Vårnytt till uteplatsen från Habitat

När jag är i England eller Irland så MÅSTE jag bara in på Habitat. Min favoritbutik i alla kategorier! Jag rekommenderar den varmt om ni är på resande fot bland de engelska öarna. Surfar in på deras sida ibland bara för att få lite inspiration…=) Här nedan kommer lite bilder från deras vår och sommar kollektion. Stormlykta 35£, Gul kamel ljushållare 20£, Däckstol Maui 10£, Däckstol Africa 10£, Trädgårdsbord Livi 150£, Fotstol Maui 20£, Bord aluminium Orrico 200£, Rottingstol Harlow 350£, Rottingbord Harlow 175£


/Linda
Trendspanarna.nu

3 svar på ”Vårnytt till uteplatsen från Habitat

 1. Pingback: Färglada toner hos Habitat sommaren 2014 ‹ Dansk inredning och design

 2. Habitat är en favorit hos mig också, Ingvar Kamprads lite mer dolda och lyxiga möbelvaruhus.

  • Hej Petra!
   Ja det är en grym butik. När ROOM låg i Göteborg så handlade jag alltid habitat-prylar. Ja han har lyckats även där 🙂

   Ha en underbar dag!
   Stor kram Jenny
   Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *