsjubileum uppdateras det smarta systemet med en ny tidlös och elegant beige färg.

Formgivarna Nisse och Kajsa Strinning ritade den första Stringhyllan till en tävling utlyst av Bonnier år 1949. Deras design vann och Stringhyllan blev snabbt extremt populär i svenska hem – och snart också i resten av världen. Sedan dess har String-produkterna successivt utvecklats och hyllornas mångsidighet har hela tiden tagits till nya nivåer.

String System består utöver de klassiska gavlarna och hyllorna av bland annat lådhurtsar, arbetsskivor, tidningshyllor i trä eller metall och skåp med skjutdörrar av trä eller glas. Sedan tidigare finns metalldelarna i String System i svart, vitt och grått och trädelarna även i naturliga färger som ask, ek och valnöt. Och nu lanseras delar av systemet i en varm och modern beige kulör.

– String System är en tidlös möbel och vi ville lägga till en färg för att få in ytterligare ett tidlöst uttryck i serien. Den nya färgen är varmare än vitt och grått och känns elegant och modern, säger Peter Erlandsson, en av ägarna till String Furniture.

Foto:
String

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *