Tävling! Vinn mysiga vårkit från Broste Copenhagen

Hej alla! Nu börjar eftermiddagarna bli ljusare och ljusare och vi börjar att längta efter våren. Nu har vi det stora nöjet att tillsammans med danska Broste Copenhagen ha en tävling, där vi har 2 stycken riktigt mysiga vårkit i vinst. Båda passar perfekt för våra nordiska hem. Helt ljuvligt!

Du kan vinna följande:

Vårkit 1:
Mysig pläd. Kudde med text och kudde med trädmotiv. Samt 3 snygga keramikvaser.
Värde = 2 100 kr.

Vårkit 2:
2 stora handdukar, 2 st små handdukar. Aroma spray Jasmine/grapefruit. Doftljus x 3 Jasmine/grapefruit
Värde = 1 500 kr

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(skriv i kommentarsfältet nedan, du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1. Vilket år grundades Broste Copenhagen? (Du hittar svaret här)
2. Motivera kort varför du vill vinna!
3. Vill du ha paket 1 eller paket 2 om du vinner?

Tävlingen pågår tom 20 Februari 2014


Lycka till och en stor varm kram från!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu & Broste Copenhagen

189 svar på ”Tävling! Vinn mysiga vårkit från Broste Copenhagen

 1. Hejdär!
  Underbar tävling.
  Svaret på första frågan är; 1955, =)

  Jag önskar vinna paket nummer 1, <3
  Jag håller min lägenhet stilren, mitt vardagsrum/sovrum inreds med mycket vitt, en del svart, och sedan en bit rosa. Jag kan verkligen redan se framför mig den förbättring eran vinst skulle kunna tillföra hos mig! Gammelrosa/beige ger den perfekta stilkänslan och övergången till det vita och svarta samtidigt som det lyfter det ljusa och mörka rosa i sängkläder och kuddar!

  Vaserna vid balkongfönstret, kuddar i fåtölj och säng.. pläden varhelst jag sitter och vintermyser!
  Så sällan jag har råd att köpa något nytt för tillfället, och det behövs. Dessutom blev jag 25 den 25:e januari i år.. det blev inte presenter på det sättet. Jag vore överlycklig!

  Hoppas och önskar!
  MVH/ Decibel S

 2. 1. 1955
  2. Efter vår flytt passar inte allt det gamla in i vår nya lägenhet. Det skulle vara så kul att få förnya hemmet med paket nr1. Det skulle lyfta oss!

 3. 1955

  kit nr 2, skulle vara den perfekta presenten till min fantastiska mamma som alltid tänker på oss barn och att vi ska må bra. Det skulle vara toppen att få skämma bort henne med detta lyxiga vår sett. 😀

 4. svar nr 1. 1955

  2.
  Efter en dag med massa slit och städ,
  vill jag lyxa till det på soffan med Broste Copenhagens pläd
  Med kuddar så vackra och stilfulla,
  ja vi är alla i familjen så hoppfulla
  En, två, tre keramikvaser!!
  Broste Copenhagen kommer att göra vår rum till ljuvliga oaser
  Tack för tips och inspiration kära Trendspanare,
  jag hoppas med detta att jag är en äkta utmanare.

  kärlek från mig!

 5. Svar:

  1. 1955

  2. Åter har Trendspanarna träffat rätt –
  vårkit 1 – min drömvinst på alla sätt.
  Gör nya gäststugan mysig – blir pricken över i
  och bättre kan tupplur och nattsömn inte bli!

  Önskar kit nr 1.

 6. Hej!

  Mysig tävling!

  1) 1955

  Önskar Kit 1.
  Vi har bytt soffa och skulle även behöva byta ut kuddar och pläden som låg i soffan, eftersom färgerna inte matchar alls längre. Det gör däremot de i kit 1! Skulle bli såååå snyggt!

 7. Svar 1: Broste Copenhagen grundades 1955..

  Vårkit nr 1, är det som appellerar mest till mig!
  Med ett vardagsrum, som är mer än eftersatt,
  och en ork, som är minimal….
  Så innan vi har bestämt oss för hur vi skall
  göra, med både färgsättning, möblemang,
  osv, så befinner sig vardagsrummet i ett
  slags “moment 22″….
  Så detta kit, med härliga textilier i milda
  färger, och de ursnygga vaserna, (som jag
  redan kan se på plats, fyllda med kvistar av
  forsythia och körsbär) skulle ge vårt vardagsrum
  ett välbehövligt ansiktslyft, i väntan på våren!

 8. 1955
  Jag skulle vilja ge min fru kit nr 2 för att jag tycker att hon gör det så bra med att hinna studera och ta hand om det mesta här hemma, fast vi har 3 barn 😀

 9. 1. De grundades år 1955.
  2. Paket 2 är mer än välkommet hem till mig. Underbara dofter och mysiga handdukar – perfekt för att hälsa våren välkommen! 🙂

 10. 1.1955

  2. Trött och sliten efter ett pass på gymet, kom jag fram til detta rimmet.

  Bada bör man, annars luktar man.
  Ljusen luktar gott, dom och handdukarna kanske faller på min lott.
  Hoppas och håller tummar och tår, hoppas jag mitt vårkit nummer två får.

  3. Paket/vårkit 2

 11. 1. 1955
  2. Till torrt från vått,
  med något nytt blått,
  tillsammans med doft från dessa ljus,
  blir atmosfären en helt annan i vårt hus,
  vill inte ha ett hem där ingen doft finns,
  hoppas därför paket 2 av mig vinns.

 12. 1. Året var 1955
  2. Kit 1 älskar kuddar och mys filt. Att få krypa upp i ett hörn i soffan med sina favorit kuddar och filt. Sedan med en härlig film och en varm kopp te. Det kan inte bli bättre än så

 13. Hej! Broste grundades 1955.
  Jag vill gärna vinna vårkit 1. Jag ser det som en fantastisk chans att fräscha upp vårt hem som jag annars inte har möjlighet till eftersom jag gått ner till halvtid för studier är mina ekonomiska resurser mycket knappa.

 14. Hej, Broste grundades 1955
  Om jag skulle vinna önskar jag vårkit 2.
  Kan nästan känna den underbart uppfriskande doften här framför datorn:-) och mitt badrum skulle
  bli lika glatt som jag 🙂

 15. 1: 1955

  2: Jag längar så till våren och att få fräscha upp det hemma hos oss,
  och därför vore det jättekul att vinna detta fina paket förstås.
  Att få lyxa till det med handdukar, doftljus och aromaspray,
  mitt hem skulle bli vårfräscht på ett kick – vilken grej!

  3: Paket nummer två 🙂

 16. Hej på er!

  1. 1955
  2. Önskar vårkit nr 1 om turen är min.

  Vi bor i ett mycket gammalt hus och har bevarat grunden när vi renoverat oss till ett mer modernt hem. De vackra vaserna och kuddarna skulle skapa en perfekt kombination av det vi vill uppnå – ett trivsamt, välbevarat och funktionellt hem med moderna detaljer. 🙂

  Med vänliga vårhälsningar

  Kerstin

 17. Hallå där! (:

  1. året är 1955

  2. Jag och min sambo har precis flyttat till Karlstad, det är min första riktiga flytt och jag kan äntligen få inreda mitt egna ”place”. Har väl fått ordning på det mesta nu i lägenheten förutom badrummet. Badrummet känns lite hopplöst, färgerna just nu är är beige och vitt, och det känns bara tråkigt och grått…
  så skulle jättegärna vilje få in någon färg, och när jag fick se denna tävlingen så var det solklart!
  Dimblåa handdukar och fräscha vårdofter vore ju fantastiskt för mitt badrum! Det skulle ge rummet det lyft som det verkligen behöver..
  Hjälp mig att få ett hemtrevligt badrum, det lilla extra skulle göra så mycket!
  Jag skulle vilja vara med och tävla om vårkit nr 2

 18. Hallå där! (:
  Jag och min sambo har precis flyttat till Karlstad, det är min första riktiga flytt och jag kan äntligen få inreda mitt egna “place”. Har väl fått ordning på det mesta nu i lägenheten förutom badrummet. Badrummet känns lite hopplöst, färgerna just nu är är beige och vitt, och det känns bara tråkigt och grått…
  så skulle jättegärna vilje få in någon färg, och när jag fick se denna tävlingen så var det solklart!
  Dimblåa handdukar och fräscha vårdofter vore ju fantastiskt för mitt badrum! Det skulle ge rummet det lyft som det verkligen behöver..
  Hjälp mig att få ett hemtrevligt badrum, det lilla extra skulle göra så mycket!

  Jag skulle vilja vara med och tävla om vårkit nr 2.

 19. Broste Copenhagen grundades år 1955.

  Vi är ganska nyinflyttade och i min vilda fantasi
  är jag nästan lite av ett inredningsgeni
  Än har jag inte kommit särskilt lång bit
  det ser ut som i höstas när vi flyttade hit.
  För min ekonomi kan jag ju inte blunda
  men jag önskar så att atmosfären var annorlunda.
  Handdukarna, doftljus och aromaspray är lyx som får ögonen att tindra
  och med denna tävling påminns jag om att drömmar kan ingen hindra!
  Snälla ni, förvandla vår trista vardag till väldoftande vårfest,
  paketkit nummer 2 är ju vad jag till min födelsedag önskar allra mest!

 20. 1: 1955

  2: Att träffa sitt livs kärlek vid 50, trodde jag inte var möjligt. Men här är han, en otrolig inspirationskälla och överraskningarnas man, som förgyller mitt liv så oerhört!
  Vi firar snart 1 år tillsammans och Vårkit nr 1 symboliserar vår kärlek, närhet och uppskattning över att ha funnit varandra! Älskar dig Mats!

 21. Broste grundades år 1955

  Vårkit nr 1 skulle jag jättegärna vilja vinna.
  Till mig själv, för att jag i år bestämt mig för att investera i mig efter att i åratal bara investerat i alla andra. Hoppas ni kan hjälpa mig med det :))

 22. Broste Copenhagen grundades 1955.
  Jag är extra sugen på att tävla om vårpaket nummer 1. Utanför fönstret slår regnet som spön i backen, vinden viner och fönstret till mitt studentrum klarar inte att hålla rusket ute. Så för att hålla mig varm och för att boosta motivationen tills dess att vårsolen tittar fram igen skulle jag gärna vilja grotta ner mig i en varm pläd och ett par mysiga kuddar.

 23. Hejsan!
  Vill självklart vara med och tävla 😀

  1.) 1955

  2.) Jag hade velat vinna för att fräscha upp och göra vårfint hemma, det är det som är det bästa med snygga och mysiga “detaljpaket” (som är vinsterna i vårkiten^^) att de har förmågan att ändra stämning och intryck av hela rummet!

  3.) Därför hade jag hoppats på underbara vårkit 1

  🙂

  Trevlig kväll /Corina

 24. 1: 1955

  2: ääääääntligen har vi blivit familj! Genom en lång väntan har vi nu en prinsessa från Kina 🙂
  Mysa i soffan tillsammans med mysiga kuddar och plädar är det bästa vi vet nu!

  3: paket 1 håller vi tummarna för 🙂

 25. 1. 1955
  2. Detta skulle underlätta och snygga upp i vårt vardagsrum. Vi har en pläd så barnen grälar alltid om vem som skall ha den, med en extra så kan jag och barnen mysa gott i soffan. Kuddarna är ju underbara!! Och vaserna otroligt snygga. Barnen glada och jag får lite piff i vardagsrummet!!
  3. Ja, kit nr ett (1) skulle det då vara, om man nu måste välja, ;).

 26. 1. År 1955.
  2. Så himla fina saker som skulle passa perfekt när det är dags att pigga upp vardagsrummet inför våren. Just nu känns att bara trist, trist, trist, med detta härliga kit skulle det bli ett riktigt lyft.

  3. Om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna kit nr 1.

 27. 1. 1955
  2. Mysiga plädar är alltid en hit, vaser blir som inredningsdetaljer när de placeras fritt.
  3. Nummer 1 Klart att jag vill vinna detta kit.

 28. 1. 1955
  2. Jag är student och har precis fått min nya lägenhet. Är i stort behov av lite inredningsprylar!
  3. Vårkit 1

 29. 1. 1955

  2. Min fantastiska lillebror har precis flyttat hemifrån och är precis som många andra killar lite dålig på det har med detaljer och inredning. Fick han bestämma hade det bara varit en säng, en soffa och en TV. Men man måste ju ha lite fler inslag för att göra sin lägenhet till ett hem.

  3. Kit nr 2 hade passat honom alldeles ypperligt, fina handdukar och lite lyxiga ljus som kan lyfta hans badrum!

 30. Hej!
  1. 1955
  2. Varför skulle man INTE vilja vinna?! Gud vilka fina priser. Vårkit 2 skulle passa så bra hemma hos mig!

  //Frida

 31. 1. 1955
  2. Det är aldrig fel att förnya lite i hemmet! Nya handdukar skulle absolut inte sitta fel, om ni bara visste hur glad jag skulle bli om jag fick vinna dem!
  3. Jag skulle vilja vinna vårkit nummer 2. 🙂

 32. Svar, 1955

  Kit nr 2

  Har nytt boende efter en jobbig seperation nu kan de bara bli bättre och skulle så glader bliva av detta mysiga kit

 33. 1.1955
  2. Som relativt nybliven 2 barnsmor är dygnets vakna timmar ganska fulla. Det var längesedan jag gled ner i ett varm & härligt bad och bara njöt alldeles ensam men när det är dags för det vore det ju extra härligt med lite spa-känsla och en härlig handuk att svepa in sig i efteråt!
  3. Pkt 2.

 34. 1955

  Kit nr 1

  Det skulle jag förära min kära dotter, som nyss flyttat hemifrån till egen lägenhet. Hon behöver en hel del vardagsprylar och har inte råd med så mycket lyx just nu, så detta kit skulle både överraska och glädja henne mycket.

 35. 1) 1955

  2) Vårkit 1 …. det snyggaste jag sett. Precis vad som fattas i vår mysiga vrå för två.
  Det skulle göra det hela komplett.
  Välkomna våren på detta sätt , skulle kännas helt rätt.

 36. 1. År 1955 grundades Broste Copenhagen!
  2. På fredag fyller jag äntligen 18 år!! Och denna fantastiska händelse innebär att jag äntligen ska flytta ner till familjens “lägenhet” (det är egentligen ett källarrum och kök men jag brukar kalla det för min våning) vilket ska bli så roligt!! Jag har ett stort intresse för inredning och funderar på att åka till Florens och studera inredning och design efter gymnasiet. Men.. Att vara student med endast ett helgjobb på café innebär ganska så tanig ekonomi..
  3,,,,Därför skulle jag bli himla glad om jag vann vårkit nr 1 för då kunde jag pryda mitt mörka källarrum i lite våriga färger! Tack för en inspirerande blogg!!

  Kram!

 37. 1. 1955

  Badrummet glöms gärna bort just kanske för att det är nyrenoverat, behövs att en vårvind sveper förbi och ger lite ljuvlig feeling! Vårkit nummer 2 skulle göra underverk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *