Elegans i baren

Under hösten 2018 lanserade Stelton den vackra Foster-kollektionen som designats av den världsberömde brittiske arkitekten Lord Norman Foster. Kollektionen förenar en enkel skulptural form med mjuka linjer som skapar en elegant serveringsservis för olika sammanhang.

I höst utökas serien med en champagnekylare och en ishink samt en serveringsbricka.

Foster champagnekylare och ishink – med den vackra, spegelblanka yta och gyllene detaljer som kännetecknar flera av de andra produkterna i serien – har, som namnet antyder, två funktioner. Med en volym på tre liter räcker isbitarna till en lång och härlig fest. Samtidigt innebär konstruktionen med dubbla väggar att ishinken bevarar kylan längre och att det blir mindre kondensbildning på utsidan. Foster champagnekylare och ishink levereras inklusive en istång som kan sättas fast i locket, så att den alltid finns till hands.

Foster serveringsbricka har en diameter på 40 cm och erbjuder gott om plats för kollektionens kannor, glas och koppar. Brickan har en glidsäker yta som ger en stabil servering och gör det enkelt att plocka undan när middagen är klar. Dessutom är beläggningen motståndskraftig mot fläckar och repor, så om du skulle råka välta ut ett glas vin eller spilla kaffe på brickan, kan den enkelt torkas av.

Både champagnekylaren och serveringsbrickan kan användas separat eller i kombination med andra delar från serien. Till exempel får man ett mycket vackert barset med ett exklusivt uttryck när man kombinerar ishinken med karaffen och glasen i högpolerat stål.

Spana in nedan!
Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *