Tävling! Vinn tidlös nordisk design från by nord Copenhagen

TÄVLING!

Hej 🙂 Dags att dra igång en ny härlig tävling tycker vi. Denna gången på Instagram. Nu har vi äran att göra det tillsammans med By Nord COPENHAGEN. Vi är sedan länge svaga för deras produkter som har en avskalad nordisk renhet som vi gillar. Nu kan du vinna en karaff (tumbler) och 2 glas + 2 st handdukar. Värde ca 1200 kr. Ett perfekt vårkit som passar in i alla inredningsstilar och som håller året runt.

Ps. Flaskan och glasen är jättesnygga att ha ex på nattduksbordet 😉

För att vara med och tävla behöver du endast göra följande!

1. Följ by nord COPENHAGEN på instagram
2. Svara på frågan. Vad är det bästa med våren?

Tävla på Instagram. Men det går även bra att skriva i kommentarsfältet nedan. Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 12 Maj 2014

Lycka till

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Anna, by nord COPENHAGEN

32 svar på ”Tävling! Vinn tidlös nordisk design från by nord Copenhagen

 1. Pingback: Vinnaren i Instagramtävlingen ”Tidlös nordisk design från by nord Copenhagen” ‹ Dansk inredning och design

 2. Provar gärna turen så här i 11 timmen : ) följer med namn missylvali på instagram.

  Våren är för mig som en oöppnad godispåse… Alla smaker och vackra färger som ligger o väntar på att man ska få gotta sig.

 3. Det bästa med våren är att den är “sommar light” lite sommar lagom. Varmt så man kan släppa ut barnen i foppatofflor på gården, sola ,äta ute. Men även kallt nog för att få mysa i stickad kofta, se film och tända ljus!

 4. Hej!
  Jag är jätte gärna med!
  Jag följer på instagram: aneritrea

  Det bästa med våren är mysiga helgfrukostar ute på balkongen med nya pojkvännen! Det spritter i hela kroppen av att se all grönska, känna solstrålarna som äntligen börjar värma och pojkvännens leende som en extra sol! 😉

 5. Jag följer nu på insta: jofmygod

  Det bästa med våren är att kvällarna blir ljusa igen och man känner sig piggare och gladare! Det bästa med just denna våren är att jag är höggravid och snart ska bli mamma för fösta gången! Som jag längtar!

 6. Hej! Följer på instagram som @brunkanna
  Det bästa med våren, det är att allt föds på nytt, börjar om och blir fantastiskt vackert!

 7. Vilken härlig tävling!
  Jag har följt på instagram (@agatha1197).

  Svar: när de första fåglarna börjar sjunga vackert betyder det att våren är här! Då börjar allt se så levande ut efter den utmatade vintern. Det bästa jag med våren är den positiva känslan den tar med sig när den kommer!

  *Håller tummarna*

 8. Bästa med våren är ljuset! Tänker aldrig flytta ifrån norrland och kvällarna när solen aldrig går ner 🙂 Och dofterna från blommande syrener!

 9. De allt mer ljusare kvällarna. Det glada och höga fågelkvittret. Och allt som blommar!
  Samt att man kan börja plocka ut saker, för lite härligt uteliv! 😀
  Följer på Insta (Linez1)

 10. 1. Jag följer er på Instagram.

  2. Det bästa med våren tycker jag är att uppleva all glädje omkring sig, och känna det egna, nästan lite magiska vårpirret i kroppen de första riktigt soliga och varma vårdagarna. Jag bor i en större stad, och det är varje år lika härligt att se hur parker och uteserveringar fylls av glada, sollapande människor och själv vara en del av det hela.

 11. Det bästa med våren är den krispiga grönskan och dofterna, fåglarnas “prat” och ljusa kvällar.

 12. Det finaste med våren är kärleken och glädjen.
  När naturen växer och blommar upp så fint så blir alla positiva,
  alla blir glada och alla har ett leende på läpparna.
  Man känner solen skina, man ser blommorna blomma och träden bli gröna.
  Det är då livet är som finast.
  När man tillbringar sina dagar utomhus och har picknickar,
  myser med familjen och vännerna. Livet, det är det bästa med våren!

 13. Har följt (charlotte061)

  Det bästa med våren är att se allt vakna till liv. Träden som får nya blad, fåglarna som kommer tillbaka ifrån vinterfärden och den friska brisen som drar in över land.

  I Love it 🙂

 14. Jag är självklart med.

  Det bästa med våren är när morgonsolens värme lyser in genom fönstret och väcker en frusen själ till liv.

  Följer by nord COPENHAGEN på Instagram: FridaBergner

 15. Det bästa med våren är färgerna! Den gröna nyansen som träden får, den blå himlen, det färgsprakande vårmodet, alla blommor på marken och i balkonglådorna, de röda smultronen i trädgården, de randiga parasollen på stranden och alla somriga, rosa drinkar på uteserveringarna, allt under en stor, klargul sol!

 16. Ljuset! Det där magiska vårljuset som ger hopp om sommar och värme. Allt i naturen får nytt liv av ljus och även vi människor. Det och att jag kan börja bada i havet snart utan att frysa rumpan av mig!

  Följer på instagram som kimsalabim8

 17. Jag är med 🙂 Följer på Instagram (Lyckebo_Cia).
  Det bästa med våren är när allt börjar titta upp ute i min stoooora trädgård 🙂
  Att få greja i trädgården gör mig lycklig.

 18. Det bästa är att vi lämnar vintern bakom oss och att det blir varmare så det krävs mindre och mindre kläder. 🙂

 19. Det bästa med våren? Vart ska man börja.. Dofterna är en stor del till varför jag gillar våren! men också när det kalla möter det varma, När isen lossar, blommorna tränger fram och djuren som legat i dvala börjar röra på sig! Då är våren som bäst 🙂

 20. Det bästa är känslan när jag återigen blir påmind om att Sverige är fantastiskt (efter att smidit planer på att ta mitt pick och pack och flytta utomlands hela vintern..) och att bli ännu gladare när jag tänker på att en lång, härlig sommar ligger framför. Fågelkvittret, uteserveringar, blommorna, första grillningen.. Våren kommer som ett lyckopaket fullt med bra saker!

 21. Det bästa med våren är att genom fönstret på 5e våningen få följa och längta var dag efter att bokträdet utanför ska slå ut. Finns inget som slår en bokskog på våren! Intensiv grönska som slår emot alla sinnen.
  Följer på instagram

 22. Det bästa med våren är att man kan ut och springa utan pannkakor efter kl 16 ;)…. Gillar de långa kvällarna 😀

 23. Hej!

  Det bästa med våren är att det är “stunden innan”.
  Lite grann som en början på allt. Till grönskan, värmen, utevistelsen och massa härliga känslor.
  Stunden innan sommaren.

  Följer på Instagram med “Sodercrowcastle”.

  Trevlig vår!
  Mvh Kristiina

 24. Att doften av sommaren och våren inte längre kommer från ett värmade brinnade ljus men från att öppna fönstret. Men att man även kan ta in doften och vårkänslan genom att plocka vitsippor och lite ris i trädgården och ta våren in i lägenheten!

 25. Följer som miss_steelfist på instagram!

  Det bästa med våren är ju helt klart att solen börjar titta fram. Livet blir SÅ mycket lättare med varma strålar i ansiktet. Man blir på bra humör, kan ha på sig snygga solglajjor och värmen gör att man får byta sin bylsiga vinterjacka mot lättare (och snyggare!) vårvarianten! Och man börjar kunna känna att det inte är SÅ långt kvar till sommaren…

 26. Det bästa med våren är att tidigt på morgonen, innan det är dax att bege sig till jobbet, gå en runda i trädgården och upptäcka och njuta av uppskjutande skott, svällande knoppar och fåglarnas morgonkvitter. Att känna livets puls återvända!

 27. Det bäst med våren är de mysiga vårkvällarna vid grillen, när förväntningarna inför sommaren diskuteras och när man på morgonen vaknar till sol och utslagna träd och blommor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *