Bang & Olufsen presenterar Beosound Edge: En ny definition av högtalare

Bang & Olufsen har presenterat en ny, kraftfull och trådlös högtalare som omdefinierar vårt sätt att leva med ljud i hemmet. Beosound Edge har skapats i samarbete med den berömda formgivaren Michael Anastassiades, och är ännu en genomtänkt design- och ljudprodukt från det exklusiva, danska varumärket som ger hemmet musikalisk perfektion och samtidigt tillför estetiska värden.

Beosound Edge ger med sin runda form två placeringsmöjligheter. Den kan placeras på golvet som ett centralt inslag i inredningen och förstärka eller smälta in bland färgerna i den övriga inredningen, eller monteras på väggen som ett statement som trotsar tyngdlagen och delar av rummet. Närhetssensorerna på högtalaren registrerar när någon närmar sig och tänder diskret gränssnittet i aluminium. Ljudet regleras på ett magiskt sätt genom att Beosound Edge försiktigt rullas fram och tillbaka för att öka och minska ljudvolymen. Med en försiktig rörelse ändras ljudstyrkan bara något, medan en kraftigare rörelse ändrar den mer dramatiskt. När du släpper högtalaren rullar den lugnt och stilla tillbaka till utgångsläget.

”Med Beosound Edge har vi skapat ett tidlöst mästerverk inom design som kittlar fantasin med en interaktions- och användarupplevelse vi aldrig tidigare har sett hos ljudprodukter för hemmet. På avstånd är den monolitisk och diskret och visar inga tecken på att vara späckad med avancerad teknik. Samtidigt har den ett oförglömligt ljud som överträffar allt man skulle kunna förvänta sig av en högtalare i den här storleken”, berättar Kresten Bjørn Krab-Bjerre, Concept Manager på Bang & Olufsen.

Jenny & Linda

7f195ebf-5000-4eba-836a-7845d2dca573
6878b8c8-2ffe-46d0-b165-990aaca3c47e
51026b03-c6fe-4a0b-a8c9-d25f8697bdf6
iMageWithFallbackAndMagikAndS3
Foto: Bang & Olufsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *