Tävling – Vinn fina kuddar från Lidby Living´s höstkollektion.

Hösten är här och vi tycker det är dags för en tävling! Denna gången tillsammans med underbara Lidby Living. Hos Lidby Living ligger hantverket till grund i allt de gör. Kuddarna tillverkas på Mallorca av lokala producenter som ser varje produkts unika egenskap och skönhet. Helt ljuvliga och är verkligen to die for. Vi lovar 😉

1:a pris: 3 kuddar (värde 2 200 kr)
2:a pris: 2 kuddar (värde 1 500 kr)
3:e pris: 1 kudde (värde 750 kr)

För att vara med i tävlingen gör följande!

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1. Vilken kudde hade du valt om du vann?
2. Varför vill du vinna?

Skriv i kommentarsfältet nedan!

Tävlingen pågår tom 26 september 2014

Lycka till!

Psssst! Vi har tidigare skrivit om Lidby Living som ni kan läsa om här.

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Malin Gårdinger Lidby, Lidby Living

114 svar på ”Tävling – Vinn fina kuddar från Lidby Living´s höstkollektion.

 1. Pingback: Vinnarna i tävlingen ”Vinn fina kuddar från Lidby Living´s höstkollektion” ‹ Dansk inredning och design

 2. 1, Jag hade valt Ikat Cors Light Pink!

  2, Min kära dotter har just fått sitt rum fixat och det som nu saknas är att hennes säng blir gosig! Så hon skulle få kudden av mig. Favoritfärgen är ju otippat rosa!

 3. Har försökt i flera dagar att skicka mitt tävlingsbidrag, men först nu så har det gått iväg, har inte kunnat skicka det tidigare!

 4. 1.Diamond Black skulle jag välja, men alla är ju jättefina!

  2.Alla våra gamla kuddar är nötta och verkligen skruttiga, sömmarna har spruckit upp och fyllningen har börjat titta fram! Har lagat dem eftersom de gått sönder, men nu har jag tröttnat på det! Skulle verkligen vara roligt och glädjande att få vinna kuddar, både soffan och vardagsrummet skulle bli som helt nytt!

 5. 1. Diamond White
  2. Jag är ute efter ny inredning och letar mängder med inspiration,
  med Diamond white från Lidby Living blir resultatet en sensation!

 6. 1 Om jag skulle vinna vore det fint med Cors black

  2 Min nya gråa soffa skulle livas upp med tre cors black
  en vinst skulle få mig niga och jubla och utbrista ett högljutt tack
  Jag fortsätter och drömmer mig bort en liten stund till
  och håller hårt tummarna att ni just mig glädja med en vinst vill

 7. Underbar tävling!

  1) Diamond White

  2) Kort och gott: för att våra kuddar i soffan blivit “noppiga” och verkligen inte är värda att hålla hus i våra soffor längre. Diamond White däremot, är riktigt värdiga ersättare!

 8. Hej!
  Om jag hade turen att vinns en fin kudde hade jag valt den som heter Diamond black. Den känns tidlös och lättplacerad.

  Jag är kuddtokig och älskar att jobba med inredning färg och form, därför är turen med mig denna gång!

  Mvh Katarina

 9. DIAMOND BLACK (CON FLECOS). Vi ska flytta snart och behöver få det riktigt snyggt till vår husvisning. Kuddar från Lidby hade verkligen varit pricken över I:et. Och att sedan ha så fina kuddar i vårt nya boendet hade varit superlyxigt!

 10. Helt klart Jeans blue stripe! Blått är ju så snyggt och gärna matcha med några av de andra. Vem vill inte vinna så snygga kuddar? Är dålig på att unna mig nya fina saker, skulle vara grymt att vinna!

 11. 1. Vilken kudde hade du valt om du vann?
  Jag hade valt DIAMOND BLACK om jag hade vunnit

  2. Varför vill du vinna?
  Jag vill vinna för att min sambo verkligen älskar kuddar och vill hela tiden köpa nya. Men då jag är student så har vi inte råd med det och har flera gånger sagt nej till honom. Han hade blivit glatt överraskad om han ser att det finns nya kuddar i hemmet.

 12. 1) Diamond White
  2) Kuddarna påminner om tapeter som min mormor & morfar hade i sitt sovrum när jag var liten. Jag minns fortfarande hur mysigt och spännande jag tyckte det var att sova över hos dem, hur min mormor läste sagor tills jag somnade, och hur jag under tiden försökte fästa blicken i tapetens mönster för att inte bli för trött på en gång – så jag kunde njuta längre av läsningen! Vilken nostalgi 🙂 Jag skulle gärna piffa upp min vinröda soffa med dessa kuddar, för att ljusa upp den lite. De skulle passa jättebra!

 13. Hej!

  Jag hade valt Icat Hortella red eller Diamond Black con flecos. Jag vet inte riktigt hur man ska kunna välja för jag skulle vilja ha flera olika, vilket dilemma!! Så det är väl inget mysterie varför jag vill vinna:) dessutom är rött min favoritfärg 🙂

 14. 1. Skulle välja Diamond Black

  2. Det här hade varit perfekt för sönernas rum, de behöver något fint att vila ögonen på och något mjukt att vila huvudet på.

 15. 1. Åh, jag skulle välja Diamond Red kudden.

  2. Kuddar är som kärlek, man kan aldrig få för många kuddar eller för mycket kärlek!

  <3

  //Kristina

 16. 1. Jag blev helt kär i alla kuddarna men om jag var tvungen att välja en skulle jag ta Ikat hortella Grey

  2. Kan det ens kallas OTUR? Jag och min sambo är i slutfasen av en extremt långdragen renovering (snart ett år när det var beräknat att ta 3 månader) av vår vindsvåning som har gått fel från början till slut. Man kan nog inte ha mer otur än vad vi har haft och vid de här laget känner vi oss ganska luttrade. Inte en enda sak har fallit på plats utan att det på något sätt har gått åt skogen först och de flesta moment i renoveringen har vi varit tvungna att göra om två gånger eller komplettera vilket blivit extremt dyrt i slutändan. Detta trots att vi enbart använt oss av erkända etablerade byggfirmor som dessutom erkänt sin skuld. Hur som är alla byggnationer klara, det mesta är redan gjort och resultatet blev medelmåttigt i många fall men alternativet är att tex riva hela badrummet eller få lite kompensation vilket vi väljer eftersom vi inte kan vara “hemlösa” längre. Hur som, nu när vi har börjat beställa möbler har inte en enda grej fallit på plats där heller, soffan vart turkos-blå när den skulle vara grå, matbordet var helt repigt och jordigt(!), kranen till köket stoppades i kvalitets kontrollen och var tvungen att göras om = 2 månader extra, dessutom glömde de skicka med en del = 1 månad till mm. Vi har så att säga gett upp för tillfället, så att vinna ens en enda av dessa kuddar som jag kan överraska min sambo med skulle göra mig så oerhört glad, dels för att vi kan behöva en aning tur och för att det är precis sådana jag sett framför mig (när väl den rätta soffan kommer).

 17. Vilka härliga kuddar och mönster, hade svårt att välja men skulle önska ikat-cors-green om jag vann. Behöver lite färg i mitt hem 🙂

  Jag vill vinna för att jag precis gått på mammaledighet och får prioritera bort vackra kuddar som denna och köpa blöjor och vinteroveraller istället till min lilla prins. Men den skulle förgylla vårt soffmys i vinter när vi är hemma.

  Mvh Linda

 18. Jag kan inte uttrycka det bättre än att JAG ÄLSKAR KUDDAR. Min man formulerar och definierar det som en sjukdom, ett beroende och i vissa fall en förbannelse. Jag ser det som en förälskelse. VAD slår högre i inredningssjälen än en vacker kudde? Just nu är jag olyckligt kär i ikat kors blue men skulle nog kunna vara otrogen med ikat kors light pink….

 19. 1. Jag tycker hela den första raden av de fyra kuddarna är fantastisk! Komponeringen av alla dessa. Färgerna. Mönstrena. Hur de framhäver varandra. Men måste jag välja just en blir det den uppe i högra hörnet. Den gråa. Mönstrade. Jag tycker den har en sån karaktär och styrka. Den behövs framför allt i min soffa med ljusare toner. Jag behöver en iögonfallande tuffing.

  2. Jag vill vinna så mitt trötta huvud har en underbar kudde att vila ned på emellan studierna. Jag vill ha dessa fantastiska kuddar som kommer pigga upp hela mitt resterande år av 2014! Kuddar som gör att mina vänner kommer utbrista “åhhhhh”.

 20. 1.Jag skulle välja Ikat Rombito Black om jag vann.
  2.Flyttade nyligen till hus och har inte haft möjlighet att bytra soffa som jag helt hade önskat, men det skulle vara så roligt att få piffa upp den gamla soffan med lite nya kuddar.

 21. Jag vill gärna vinna kudden – Ikatcandyamrl black/grey

  Mitt hem är min oas, där jag hämtar styrka och energi. Ett trivsamt hem är en förutsättning för att känna lugn och harmoni inom hemmets fyra väggar. Jag behöver förändra hemmet regelbundet och nya textilier förändrar och gör skillnad. Jag gillar kuddarnas mönstret och genuint hantverk uppskattas!

  Trevlig hös!
  Hälsningar Jenny-Anne

 22. DIAMOND BLACK CON FLECOS skulle bli mitt val.

  Just nu har jag två kuddar i min soffa. En abonnerar min son på och en andra har min katt gjort till sin. Kvar är då jag och en finare kudde att smycka soffan med och även vila huvudet emot får man leta efter! 🙂

 23. Jag hade valt Diamond Black!

  Kvalitativa ända ner till minsta fiber,
  vore dessa kuddar av så vacker kaliber,
  väldigt välkomna i vårt hem,
  där befintliga kuddar ofta hamnar i kläm.
  Ty här det strid om sköna huvudstöd,
  och för att vissa i familjen inte ska lida nöd,
  skulle det passa utmärkt med så fina nytillskott,
  så att alla i soffan kan få mysa gott.
  Det är tyvärr annars uppenbart,
  att vi står inför ett rejält kuddkrig snart,
  men med Lidby Livings assistans,
  skulle ett sådant kaos inte ges en chans!

 24. 1. IKAT CANYAMEL BLACK/GREY skulle jag vilja ha!

  2. Mina kuddar obekväma och ingen är den andra lik
  De är verkligen under all kritik
  Speciellt en som följt mig sedan jag var liten
  Den är hålig, hemsk och sliten
  Nya kuddar hade jag kunnat döda för
  Så det ligger i allas intresse att ge mig gehör
  Nä, skämt åsido, jag är egentligen inte farlig
  Utan bara när det kommer till inredning är jag allvarlig

 25. 1. En av flera favoriter är ‘Ikat Nispero blue.’ Underbart vacker!

  2. Vårt hem är mycket inspirerat av naturen och av olika kulturer, med möbler som bl.a. ser ut som gubbar. (Just dessa är handgjorda från Venezuela). Och eftersom min sambo är uppvuxen på landet med föräldrar som var skogsbönder, har det också blivit en del speciella fynd från naturen av träd som formerats annorlunda och vackert!

  Nu under hösten ska vi sätta upp en tapet i vardagsrummet; ‘Surreal wood’ av Noll Images: http://www.photowall.se/photo-wallpaper/surreal-wood, med en färgskala i blåa och gråa nyanser. Så om vi vann en eller ett par kuddar i blått skulle vi bli mer än jätteglada, eftersom vi då skulle få till en extra fin och ombonad känsla i vårt natur-etniska hem! Hantverkshistorien bakom kuddarna skulle också betyda mycket för oss!

  Trevlig kväll!

 26. Hej!

  1. Ikat Raixa Inv blue
  2. Efter 6 år ska jag och min sambo äntligen få flytta till en egen lägenhet där vi själva kan inreda hur vi vill. Vi har bott i andrahand i Stockholm och alltid bott i möblerade lägenheter där vi själva inte fått välja möblerna. Nu får vi ÄNTLIGEN köpa egna möbler och inreda och denna kudde skulle passa perfekt i den soffa som jag kikat på. Jag är så lycklig över att äntligen få ett hem, ett hem där vi kan trivas och må bra.

 27. 1. Diamond Black

  2. Dessa kuddar hade passat i våran kudde lösa soffa. Eftersom att jag snart skall operera axeln vore det perfekt att få något snyggt att vila armen på och slippa att jämt ta fram tråkiga sov kuddar!
  Det blir säkert bra för rygg och gör att soffan håller sig snygg!

 28. Åh vad det va svårt att välja men tror att Diamond White passar bäst hemma hos oss. Enligt min man har jag tydligen något så hemskt som köpstopp på fler kuddar här hemma. Jag som trodde att det inte gick att få för många kuddar hade tydligen fel. Men om jag vinner kan han ju inget säga om det flyttar in en, två eller tre nya kuddar ;p

 29. 1. Den vackra Diamond Black.
  2. När skinnsoffa äntligen flyttat ut. Och vi ny soffa i tyg sett ut. Kuddbrist är akut. Hur ska vi kuddbristen vända. Jo med Lidby living i var ända.

 30. 1. Tycker väldigt mycket om Diamond black och Rombito grey – skulle bli väldigt fina på vår soffa!
  2. Nya kuddar är ett sådant enkelt och bra sätt att förnya hemmet!

 31. Har jag turen att vinna så skulle jag välja Canyamel black/grey.
  Hoppas på vinst då vår hund lyckats tugga sönder vårt förra fina kuddpar och jag nu är på jakt efter nya.

 32. Supersvårt att välja men säger Ikat Canyamel black/grey. Vill vinna för jag vill vara omringad av vackra fina saker eftersom är hemma om dagarna och vill känna att jag trivs, helst nu när hösten och mörkret är på väg. Sen det bästa med kuddarna är att vill man ha fler så kan man mixa och matcha dom hur som helst.

 33. Om min mamma hade varit en kudde hade hon varit en IKAT RAIXA INV BLUE. Hon fyller snart år och denna underbara kudde hade varit den perfekta presenten!

 34. Om jag vann så skulle jag välja one one green. Vacker, enkel och klassisk. Något nytt till soffan inför höstens kvällar. Prioriteringen nya kuddar är inte högt upp på listan med 1,5- åring och 5-månaders här hemma, men det skulle glädja en trött mamma.

 35. Ikat kors blue skulle passa finfint i mitt “nya” vardagsrum. egentligen samma som innan men lite upphottat med färg – blått! Så därför skulle dom passa finfint!

 36. 1. Har jag turen att vinna skulle jag välja multistripe jeans.
  2. Jag vill vinna därför att jag älskar Mallorca och den fina kudden skulle påminna mig om min älskade ö.

 37. 1.Om jag vann skulle jag välja den snygga Plain Black Con Flecos. Passar perfekt min stil. Enkel men ändå väldigt speciell.
  2. Man kan aldrig ha för många snygga kuddar!! Just nu äger jag bara 2 och de börjar se väldigt slitna ut.

 38. Om jag ska vinna jag ska vilja denna:
  1. Färg Cors Black
  2. Färg Canyamel black/grey
  3. Fårg Rombito grey

  Jag älskar kuddar för att dom är så mjuka och bekvämt men i våran soffan har vi inga små kuddar. Jag hoppas att jag vinner så att jag kan sitta och ligga skönt.

 39. Jag skulle självklart välja Ikat kors- kudden i färgen light pink. Härligt, lekfullt mönster och en mysig färg men samtidigt inte för barnslig. Den skulle passa perfekt på min soffa och liva upp inredningen under mörka höstdagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *