Vinn designad kudde från HOW ARE YOU!

Hej alla 🙂 nu drar vi igång en tävling med duktiga designteamet HOW ARE YOU. Nu har ni chansen att vinna fina kudden “68.150634,14.201546” (Lofoten, Norge) från deras kollektion PLACES som är ett samarbete med fotografen Niclas Blom.

Idén med kollektionen är att fånga en plats någonstans i världen och ta in i hemmet. Varje kudde är döpt efter platsens longitud och latitud koordinater så vill man se exakt var fotot togs eller få vägbeskrivning dit är det bara att skriva in koordinaterna i google maps. Kudden är gjord av canvas/bomull och är i storlek 50×50 cm. Värde 700 kr.

Ta chansen att bil en vinnare! Tävlingen pågår tom 28 Okt 2012!

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen! (skriv i kommentarsfältet nedan)
1. Vilket plats skulle du vilja se på en HOW ARE YOU kudde? Har du ett drömresemål eller smultronställe?
2. Gilla HOW ARE YOU på facebook: https://www.facebook.com/howareyou.se
Vinnaren utses av Linda & Jenny från trendspanarna.nu och
Tobias Johansson på HOW ARE YOU. Beslut kan ej överklagas.

Lycka till 🙂 Jenny och Linda

49 svar på ”Vinn designad kudde från HOW ARE YOU!

 1. Pingback: Påminnelse! Vinn designad kudde från HOW ARE YOU « Trendspanarna

 2. Hej!
  Jag skulle vilja se utsikten från Table Mountain ner över Kapstaden i Sydafrika. Det är mitt drömställe och min själs längtan…
  Gillar på fb!

 3. 1. Jag skulle vilja ha en kudde från Reynishverfi på Island! Jag har aldrig varit där men it sure is an awesome place, någon gång ska jag dit! Väldigt mystisk, extremt cool och unik plats 😀
  2. japp!

 4. Hej!
  Jag vill vara med!
  1) Det enormt vackra låglandet på Eritreas landsbygd i kvällssol med en bergskedja i bakgrunden. Små vackra, perfekta lerhyddor med stråtak, palmer med kokosnötter, åsnor som betar, barn som spelar fotboll, kvinnor som lagar mat vid öppna spisar, gubbar som sitter och ljuger på små träpallar….

  2) Gillat!

 5. 1. Jag skulle vilja se min utskikt från landet när jag bodde hos familjen förut. Hade världens bästa utsikt nu när alla träden är borta som stod i vägen förut. Man ser ner på sjön och så när solen lyser på den så blir det alldeles spegelblankt. Undebart.

  2. Gillar på Facebook under namnet Helena Lindgren

 6. Jag tänker mig en spegelblank sjö,
  eller vad sjutton – en solig söderhavsö.
  Eller vänta – kanske koja eller varför inte slott,
  eller en bergstopp som en äventyrare just nått.
  Smålands mörka skogar eller skånes karga slätt,
  eller Norges vyer – bland det vackraste jag sett.
  Men nu har jag det, åh naturligtvis,
  stugan som motiv – mitt alldeles egna paradis!

  2. Gillar på FB!

 7. 1. Mitt smultronställe är Österlen med sin underbara natur och det speciella ljuset här som konstnärer älskar. Jag skulle vilja se en vy över Simrishamns hamn på en kudde.
  2. Gillar redan på FB

 8. Vilka fina kuddar! Nu har jag gillat på FB och delat till alla 🙂

  Jag skulle jättegärna ha en vy över fantastiska Table Mountain i Kapstaden, Sydafrika på en kudde. Nästa vecka flyttar min lilla son och jag till ett litet radhus vi köpt så just nu finns inga pengar till några fler långresor till mitt favoritresemål Sydafrika. Men jag har lovat honom att vi ska åka dit och kolla på vilda djur en dag när han blir lite större. Tills dess skulle jag gärna njuta av vackra Table Mountain på en kudde i vårt nya vardagsrum som ska gå i svart, vitt, grått 🙂
  Hälsningar Elisabeth

 9. Pingback: Påminnelse! Vinn designad kudde från HOW ARE YOU | Trendspanarna

 10. 1. Jag skulle vilja se en bild av eiffeltornet på en kudde. Jag har varit där och tyckte det var otroligt vackert.
  2. Jag har gillat och delat på facebook!
  Jag hoppas på ett positivt svar från er 🙂

 11. Skulle vilja se Alanya i Turkiet på en kudde, kanske någon bild me någon av de mysiga och fina stränderna däromkring 🙂 , För min resa till Turkiet gav mig ork och mod att kämpa vidare 🙂

 12. 1) En bild på kinesiska muren, har en dröm om att någon gång under mitt liv få promenera på den.

  2) Gillat HOW ARE YOU på Facebook

 13. Jag skulle vilja se vackra Bosporen-bron i Istanbul/Turkiet
  Gillar pà FB med namn Sofie Altuntas Lindholm

 14. 1. Jag skulle vilja ha en kudde med en bild av Globen i Stockholm. Jag har aldrig varit där, men jag skulle vilja åka dit när jag får råd.
  Jag tycker att Globen är Sveriges mest kända byggnad och jag tycker den är otroligt vacker och ser samtidigt väldigt mäktig ut.
  2. Jag har gillat på facebook

 15. Hej. Jag skulle vilja se en plats från skottland på en kudde, o gärna hemma i min soffa. Vill så gärna åka dit men har inte pengar för tillfället.
  Mitt smultronställe är naturen runt mitt hem i västergötland, o Norge är världens finaste land.

 16. Walnut Creek i Californien. En riktig pärla av amerikanske “små”städer. Måste bara upplevas! Bara namnet låter juh mysigt, inte sant!
  Gillat!

 17. En fin plats att se på varje dag och som passat fint på en kudde är den Skånska bokskogen som finns bland annat i nord östra Skåne. Det ger vackert ljus och man känner sig omsluten av skogen. Gillar på FB.

 18. 1. Definitivt Cliffs of Moher i Irland. Finare plats får man leta efter. Underbart vackert och rofyllt.
  2. Gillar

 19. 1. Ale Stenar, Kåseberga, Skåne, Sverige. Hade varit fantastiskt häftigt att ha på en kudde!! 🙂
  2. Gillat på “fejjan”.

  Kudden hade platsat alldeles utmärkt i vardagsrummet i vårt hus som vi får tillgång till 1 december! 🙂

 20. Jag skulle gärna vilja se lite Engelska kuddar 🙂 Exempelvis Stonehenge eller praktfulla Salisbury Cathedral. Eller varför inte Canterbury! Sen är det klart att det även finns platser i England man varken vill se på kuddar eller i verkligheten…

  Gillat på FB som nummer 1332 (Elisabeth McCann)

 21. 1. Miami i Florida, va där många år sen men glömmer aldrig dem vackra palmerna, den vita stranden, det underbara turkosa vattnet! 🙂
  2. Gillar er på Facebook! 🙂

 22. Jajjemensan! Mitt smultronställe och det motiv jag vill se på en kudde sammanfaller väldigt bra. Det är nämligen Höga Kusten-bron i Ångermanland. Det är det vackraste, underbaraste och pampigaste ställe man kan tänka sig. Den höga, vackra bron i förgrunden till en massa berg och skogare och den fina Ångermanälven. Det är kärlek!

  Jag har också gillat på FB såklart (heter ana nordlander lund där).

 23. Island- ett land som glöms bort med den enormt vackra naturen. Deras varmkällor, norrsken är väl något om att kunna dekorera med??

 24. Hade det inte varit läckert med Uddevallabron upplyst i kvällstid som motiv, med staden i bakgrunden!:) vägeröds dalar är otroligt vackert året om men framför allt om våren när det är helt översållat med vitsippor och blåsippor :))
  Gillar och delar 🙂

 25. Jag skulle vilja se en porlande bäck om våren på en kudde. I svart/vitt så fantasin får sätta fart och drömma oss bort i tanken. Längtan om det gröna och nya….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *