Vinn en klassisk pappelinamatta!

Hej alla! Vi blev så glada när vi passerade 1 600 följare på Instagram och närmar oss sakteliga 2000 att vi drar igång en tävling.

Nu har du chansen att vinna en matta från Pappelina (värde 750 kr (storlek 70×100 eller 70×120) från Förr!
Förgyll din hall, kök eller uteplats med klassisk design.

Det enda du behöver göra är:
1. Gilla oss och dela detta inlägg på Facebook
http://www.facebook.com/Trendspanarna

2. Hur stor räckvidd (antal personer) kommer vi att nå via vår Facebooksida totalt under feb-mars månad? Bara att gissa 😉

Tävlingen pågår t.o.m den 31 mars

Lycka till

Vänligen
Jenny & Linda
Trendspanarna.nu


Bilder: Förr.se

21 svar på ”Vinn en klassisk pappelinamatta!

 1. Gillat på Facebook !

  3572 stycken tror jag ni når på er Facebooksida.

  En Pappelinamatta skulle mitt köksgolv förgylla och en mycket bra funktion fylla.
  Slippa se en gråvit plastmatta var dag, en Pappelinamatta, gör mig glad !!!

 2. Gillat och delat 🙂 Jag gissar på 1300 personer. Skrev på kontrakt på ny lägenhet igår så nu kommer jag nog ligga vaken långt in på natten och drömma om inredning. En pappelinamatta har länge stått på min önskelista så den skulle jag lätt hitta en perfekt plats för.

 3. Hej är jättegärna med och tävlar om en fin matta till våren, svårt att välja doch de är ju så läckra allihop!!
  hur många gillare på FB ca 550 stycken. tror jag det blir, om det är det ni undrar om, om det är via instagram ni menar så 1800 stycken gissar jag på.. men jag har gillat och delat på fb i alla fall, och tycker som sagt att ni har jätte fina mattor, det ska jag ha i åtanke nästa gång det blir inköp av nytt till hall och kök. kramar till alla som vill och behöver.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *