16 December – Dagens tävling i julklappskalendern

God morgon! Ny dag och ny vinstchans i Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014. Idag har vi tuffa glöggmuggar (4-pack) från Lisa Bengtsson, värde 495 kr. X-mas är en underbar kollektion med motiv av den populära taxen som nu är tillbaka i julens tecken. Ta chansen och vinn dessa coola muggar genom att svara på frågan.

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– När skulle du använda dina muggar om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 18 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till och ha en underbar dag!

Kram Jenny & Linda
Trendspanarna.nu

lucka_16dec

76 svar på ”16 December – Dagens tävling i julklappskalendern

  1. Dessa fantastiska små koppar skulle förgylla mitt julmys och fungera som just glöggkoppar då jag inte redan äger några. Resten av året skulle de komma till användning, dock i en helt ny funktion. De skulle pryda mitt köksfönster och användas till att plantera små skott i. Tanken är att jag alltid letar efter små vackra kärl att låta mina skott gro i och som en bonus skulle de paradera berdvid mina kökshanddukar från Lisa Bengtsson. Att de bildar ett lite lussetåg i mitt kök året om kommer bara att värma!

  2. Skulle börja med att inviga dem med mina syskon och minnas vår tax Justus!
    Efter denna ceremoni skulle de få dela på sig, två av dem ges till mina syskon och de andra skulle jag använda varje dag, en på jobbet och en hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *