Tävling – Sommarset från Rosendahl

Hej alla inredningsintresserade! För att fira Sveriges nationaldag drar vi igång en ny tävling från Rosendahl. Nu har du chansen att vinna karaffen “Outdoor” + 4 glas. Värde 348 kr/set. Vi har 3 st set liggandes i potten (blått, grönt och transparent). Ta chansen att bil en av våra tre vinnare. Tävlingen pågår tom 17 Juni 2012!
Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(skriv i kommentarsfältet nedan)
1. Vad kännetecknar grand cru? (Svaret hittar du på www.rosendahl.dk)
2. När ska du använda ditt Outdoor set?

Vinnaren utses av Linda & Jenny från trendspanarna.nu och
Jenny Kesselfors på House of communication. Beslut kan ej överklagas.

Lycka till 🙂
Jenny och Linda
-Trendspanarna

80 svar på ”Tävling – Sommarset från Rosendahl

 1. Pingback: Sista chansen i sommarset tävlingen! « Trendspanarna

  • 1) Skåran
   2) Jag skulle bjuda min mamma på en härlig pic nic, som tack för att hon har hjälpt mig så mycket efter min axeloperation för en vecka sedan.
   Hon skulle få en supergod hallonsmothie serverad ur kannan och i skålen skulle ligga massor av krusbär, röda vinbär och jordgubbar.

 2. Skåran
  Att plocka bär och göra saft är ju både gott och avkopplande.
  och detta vackra Outdoor set, gör helheten komplett.

 3. 1.) Skåran
  2.) Om jag har turen med mig så ska jag ta mod till mig och bjuda ut min “blind date” på en riktigt snygg, klassisk och designad picknick! En stor filt under en vacker gammal ek med utsikt mot havet, jordgubbar och saft i denna vackra servisen kan väl inte bli fel?! 😉

 4. Den speciella skåran.
  Jag skulle inviga mitt Outdoor set när vi provsmakar årets första jordgubbssaft. Därefter skulle det få förgylla min vardag genom att varje dag stå på vårt middagsbord innehållande ett smaksatt vatten.

 5. 1. skåran
  2. Jag skulle använda setet till fruntimmersveckans alla namnsdagsfikor. Då har vi någon att fira varje dag så det blir många omgångar saft som ska serveras.

 6. 1. Den karakteristiska skåran
  2. Jag skulle använda setet medan jag hjälper min mamma få ordning på sin lägenhet som hon precis flyttat till. Medan vi pysslar, hon och jag, skulle vi njuta av kall saft eller iste.

 7. Hejsan!

  1. Skåran är det som kännetecknar serien Grand Cru.

  2. Har precis flyttat till ny lägenhet med fantastisk uteplats. Sommaren är på G och jag vill vinna för att använda flitigt tillsammans med mina underbara döttrar. Vi älskar att äta utomhus!

  vh
  Mamma Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *