H&M HOME Släpper möbler och lampor, öppnar tre konceptbutiker

H&M HOME utökar sortimentet och lanserar en modern kollektion möbler och lampor. Små bord, hyllor, pallar, sittpuffar, speglar, taklampor och bordslampor i olika stilar och material finns bland nyheterna. Kollektionen lanseras i slutet av juli på hm.com/home och kommer även att finnas i de tre nya konceptbutiker som öppnar under hösten i Stockholm och i Malmö.

”Det blir en spännande höst då vi satsar på nya produktkategorier och öppnar ett nytt butikskoncept. Vi ser fram emot att visa våra nya möbler och lampor, tillsammans med våra övriga kollektioner och inredningsstilar, i ett nytt sammanhang. Våra fysiska konceptbutiker, med en inspirerande butiksmiljö och personlig service, kommer att vara ett komplement och en länk till vårt digitala erbjudande”, säger Anders Sjöblom, VD för H&M HOME.

MÖBLER OCH LAMPOR
Den nya kollektionen är formgiven av designteamet på H&M HOME och höstens kollektion kommer i två huvudsakliga stilriktningar. Den ena modern och minimalistisk med raka linjer och geometriska former. Den andra mer glamorös, men ändå rustik, med mjuka, organiska former och naturmaterial. Bland materialen finns metall, marmor, rotting och trä. Färgskalan går från svart och beige till mässing och silver med inslag av smaragdgrön, rosa och grått. Priser från 200 SEK till cirka 3 000 SEK.

BUTIKSKONCEPT MED NY BUTIKSINREDNING, UTÖKAT SORTIMENT OCH SERVICE
En ny butik öppnar i Malmö på Gustav Adolfs torg 2 och i Stockholm öppnar konceptbutiker på Biblioteksgatan 11 och Drottninggatan 50. Med en ny butiksinredning, ett utökat produktsortiment och ännu mer personlig service kommer kunderna att erbjudas en inspirerande inredningsdestination och upplevelse. Butikerna presenterar de senaste produkterna och trenderna från H&M HOME för hemmets olika rum. Sortimentet kommer att visas i genuina hemmiljöer uppdelat på vardagsrum, sovrum, badrum, kök och barnrum.

Stockholm: butiken på Biblioteksgatan 11 är 500 kvadratmeter fördelat på två våningar och kommer att stängas för ombyggnation i början av juli med öppning i slutet av augusti. Butiken på Drottninggatan 50 är på cirka 300 kvadratmeter och stänger för ombyggnation i början av juli. Butiken kommer att göras om till en tvåvåningsbutik på 700 kvadratmeter och öppnas igen i oktober. Malmö: Den nya butiken öppnas på Gustav Adolfs torg 2 under hösten och kommer att vara cirka 600 kvadratmeter stor.

/Jenny & Linda

9738-A4-CMYK-3
9738-A4-CMYK-4
9738-A4-CMYK-6

9738-A4-CMYK-8
9738-A4-CMYK-9
9738-A4-CMYK-11

9738-A4-CMYK-12
9738-A4-CMYK-13
9738-A4-CMYK-15
F
oto: hm.com/home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *