Trendspanarna tipsar om höstens trender på Radisson Blue blog

Vi fick nöjet att skriva kort om höstens trender på fina bloggen Radisson Blue. En av frågorna var. Vilken är höstens hetaste trend inom inredning? Se svaret nedan och klicka sedan in här för att läsa hela intervjun 🙂

Vilka är höstens hetaste trender inom inredning?

Guld, marmor, koppar och djurtrenden fortsätter även under höst och vinter. Det har smugit sig in mer kulör i fjolårets palett med grått och pastell. Förutom att dyka upp i plädar, muggar och brickor kan starka färger sitta på så udda ställen som undersidan av en stol. Många kombinationsmaterial; trä, porslin och kork återfinns i en och samma pryl. Vi har börjat se skönhet i de mest basala saker som mattpiskor, sopborstar och glödlampor.

En annan trend är den alltid lika populära grafiska och svartvita trenden, och etniska mönster. Den etnografiska stilen visar vår globala omsorg för miljön och intresse för vår historia. Nya spännande resmål, nya mönster och kombinationer ger spännande avtryck i våra hem. Våga blanda en papegoja eller ananas, en pistagegrön stol, en petrolfärgad pläd och ett marmorbord med en stor ikat-mönstrad matta.

Ett annan liten trend är att gruppera och sätta ihop småbord. Den är väldigt lätt att följa!


Foto: Radisson Blue
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

2 svar på ”Trendspanarna tipsar om höstens trender på Radisson Blue blog

  1. Hej
    Ni skriver om sopborste i ert inlägg. Själv är jag på jakt efter snygga set med sopborste och skyffel som kan stå framme nära till hands men de enda jag hittat hittills är från Eva Solo. Några snygga set utan skaft har jag också sett bland annat från Iris hantverk men det är de halvhöga som inte kräver att man böjer sig ner som jag är ute efter. Om inte ni heller hittar några så kanske ni kan göra en liten efterlysning – här finns i så fall ett utrymme för ny snygg design!
    Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *