H&M home – Classic Collection

Hos H&M HOME är våren i full blom och tar sig en stilren skepnad i vår Classic Collection, en urban och minimalistisk kollektion. Färgskalan sträcker sig från dammigt rosa till krispigt vitt och spännande materialmöten mellan marmor, satäng och spegelglas ger kollektionen en lyxig look. I fokus är den välbäddade hotellsängen och vår designer Erica Christoffersson ger tips på hur du återskapar stilen hemma!

Noggrant utvalda inredningsföremål som eleganta fotoramar och svarta vaser i vågade former ger en sofistikerad känsla. Hemmet fulländas med trendriktiga och spännande materialmöten mellan jacquardvävda kuddfodral, dekorativa klot i spegelglas och svarta marmorvaser. Inspirerade av hotell och moderna lägenheter. Kollektionen introducerades 2018.

Så skapar du den perfekta hotellbäddningen!
1. Börja med att investera i en sängkappa vars färg kompletterar resten av sovrummet och samtidigt ger rummet en enhetlig, skräddad look.
2. Välj sängkläder i ett material du tycker om, satäng och perkal passar för en lyxig känsla. Neutrala sandtoner i kombination med krispigt vitt är perfekt för en sofistikerad look.
3. Kuddar, kuddar, kuddar. Placera större kuddar (50×90 cm) bakom mindre kuddar (50×60 cm) I samma stil som påslakanet. Detta blir mer visuellt behagligt.
4. Välj ett quiltat överkast i sammet för en ombonad men stilren känsla.
5. Avsluta med en stickad filt vid fotändan som pricken över i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *