23 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Dagen före doppardagen! I dagens julklappskalender som Trendspanarna har tillsammans med Royaldesign har vi en vinst från Nachtmann och stilig skål i kristallglas (32 cm), värde 744 kr. Perfekt vid festliga tillfällen eller att ha som fruktskål för att lyxa till vardagen. Ta chansen och vinn denna fina vinst till dig själv eller ge bort till någon du håller kär.

(Nachtmann specialister på, gåvor, presenter och vackra ting att pryda hemmet med. Nachtmann startade sin verksamhet år 1834 och har sedan dess skapat minnesvärda och vackra ting i kristallglas.)

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vem skulle du ge skålen till om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 25 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till och ha en underbar lilla julafton!

Kram Jenny & Linda
Trendspanarna.nu

Julklappskalender trendspanarna royaldesign 2014 lucka 23

116 svar på ”23 December – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Den skålen skulle jag lätt ge bort till min sambo! Han skulle tycka att den var döfräck! (och den passar perfekt på vårt soffbord….) 🙂

 2. jag skulle vilja ge den till min mamma som ett bevis för min glädje och tacksamhet för att hon ställer pp så mycket för mig och min dotter! Vi skulle inte klara oss utan henne!

 3. Jag hade behållt den själv eftersom lilleman drog vår fruktskål i golvet nyss. Men måste jaggw bbort den så hade jag givetvis gett den till min sambo i 30års present, då får jag den ju ändå! Det är sånt han gör till mig, köper saker som han vill ha och ger till mig!

 4. Jag blev själv förälskad i skålen men jag skulle ge den i present till min syster. Om några år när mina söner blivit lite större och inte längre är i värsta förstörar-åldern skulle jag be om att få bli fodervärd åt skålen under en period.

 5. Skulle jag vinna skulle min mamma få skålen i nyårspresent. Hon är lite av en prylmässa och skulle älska denna!

  *Håller tummarna*

 6. Skulle ge denna till min bästa vän och “My sister from another mister”. En människa som stått och hållit sin hand på min axel sen lågstadiet. Genom mobbing, krossade hjärtan, glädje och sann kärlek. Hon är nu den vackraste gudmodern till min dotter på tre månader och är värd allt det bästa. En fena i köket är hon också och lagar mat och bjuder alla. Önskar jag kunde förklara hur mycket hon betyder för mig. Tänk om man kunde vinna och att hon skulle få pryda sitt bord med denna otroliga skål.

 7. Jag är gärna med och tävlar.
  Jag skulle ge denna skålen som inflyttningspresent till min dotter som jag vill överraska.

 8. Wow, skulle ge den till mig själv och göra en fantastisk vacker färgglad sallad och bjuda mina goda vänner. Mycket skratt och prat under kvällen ska det bli. Bakar nåt gott bröd till och bjuder på citronvatten med ingefära. Glädjen kommer inifrån.

 9. För tio år sedan firade min bror och då blivande svägerska gemensam trettioårsdag. De fick då av familjen en ljusstake från Nachtmann som de älskar och som fick hedersplatsen på matbordet direkt. Nu, tio år, bröllop och två barn senare är de på gång och ska fira gemensam fyrtioårsdag. Det skulle vara så roligt att kunna ge dem denna vackra skål från oss alla för att fira deras underbara familj och förhållande.

 10. Den vackra skålen skulle min bästa väninna få. Hon har precis fått “börja om” och skaffa ett nytt hem, efter en tråkig skilsmässa, där hon fick fly utan något med sig. Och så älskar hon jordnötter, så jag skulle fylla skålen med jordnötter innan jag gav den till henne!

 11. Jag skulle fylla denna vackra skål med mina Mozartkulor, slå in hela härligheten i cellofan och ge det till min älskade syster som inte bara älskar mina Mozartkulor utan även drömmer om en fin skål! Hon lyckades efter 12 år lämna mannen som missbrukade och misshandlade henne både psykiskt och fysiskt. Hon har äntligen ett nytt fint boende med barnen som är bara deras, menän så låne är det ont om dina skålar och pynt. För att fira hennes styrka och mod vill jag ge henne skålen som kan påminna henne om hur långt hon kommit och att ingen man nånsin ska få förstöra för henne igen!

 12. Jag skulle ge skålen till min granne som alltid ställer upp och hjälper mig med alltifrån att öppna vinflaskor till att rensa avlopp 😉

 13. Den skulle jag vilja ge min fina 83-åriga mamma som älskar att göra fint hemma! Frukt har de alltid på bordet och den här skulle pryda sin plats!

 14. Lite klyschigt kanske, men såklart till mamma. det är alltid hon som dukar fint och ser till att familjen samlas runt matbordet 🙂

 15. Den skulle jag ge min dotter. Hon har inga skålar alls än så denna, förutom att den är riktigt fin, skulle verkligen passa henne perfekt! <3

 16. Troligen en present till något av mina vuxna barn vilka numera har egna hem. Vilken av de fyra får bli en senare fråga kanske den som först har en födelsedag.

 17. Skålen skulle jag ge till min mamma som tack för att hon alltid funnits där när livet varit riktigt tufft, och haft förmågan att se kristallklart på situationen och lyckats guida mig rätt.

 18. Jag skulle behålla den själv för vi behöver verkligen en skål att servera saker i när vi får gäster. Nu när vi ska ställa fram tex en sallad så blir det ur gamla tråkigt plastbunkar..

 19. Jag skulle förära mina föräldrar och deras nya hus med detta vackra fat! Hade passat perfekt i deras vardagsrum till att ha frukter och andra godsaker i!

 20. Jag skulle ge den jättefina kristallskålen till min älskade man. Han har tagit hand om allting i hemmet under den långa tiden jag legat på sjukhus. Dessutom har han alltid stöttat, peppat och uppmuntrat mig under min rehabilitering, han har inte gett upp, fastän jag gjort det många gånger!

  Han skulle bli så glad om han fick skålen! Han skulle då få ha sina kära dillchips till lilla whiskyn på lördagskvällen, i en äkta kristallskål istället för den gamla plastskålen som sett sina bästa dagar!
  Han är värd allt!

 21. Denna skulle jag ge mig själv. Jag har gott om skålar som jag fått i present, men ingen som jag vill ha stående framme.

 22. Hemma hos mina föräldrar finns det alltid, vid juletid, en stor skål fylld med clementiner. Min bror och jag äter alltid mängder! När vi var små var det nästan lugnande i all väntan och spänning som julafton innebär, att sitta och skala och mumsa en stund. Nu för tiden uppskattar jag de friska citrusklyftorna mellan all julmat! Jag önskar mig en egen vacker skål att fylla med clementiner till jul.

 23. Hade en sådan fin, otroligt tung kristallskål, men den har fått fötter.
  Kan omöjligt hitta den.

  Får man vara lite självisk – och ge den till sej själv? 🙂

 24. jag skulle ge det till min kära mamma på hennes 50 årsdag på nyårsafton 🙂 alla vet nog att det inte känns roligt att fylla jämt så den här skulle pigga upp henne! 🙂

 25. Jag skulle ge skålen till min sambo då jag för ett tag sen råkade he sönder hans favorit fruktskål som han alltid använde innan vi flyttade tillsammans. Han har försökt laga den men det blev inte så lyckat.. Så de vore kul om jag kunde ge honom en ny fin skål, så kanske både jag och han får en ny favorit skål tillsammans nu när vi bor ihop. Super fin var den!!:)

 26. Jag skulle ge den till min sambo. Hon är och har varit kristallen i mitt liv i 35 år. Dessutom skulle jag få se och njuta av den varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *