Tävling – Vinn tufft print från Grafiska hem

Hej alla! Hoppas ni har det bra i dessa jultider. Vi har nöjet att tillsammans med göteborgsbaserade Grafiska hem ha en tävling.  Ta chansen och vinn en snygg print (värde 320 kr, ram ingår ej) till dig själv eller som julklapp till någon du bryr dig om.  🙂 

 

Svara på frågorna för att vara med i tävlingen!
(skriv i kommentarsfältet nedan, du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1. Vilken tavla skulle du välja ur Grafiska hems sortiment
2. Vart skulle du hänga den?

Tävlingen pågår tom 20 December 2013

 
Om Grafiska hem

Grafiska hem består av Robin Sandberg och Lisa Sandström som alltid tyckt om form och inredning. Men när de flyttade in i sin lägenhet i Göteborg hittade de inte de tavlor de ville ha på väggarna och bestämde sig därför för att göra sina egna. 
 – Många vänner frågade var vi köpt tavlorna och vi förstod då att det fanns ett behov av snygga, enkla och stilsäkra prints, berättar Robin. Tidlös och klassisk design är något som kännetecknar produkterna, samtidigt som printsen har en lekfull och personlig prägel. 
 – Vi gör helt enkelt det vi själva vill ha och ambitionen är att en tavla från Grafiska hem ska hänga på väggen år efter år.

Lycka till

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Robin & Lisa, Grafiska hem

81 svar på ”Tävling – Vinn tufft print från Grafiska hem

 1. Hej! Jag vill självklart vara med i er fina tävling. Skulle jag ha turen med mig skulle jag välja denna skönhet: http://grafiskahem.se/product/alfabet-barn-gul

  Snygg och pedagogisk i härlig kombination,
  till dottern Lily -vars bokstäver nu är en stor passion!
  I hennes rum skulle den pryda väggen vid hennes dörr,
  och hon skulle rabbla alfabetet som aldrig förr!

 2. Jag skulle välja tavlan Sverige.
  Den ska sitta i sonens rum så att han lär sig Sveriges geografi. Något han totalt missat i skolan då han tror att han kan cykla till Umeå från Stockholm.

 3. 1. “Kebnekaise” -självklart då jag stått på den mäktiga toppen!

  2. Den skulle passa perfekt i vardagsrummet på mitt gamla linneskåp. Mitt vardagsrum går i en sådan “ruffig” stil. Så kan jag påminna min tvååring om att en dag ska jag ta med honom upp på Sveriges högsta topp!

 4. 1. Jag skulle ha valt “Alfabet grön & rosa”
  2. Jag väntar mitt första barn och ska inom kort fixa och dona i bebisens rum. Där skulle jag även placerat tavlan, hängandes på väggen 🙂

 5. Hej Trendspanarna!

  På 1 svarar jag KALENDER SANSERIF STÅENDE. Då klämmer vi ju in ett helt år i en enda tavla! Hur ofta gör man det?!

  På 2 chansar jag på hallväggen. Då får vi alla här hemma med oss rätt datum när vi är på väg in eller ut. Det kan ju inte bli bättre.

  Ja… även om min man alltid missar väsentliga datum som min födelsedag, vår bröllopsdag etc… Men jag kan ju knappast be honom ha tavlan runt halsen? Eller vad säger ni?

  Tack för chansen och tack för alla era tips!

  Ha en strålande jul och ett underbart nytt år!
  Gitte

 6. 1. Björkar
  2. I vardagsrummet över vår vita skänk där man även ser den från vår inglasning på 50 kvadrat. Vi bor nära naturen med vackra björkar och knotiga tallar runt omkring. Denna tavla passar perfekt och ha begäret väcktes direkt 🙂 Den hade fått en hedersplats och jag hade glatt mig åt att beundra naturen inomhus året runt.

 7. Jag skulle välja kalender röd stående.
  Den skulle hänga över mitt gamla skrivbord i teak, i ramen där
  jag har 2013 års kalender från Grafiska hem!

  Hälsningar Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *