Vinn champagenglas och fira in det nya året!

Hej alla läsare. Nu firar vi in det nya året med att dra igång en nyårstävling! Nu har du chansen att vinna de fantastiskt snygga champagneglasen Future från danska Holmegaard (Värde 620 kr, 6 st). Tidlösa designklassiker. Svara på två frågor nedan och glasen kan bli dina.

Tävlingen pågår tom 24 December 2012


Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(skriv i kommentarsfältet nedan, du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1. Viket år startade den första produktionen på Holmegards glasbruk? Svaret hittar du på holmegaard.dk
2. Hur firar du helst ditt nyår?

År 2000 designade Peter Svarrer fram framtidens vattenglas och resultatet blev Future. Ett unikt designat dricksglas som än idag ett årtionde senare passar in i dagens formspråk. Kollektion har med tiden utökats med champagneglas, karaff och vinglas. Bruksföremål som lyser upp i vardagen.

Lycka till i tävlingen!

God Jul  och Gott Nytt år
önskar Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Jenny Kesselfors, House of Communication

47 svar på ”Vinn champagenglas och fira in det nya året!

 1. Jag firar nyår hemma lugnt och stilla. Mina katter är rädda för fyrverkerier så jag vill att de har mig nära.
  På nyårsdagen middag hos min moster.

 2. 1. Produktionen startade 1825
  2. Jag firar helst nyår på Frälsningsarméns nattcafé där jag volonterar. Jag har har ett jobbigt år bakom mej och känner att det bästa sättet för mej att bli att bli lycklig är att finnas till för andra. Dock ska jag just i år arbeta hela nyårshelgen på den akutpsykiatriska avdelning där jag är sjuksköterska.
  Gott nytt år!

 3. 1. 1825
  2. Nyårsafton vill jag fira med familj, vänner och min son. Efter ett jobbigt år som jag vill lägga bakom mig, så känner jag en otrolig tacksamhet för livet. Vi är här och nu. Dröm dina drömmar. Lev det liv du vill leva. Gör det nu.

 4. 1. 1825

  2. På nyårsaftnar står jag oftast på scen med bandet men allra helst skulle jag fira den hemma med familj och vänner.

 5. 1) 1825

  2) Som förra året: Bara familjen (2 vuxna + 2 barn), picknick på ALLT vi tyckte så gott ut i saluhallen, inomhus på vardagsrumsmattan – eftersom det var för varmt för att vara utomhus.
  (Japp, för VARMT: var i Australien och hade drygt 40 grader 31 december…)

 6. Svar: 1823 började de med sin tillverkning.

  Jag vill göra nystarten på det nya året minnesvärt för min son som är 10 år.
  Vi har gått igenom ett tufft år fyllt med sjukdom och strul…
  Så nu vill jag *skåla* in ett nytt år med nya friska tag med honom 🙂

 7. 1. År 1825 startade produktionen!

  2. De senaste åtta åren har jag firat nyår tillsammans med min älskade hund som är hemskt rädd för raketer. Vi bor i en stuga i skogen och det är ganska tyst här då bara några grannar firar med fyrverkerier. Själv sänder jag rislyktor upp i himlen, äter en god trerätters och försöker göra det till en trevlig kväll, rädd hund till trots!

 8. 1) 1825
  2) Helst vill jag fira in det nya året med min familj och nära vänner med att skåla in tolvslaget på ett skepp i Öresund mitt i mellan Helsingborg-Helsingör!
  En bättre skådeplats i världen finns inte då man undermedvetet nästan kan se dom två ländernas “tävling” (eller kanske mera hyllning till varandra) Njutningsfullt! 🙂
  Och ska jag vara ärlig, så brukar danskarna alltid vinna! För danskarna kan verkligen det där med att fira! 🙂

 9. Svar: 1825

  Jag vill ta en härlig långpromenad och sedan äta gott tilsammans med min syster och en vän till oss.
  Lyxig dukning och mat ska det va.

 10. 1. År 1823 började tillverkningen.
  2. Jag firar helst nyår med min familj och pojkvän på dagen med god mat och god dricka och sen på kvällen med pojkvännen och alla underbara kompisar! Såklart vid slottet i Örebro på 12-slaget med alla fyrverkerier, det är fantastiskt! 🙂

 11. Svar: 1825

  Jag firar helst nyår hemma med min lilla familj; sambon och vår lilla son på 15 mån. Lagar gärna en fin middag tillsammans som vi sedan njuter av i lugn och ro med lite bubbel. Tryggt för sonen och såå mysigt enligt mig! Är helt färdig med själva festandet på just nyår (det brukar ju faktiskt mest bli iskalla promenader utomhus och alldeles för mycket att dricka) , men gör det som sagt gärna lyxigt och fint hemma ändå och om jag vinner de vackra glasen så lovar jag att de alla kommer väl till användning en annan av årets dagar! 🙂

  Kram Matilda

 12. 1823 började tillverkningen… Jag firar helst nyår tillsammans med min man, barn och kära vänner. Gärna hemma hos mig själv då jag älskar att bjuda på mat, tilltugg, champagne, och älskar att dekorera och duka fint!

 13. 1) Produktionen startade 1825!

  2) Är det snö ute så åker hela familjen, mormor och hennes sambo till pulkabacken på förmiddagen. Till lunch görs det en brasa så att vi kan grilla korv och dricka varm choklad.
  Senare på eftermiddan åker vi hem och gör oss “nyårsfina” och börjar laga till en 3 rätters.
  Efter maten spelar vi familjespel hela kvällen.
  Vid 12 slaget skålar vi in det nya året med champange/pommac och tittar på alla vackra fyrverkerier.

 14. 1. År 1825
  2. Innan tolvslaget vill jag fira med familj och äta gott och efter tolvslaget vill jag dra ut med mina vänner på en fest och ha riktigt kul och inte gå och lägga mig förrän det har blivit morgon!

 15. 1. Deras första produktion startade 1825!
  2. Först firar jag med 3 rätters med mina nära och kära! Helst äter vi oxfilé! På kvällen vill jag gå på en stor fest och dansa loss med mina kompisar! Vid tolvslaget sjunger och stojjar vi och sedan blir det mer dans tills alla somnar i ett varsitt hörn 😀

 16. 1825

  Jag firar helst nyår med min och sambons syskon och deras barn. En god middag och få umgås med familjen är det bästa sättet att möta det nya året på.

 17. 1. 1823

  2. Eftersom jag inte är mycket för att festa så firar jag helst ett lugnt nyår med familjen. God mat ska det vara och självklart raketer som lyser upp hela himlen! 🙂

 18. 1825

  Nyår är en härlig dag! Korvgrillning på dagen och en god middag med vänner på kvällen.
  Med hopp om att alla får ett fint nytt år. Skål!

 19. 1823 startade de sin tillverkning!
  Jag firar helst nyår med goda vänner, med god mat och levande ljus!
  Vi tittar på grevinnan och betjänten som är en klassiker som man inte får missa.
  Vid tolvslaget skålar vi i champagne och sedan så skjuter vi upp lite raketer.

 20. svar: 1825

  Njuta av kärt sällskap. Laga något gott ihop.
  Skratta, skåla, diskutera, sjunga, njuta, smaka, dricka, kramas och bara leva i nuet.

 21. 1. 1825 var dem i produktion för första gången.

  2. Nyår vill jag fira tillsammans med min familj, med massor av roliga sällskapsspel och god mat och annat gott. För att avsluta dagen under en himmel fylld av massor av fina fyrverkerier. Jag föredrar att titta på grannarnas då jag är lite rädd av mig! 🙂

 22. 1. 1823

  2. Nyår firar jag allra helst tillsammans med mina närmaste vänner i hemmamiljö.
  Vi hjälps åt att laga mat, spelar spel, skrattar oss halvt fördärvade och
  njuter av varandras sällskap.

 23. Svaret = 1823

  I goda vänners lag,
  firas denna dag !

  Nu är det dags att börja om på nytt,
  nu har vi gamla året bytt !

  Allt ska bättre bli,
  det firar vi !

 24. 1. Svar 1823
  2. Med familjen och ibland allra närmaset vännerna. Lägger mycket vikt vid vacker dukning. Ett stort dignande skaldjursbord och champagne i glasen såklart!

 25. Rätt svar är :1825
  Jag firar helst nyår med nära vänner och det får gärna vara lugnt och trevligt med en massa god mat =)

 26. 1823 började dom.

  jag firar helst med mina nära o kära med en massa god mat o dryck. Spelar ingen roll om det finns alkohol eller bara alkoholfritt. Det är den goda gemenskapen som räknas.

  God Jul & Gott Nytt 2013 ALLA 🙂

 27. 1825
  Firar helst på fin restaurang med god mat och dryck. God vänner, god mat, kan det bli bättre?
  Sen går man hem till någon och avrundar kvällen.
  Där har man dukat upp med snacks och godsaker och så klart champagne i mängder.
  Den ska drickas ur fina glas såklart så det är ju där vinsten kommer in i bilden.
  På nattkröken blir det vickning…och mer champagne. Dans hela natten om grannarna tillåter. Nyår är härligt kul!

 28. 1. 1825 startades första produktionen
  2.
  Jag firar gärna med glitter och glamour med mina vänner därhemma där jag bor.
  Vi turas om att bjuda varandra för att festen ska få variera och vandra.
  Med Gula Änkan i glasen som tradition ska det vara – för på det bästa ska man inte spara 🙂

 29. 1. 1825 startar produktionen i Holmegards glasbruk.

  2. Nyår brukar vi fira hemma med våra barn.
  En god middag, sen mys och eventuellt ett familjespel.
  Senare på kvällen går vi ut och släpper iväg rislyktor, det älskar barnen och även vi!
  Barnen går och lägger sig och det är dagsatt titta på fyrverkerier och att skåla i en god Cava!

 30. 1. År 1823
  2. Firar helst nyår tillsammans med vänner. God mat och dryck och sedan vid tolv- slaget hade det passat perfekt att hälla från vår väl kylda “gula änkan” i dessa glasen och skåla in det nya året till tonerna av “Happy new year”.

 31. Hejsan!

  1.
  Deras första produktion startade 1825!

  2.
  Som ung handlade nyår om fira och fest,
  det var ju vad man gjorde mest!

  Nu ser jag helst att min familj är nära,
  det är ju dem som är mig kära!

  Mor lagar den allra bästa maten,
  gourmeträtter landar då på faten!

  Tillsammans vi det nya året skålar,
  ser hur raketerna i natten strålar!

  Sänder en önskan om ett magiskt år,
  och hoppas alla målen sina når!

  God Jul och Gott nytt till er!!

  Mvh
  Louisa
  louisa.johnsson@gmail.com

 32. 1823 var året de började.

  Nyår firar jag helst i Åre där man kan åka snowboard och komma bort från vardagen en stund.
  Och givetvis med en flaska bubbel!

  Om jag vinner glasen kommer de få faktiskt få sig en resa till Åre över nyår 🙂

  Fantastiska glas!

 33. 1823 började de med sin tillverkning. Mitt nyår firar jag helst med familj, senare på kvällen bjuder jag över vänner på plockmat och lite mingel. Jag som nyss lärt mig dricka bubbel har inga glas för de så dessa skulle va perfekta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *