Tävla om presentkort på belysningsdesign.se

Hej alla lamp- och inredningsintresserade. Vi har äran att dra igång en tävling tillsammans med belysningsdesign.se. Ta nu chansen och vinn ett presentkort på 400 kr. Tävlingen pågår tom 16 Juli 2012! 

Svara bara på dessa två frågor:
1. Vilken lampa skulle du välja om du vann ett presentkort?
2. Var ska du placera din lampa?
Skriv dina svar i kommentarsfältet nedan!


Vinnaren utses av Linda & Jenny från trendspanarna.nu
och Mikael Uusitalo på Belysningsdesign.se.
Beslut kan ej överklagas.
 
Lycka till 🙂 Jenny och Linda
-TrendspanarnaGilla oss på facebook 🙂
http://www.facebook.com/Trendspanarna

62 svar på ”Tävla om presentkort på belysningsdesign.se

 1. Pingback: Sista chansen! Vinn presentkort på belysningsdesign.se « Trendspanarna

 2. Okej, jag fattar. Det är inte rikigt klokt med önskan om julbelysning i juli månad. Men den här skulle jag köpa: KARLABO Adventsljusstake Stål

  2. Sedan jag blev mamma för ett år sedan har jag börjat inse att traditionerna som speglat min egen barndom numera känns otroligt viktiga. Det har jag inte tyckt tidigare i mitt vuxna liv och inte brytt mig så mycket om julpynt, men nu vill jag ge min son en “fröjdefull jul” och skapa en mysig julstämning i hela huset. Den här vackra skapelsen skulle givetvis få stå i hemmets hjärta – köket! Min första adventljusstake ever, 32 år gammal 🙂

 3. 1) Markslöjd Trädgård Plantlight
  2) Håller på att göra om en rabatt här hemma och då skulle det passa utmärkt om denna lampa kunde lysa upp sena och mörka kvällar och ge en mysig stämning till vår trädgård som annars blir mörk.

 4. Mitt svar på fråga ett blir “IOS 30CM Taklampa Brun krom”.
  Jag och min kärlek har precis flyttat ihop och försöker hitta en personlig stil på stället. Jag vill att när man kommer in i vardagsrummet skall man mötas av en riktigt cool lampa. Jag hade alltså placerat den i mitten av rummet. Den skulle ge rummet ett coolt djup och även lysa upp det.

 5. Åh denna tävling vill jag gärna vinna 🙂
  Fråga 1; Denna blir lätt mitt val då jag just håller på gör om min trädgård
  http://www.belysningsdesign.se/markslojd-bjorken-ecolight
  Fråga 2, Då jag ingen trädgårdsmänniska är har jag nu äntligen fått min alldeles egna “trädgård” som består av buxbom, japansk lönn som är omgivna av grönt tumlat glas och det är så fint, men det ända som saknas nu är lite ljus på detta så nu håller jag tummarna 🙂

 6. 1) http://www.belysningsdesign.se/malmbergs-arthur-taklampa
  2) Den här underbara lampan skulle jag placera i mitt kommande vardagsrum! Jag har precis fått reda på att jag har fått jobb och ska flytta till en annan stad. Tänk så härligt att få börja med att hänga upp en alldeles ny fräsch lampa över soffbordet i min nya lägenhet och stad! Redo att bjuda in nya grannarna på fika!

 7. Om jag vann så skulle jag köpa STAVANGER Bordslampa Klar.
  Den skulle nog förflyttas runt en hel del i mitt hem eftersom den är lättplacerad.
  Först och främst fick den nog stå på nattygsbordet så att jag kan läsa i sängen.
  Skulle även bara ypperlig att ha på ett bord bredvid tv-soffan när jag sitter med datorn i mitt knä.

 8. 1. Föll för denna goding
  http://www.belysningsdesign.se/isabelle-taklampa-brun

  2. Motivering:

  I kökstaket hänger en naken tràd,
  sà kan det gà när man inte har ràd,
  suktar efter en taklampa Isabelle,
  ság den och passionen slog till i en smäll,
  lite gammeldags, underbar och läcker,
  det är synd att min inkomst den ej täcker,
  min farmor har en sàdan i sitt kök,
  vill ocksá ha en sá nu gör jag ett tävlingsförsök,
  sá nu hàller tummar jag alla tummar och tàr,
  att jag snart inte utan lampa i köket stár

 9. Markslöjd Kust Stallykta skulle jag välja om jag skulle få chansen 🙂 Bor i ett gammalt renoveringsobjekt där jag inte tidigare hittat en utomhusbelysning som passar till en gammal Faluröd Norbottensgård.

 10. Jag skulle självklart välja “LINNEA Pollare Grå” då några sådana skulle göra sig perfekt här på vår nybyggda uteplats! Med upplyst på altanen när hösten närmar sig skulle vi kunna sitta ute och njuta av ljusa stunder på kvällen även fast höstmörkret sluter sig sakta över norrland inom någon månad. Linnea pollare löser problemen med höstmörkret helt enkelt!

 11. RUNAR Vägglampa Svart och den skulle hänga på min baksida för att ljusa upp tillvaron på baksidan

 12. 1) MEMPHIS TAK VIT/KROM
  2) I mitt rum då jag inte har fått nån lampa än av mamma och pappa, och nu är det snart höst och vinter ute och mörkret kommer, jag ser inget och tycker det är jobbigt

 13. 1. EKERÖD KRISTALLKRONA KROM
  2. Skulle placeras i mitt vardagsrum bland nya möbler. Lampa fattas dock så denna skulle passa fint och den är originell 🙂

 14. Pingback: Sista chansen! Vinn presentkort på belysningsdesign.se | Trendspanarna

 15. Jag skulle välja den här:
  “http://www.belysningsdesign.se/lampgustaf-bankers”

  Den skulle jag placera på mitt skrivbord, där den skulle få lysa upp min tillvaro året om. Där står det just nu en ohyggligt ful skapelse i plast, inköpt på Ikea för 29 kronor. Med en ny lampa skulle hela rummet se annorlunda ut!

 16. 1) Jag hade valt Colourlamp Silvia i vitt och gult
  2) Lampan hade fått hänga i köket där det just nu hänger en ful industrilampa som hängde där när jag flyttade in. Dessutom är den upphängd med en pås-klämma då sladden är för lång. I köket/köksbordet vill man ju ha en vacker lampa som sprider ljuset väl…

 17. 1) A) Rånnum Markslöjd kristallplafond eller B) en Prescott Champagne
  2) I en vardagsrum som behöver en extreme make-over. Det vore härligt att titta på som ljuset dansar mellan kristallerna.

 18. 1. MARKSLÖJD GLOMMEN BORDSLAMPA SVART
  2. På mitt skrivbord. Det är på nätterna som jag är som mest kreativ så en snygg skrivbordslampa är ett måste.

 19. 1. NEWPORT GOLV KROM är favoriten för tillfället
  2. Förberedde en riktigt härlig läshörna i min nya lägenhet (för ett år sedan), dock så blev det för dyrt och nu har jag en underbar läshörna utan ljus. Denna lampan hade passat perfekt

 20. Äntligen jag mig en lampa funnit, en VERMONT BORDSLAMPA TURKOS kanske jag vunnit? Med ett presentkort kan vi beställa, jag och valpen min Stella. Vid sängen vår ska den stå, så att den alltid kan lysa över oss två!

 21. Jag skulle otroligt gärna vilja placera en VERMONT GOLVLAMPA i SVART från LAMPGUSTAF, bredvid min ny renoverade stol i svart och grått tveed – för att göra min studie läshörna komplett! 🙂

 22. 1. FREDRIKSTAD TAKLAMPA VIT
  2. Denna lampa skulle jag sätta upp i vårt kök för att få mer stil i köket! 🙂

 23. 1) BOSTON Golvlampa Mässing
  2) Den skulle hamna hos min mamma. Den hon har idag har en trasig dimmer, den är helt sned och det glappar. Har försökt att fixa den men utan resultat. Den kommer placeras där den nuvarande står, bredvid hennes fåtölj som hon sitter och löser korsord och suduku vid hela dagarna.

 24. Navada pendel grå

  Denna i vårt kök skulle sitta,
  så att hela familjen av den kunde ha nytta 😀

 25. 1. NEVADA PENDEL SVART
  2. Denna tidlösa designklassiker skulle jag placera rätt över bordet i mitt annars avskalat tråkiga vita studentkök för att bryta av, då detta dessutom i samband med ny-inflyttning saknar annan design eller smakfull inredning skulle lampan verkligen bli rummets medelpunkt och dra till sig allas blickar, precis som jag vill ha det 🙂

  Det skulle vara oerhört kul att varje morgon vakna, sätta sig vid köksbordet och känna sig genuint glad över en takpjäs, det tyder verkligen på god design !

 26. Hej! Jag skulle bli överlycklig om jag vann en Albin bordslampa i krom till min härliga 5-åring. Den skulle göra sig väldigt bra på hans nya skrivbord och i skenet från denna kan jag se honom sitta med sina älskade pysselböcker:)

 27. Hej!

  1.Jag skulle väja en Silvia- vit och svart. http://www.belysningsdesign.se/colourlamp-silvia
  2. Eftersom den skulle förgylla mitt sovrum i min studentlägenhet som idag har en trasig ballonglampa ifrån IKEA, genom att använda de svarta bladen skulle jag få en kontrast i den annars vita möbleringen som jag har. Jag tänker mig det som ett skatbo på min annars klara himmel 🙂

 28. 1:JUSTUS Taklampa Svart
  2:skulle ha den över soffbordet och sen komlettera med en golvlampa i samma modell

 29. Jag skulle köpa Markslöjds Hagen Golvfot.
  Jag har länge saknat ljus vid soffan, och vill gärna ha en lampa som inte bara lyser utan också pryder.

 30. 1. Jag skulle välja Isabella – En glessvävd glob i spännande svart lin. Jag älskar enkla former, intressanta strukturer och naturmaterial. Lin är levande och ljuset skulle silas mjukt igenom den svarta väven.
  2. Isabella skulle hänga mitt i vardagsrummet som en svart sol av antimateria. På grund av sin enorma dragningskraft skulle den givetvis utgöra rummets centralpunkt 🙂

 31. 1 En Tenneseependel, lila!
  2 Denna lila läckerbit skulle passa perfekt över mitt matsalsbord i oljad ek! Den skulle utgöra den berömda pricken över i:et i hela rummet!

 32. 1.monstrea frost eller grön .
  2.Har nya fönster så jag skulle hänga dom i vardagsrummet ,byta ut mina gammla guldaktiga med kristaller (prismor)

 33. 1. Jag skulle välja en takspot helt klart, troligtvis denna http://www.belysningsdesign.se/boston-takspot-svart-1.
  2. Jag behöver byta belysning över vårt matbord, och eftersom vi har ganska lågt i tak så blir det problem med en hängnade lampa. Drar man upp den så bländar den och drar man ner den så skymmer den människorna på andra sidan bordet. Inget kul, alltså…

 34. 1. Jag skulle välja en taklampa, med spottar. Väljer helt klart den här (och lägger till en slant själv): http://www.belysningsdesign.se/exit-takspot-aluminium-1
  2. Den skulle passa utmärkt i sonens nyrenoverade rum! Nu har han fått det så fint i sitt nya rum, men det fattas lampor! De tidigare husägarna hade en lampa som inte alls passar till ett barnrum. Tycker denna lampa är både praktisk och snygg, och passar perfekt i rummet!

 35. Pingback: Tävla hos trendspanarna.nu « The world according to AJ

 36. åh, vilken fantastisk bra tävling!
  1) Denna lampa jag skulle välja om jag vann ett presentkort: “LampGustaf Albany Taklampa Grå”
  2) Här ska jag placera min lampa: Jag har precis flyttat till min allra första egna lägenhet. Studentbudgeten är inte stor, det skulle vara helt perfekt med den snygga lampa i mitt lilla vardagsrum vid fönstret. Den känns lite som jag, stilren men modemedveten och pigg! 🙂

  Varde ljus.

 37. 1) Markslöjd Haga kristallplafond
  2) Min gästtoa renoverades för snart 10 år sedan. Allt är på plats utan en matchande vacker lampa. Den tråkiga 70- talslampan som nu får agera stand in har förfulat både den renoverade toan och mina gäster;-( Jag vill att kristallplafonden ska glittra på mina gäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *