Vinnare i julklappskalendern (6-13/12)

Hej alla! Oj vad mycket fina svar och motiveringar vi har fått in. Vi är överväldiga av eran kreativitet och värme. Återigen så ber vi om ursäkt för att det tagit så lång tid att ta fram våra vinnare. Här nedan kommer en lista på vinnarna i Julklappskalendern 2014 (6-13/12.) som vi har haft tillsammans med Royaldesign. Vi säger stort grattis! Tack ännu en gång alla för att ni har varit med. Fortsätt gärna att tävla då vi har tävlingar och fantastiska priser hela vägen fram till julafton.

Ni som har vunnit skicka oss eran adress+ mobnr till Trendspanarna@hotmail.com
Stor kram Jenny & Linda

VINNARE 6/12
Michelle Irmenius: Till min mamma som alltid ställt upp vill jag vinna, tack vare henne är jag idag en ganska anständig kvinna!
Hon har präglat mitt liv och format mig till den jag är, hon har ledsagat mig genom mina besvär!
Hon har lärt mig att livet kan skada och svida, men har alltid funnits stark vid min sida!
I min ungdom var jag den mest brutala, men mamma fanns där och var den mest fenomenala!
Min tacksamhet går inte att beskriva med ord, hon är den bästa människan som vandrar på vår jord!
Så en gåva som denna är precis vad hon behöver, som symboliserar alla hårda år som äntligen är över..
Jag har gillat, delat och tackar för denna chans, tävlingar som denna ger vardagen extra glans!

VINNARE 7/12
Ulrik: Godast till glöggen är pepparkakor med en röra av mascarpone, hackade apelsiner och vaniljsocker. Måste testas!! Supermums och ett välkommet alternativ för oss som inte gillar mögelost!

Anemonia: Det allra godaste jag vet till glöggfesten är att skära skivor av mjuk pepparkaka, ca 1,5 cm tjocka. Sedan steka dem i smör så de får en frasig yta. På skivorna lägger jag en ordentlig bit god grönmögelost eller brieost till de som inte gillar mögelost. Brukar koka en egen chutney på torkade fikon, muscovadosocker, rödvin och kanelstänger. Fikonchutneyn brer jag ovanpå osten. För att det ska bli lite ”crunchigt” också så brukar jag strö över lite grovhackade valnötter. Smakar så mycket jul och är så vansinnigt gott tillsammans med glögg!

Sara: Tunnskuren julskinksrullar med pepparrotsblandning som det är finhackat äpple i, sältan, sötman och syrligheten dansar kring granen när det serveras! Sååå ju(v)ligt gott!

VINNARE 8/12 
Anna: Min tvättstuga är nyrenoverad med svart och vitt klinkers. Men tyvärr så är golvet är kallt. Skulle verkligen behöva en Pappelina matta att värma fötterna på nu i vinter. Ett utrymme som man tyvärr inte prioriterar. Dessutom så är de ju så mjuka att gå på! En önskejulklapp till mig själv. God Jul 🙂

VINNARE 9/12
Kristina K:
Storstadsweekend – inte en minut stilla,
solsemester – bada och chilla,
temaresa – mäktiga byggnader och historiens vingslag,
äventyrsresa – ”nyårslöftet” och dess nya tag.
SPA-resa – så välgörande och sunt,
Trendspanarna – min drömresa heter ”Jorden Runt”!

VINNARE 10/12
Ulrika: Tre vackra lyktor med guldig glans.
Jag håller tummarna för att mitt rim har vinstchans.
De skulle få stå i fönstret som en kontrast mot natten.
Mot utsidan så mörk som svartaste katten.
I väntan på tomten de skulle få gnistra och glimma.
När paketen slås in och skinkan griljeras i kvällens sena timma

VINNARE 11/12
Stina: Drömmer mig tillbaka till sol, värme och sommarens drink! Koncentrerad flädersaft, krossad is och mynta i ett glas, fyll upp med Cava och njut. Minns de varma julikvällarna på min väns balkong när vi svalkade oss med denna drink och skvallrade oss igenom natten!

VINNARE 12/12
Åsa Lord: Så här i mörkaste december är det självklara valet att lyssna på P3′ s musikhjälpen! Perfekt med en skön mix av de flesta musikstilarna, bra gäster, humor och en rejäl portion allvar och en påminnelse om julens budskap! Att ge och finnas till för mänskligheten!

VINNARE 13/12
Marita: Under våren, liljekonvalj skulle vasen få pryda, sedan en vacker pion.
Ängsblommor under sommaren ljus och sedan en grankvist i vårt julhus.

vinnare_6_12_13_12

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *