Tävling! Adventskalender – Lucka 4

Julen är här!!! Som vi har längtat 🙂 vi har redan kommit fram till vår sista lucka i vår adventskalender. Paketen ligger under granen och idag ser vi fram emot en dag full med mys och värme. I dagens lucka kan du vinna en presentkortTrendsisters, värde 1 500 kr.

Perfekt julklapp till dig själv eller någon du håller kär. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vad skulle du välja i butiken om du vann? Klistra in länken på produkten i kommentarsfältet nedan. Till webshopen!

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 31 december 2018 och du kan även tävla på Instagram. 

ps. Vinnarna i våra tävlingar presenteras alla på samma gång. Så håll utkik.

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

53 svar på ”Tävling! Adventskalender – Lucka 4

 1. Jag känner mig som ett litet barn i en godisaffär,
  när jag hos Trendsisters toppenfina shop ska få välja precis vad jag vill ha;
  den stilrena, snygga guldfärgade lampan Carl-Johan som står där,
  eller kanske läckraste Trolley serveringsvagn som jag kan se här?!
  Så mycket lockande, elegant och användbart – Ferm Living plant box,
  både praktisk och väldigt bra, mina grönskande Fiolfikus och
  Elefantöra absolut denna plantbox skulle föredra!

  Stilfulla ljusstaken Molekyl i stål, så spännande och nytänkande design –
  med stearinljusen fyra, den lyser upp och sprider ett värmande och
  fridfullt ljus i vårt vintermörka hus.

  Visst önskar jag att allt detta hem till mig skulle flytta,
  men till syvende och sist jag fastnat för två toppenfina
  produkter som verkligen kommer till nytta;

  * Knitted blanket Leo – en ljuvlig pläd i organisk bomull.
  När isande vintervindar viner runt knuten,
  sitter den här mysiga pläden som gjuten.
  Att runt mina frusna axlar den lägga över,
  ja, pläden är sannerligen något som jag behöver!

  *Hammershoi-termoskanna i ljuva färgen grå/blå,
  önskar jag verkligen på mitt vackert dukade
  kaffebord skulle stå.
  En fröjd att mina gäster ur denna tjusiga kanna
  en värmande kaffetår, bjuda få!

  https://trendsisters.se/textil/knitted-blanket-leo-on-interior.html

  https://trendsisters.se/koksinredning/termoskanna-hammershoj-grabla-kahler.html

  Önskar allra bästa Trendspanarna, Linda och Jenny
  ett gott slut på det gamla året och ett riktigt Gott Nytt År! ✨🎉🍾✨

 2. Oj, vilken drömvinst! Det finns så mycket härligt, underbart och ljuvligt att vila ögonen på i er butik. Hade jag bara bättre ekonomi så skulle en hel del hamna i varukorgen med.
  Det är ju riktigt, riktigt svårt att välja men det första jag kommer att tänka på är den här. Jag blir så glad av färgen, lystern, formspråket. Och den skulle få stå framme jämt, med innehåll eller utan.
  https://trendsisters.se/karaffer/linne-carafe-sun.html

 3. Hej!

  Så väldigt fint urval produkter ni har – precis i min smak, men med lite extra överraskningar för ny inspiration.

  Jag har av någon outgrundlig anledning plötsligt lyckats hålla liv i fler växter än normalt – och det gör att krukorna fyller mitt köksbord. Är på jakt efter ett eller två blomsterbord av något slag – att ställa mellan soffa och fönster. En plan är att ha ett långsmalt planteringsbord från er – och komplettera med ett runt – för mjukhet och variation:

  https://trendsisters.se/krukor/ferm-living-plant-box-rund-gra.html

  GOTT NYTT ÅR!

 4. Denna hylla alltså!!

  https://trendsisters.se/mobler/hylla-ramsjoholm-stor-storefactory.html

  Så enkel, stilren och klassisk. Användbar och rolig – bara fantasin sätter gränser för vad man kan ha den till. Just nu tänker jag … att den passar perfekt i hallen, vid entrén, där jag vill välkomna med vacker sand som jag samlat på resor och hällt i småvaser + souvenirelefanter från Indien. Sen byter jag när jag har “tröttnat” på just de föremålen. Varför inte några vackra omaka porslinskoppar i glada färger, eller min mormors röda barnskor i skinn.

 5. Åh, vilken tävling! Tänk om..!
  Nästan omöjligt att välja ur er shop, spanar in ofta och drömmer mig iväg. Men, jag har spanat länge på denna spegel till vår hall, den ser pampig ut och skulle få hallen att kännas större och lyxigare! Och så älskar jag ju svart och denna stil!

 6. Åh, det är så mycket fint! Jag hade gärna köpt både fina krukor att planera om mina växter i, fina köksprylar, behöver bland annat nya tesilar och kökshanddukar, samt även gärna en ny fin guldig sax! Kan det egentligen kännas roligare att klippa, än med en guldsax? Men ett underbart armband som jag verkligen fastnade för är detta fina https://trendsisters.se/smycken/armband-proud-klarsilver-bud-to-rose.html Det hade jag gärna haft runt armen både till jobbet och på fest!

 7. https://trendsisters.se/krukor/ferm-living-plant-box-rund-gra.html

  Jag vill få en mer naturlig och grön känsla i mitt vardagsrum, med fler blommor och plantor. Jag vill helt enkelt att det ska kännas lite mer vilt och mindre stelt. Nu på vintern tycker jag att det behövs extra mycket eftersom det inte är grönt ute längre. Jag har därför letat efter en smart lösning för att kunna göra just detta. Denna plant box i grått hade varit en smart lösning för mig, då man både enkelt kan flytta runt den och designen även är enkel i sig, vilket också gör den mångsidig. Ett extra plus för att den är rund och bryter av resterande former jag har i rummet. Jag hade med andra ord lagt presentkortet mot att köpa denna.

  God fortsättning! 🙂

 8. Jag skulle i och för sig samråda med min fru, men fick jag välja själv så skulle jag enbart välja från te- och chokladsortimentet 😀

  Men ett te jag skulle köpa är detta https://trendsisters.se/te-choklad/te-247-kl-1130-black-cat.html och denna chokladtryffeln skulle jag också köpa https://trendsisters.se/nicolas-vahe/choklad-tryffel-med-karamell-och-crunch-nicolas-vahe.html men sen så blir det ju mycket pengar över, så jag räknar kallt med att jag personligen skulle fyllt upp stora delar av 2018 års te-behov direkt 🙂

 9. Wow, vilket fantastiskt pris! Om jag vann skulle jag helt klart spendera presentkortet på “Gejst – Ljusstake Molekyl guld” som var fantastiskt fin och som skulle passa perfekt här hemma på vardagsrumsbordet. Här hemma inreder jag nämligen mycket med marmor, mässing/guld och blåa/turkosa nyanser.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 10. Den första februari flyttar jag till min nya lya,
  för med ett nytt liv bör man även boendet förnya!
  Att inreda är det jag längtar efter allra mest,
  och just dessa utvalda produkter gillar jag nog bäst:
  En rund spegel till hallen skulle passa perfekt,
  så att när man kommer hem får syn på den direkt!
  För konst ska givetvis synas och denna likaså,
  så en helt egen vägg i hallen skulle denna spegel få!
  Och en matta på golvet skulle pigga upp mitt trista liv,
  ja, det krävs inte mycket för ett helt nytt perspektiv!
  Spegel: https://trendsisters.se/mobler/walls-spegel-80-cm-clear-house-doctor.html
  Matta: https://trendsisters.se/mattor/hampa-matta-60×90-bleached-tell-me-more.html
  karin_eklund85@hotmail.com

 11. https://trendsisters.se/mobler/fatolj-ibex-velvet-nordal.html

  Den här underbara fåtöljen, helt klart! Har suktat efter den länge. Älskar färgen, stilen, känslan… och kan se mig själv sitta i den. Är gravid med tvillingar och skulle älska att sitta och amma i den! Den kostar ju mer än vad presentkortet är värt men min partner har lovat mig en fet gåva efter förlossningen… vet vad jag tänker önska mig 🙂

  GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *