Inspiration: ett rosaskimrande nyår från IKEA

Välkomna det nya året med ljuvliga toner i rosa och en uppdaterad, traditionell stil som andas kvalitet och festlig flärd från IKEA. Här mixas vinterns nyheter med klassiska sittmöbler i nyanser av grått. Mot en bas i rosa och plommon blir gyllene detaljer och rufsiga blomsterarrangemang pricken över i.

Klassiska sittmöbler som STOCKSUND soffa och sammetsklädda REMSTA fåtölj skänker komfort och trivsel till vinterns vardagsrum. STRANDMON barnfåtölj i retrostil gör att även de små känner sig välkomna. Nya HAVSTA satsbord av massivt trä bidrar med både funktionalitet och rustik charm. Bordet ingår i en ny möbelserie med nordiskt formspråk och genomarbetade detaljer för hantverkskänsla.

Duka upp till nyårsfest på INGATORP bord som är lätt att dra ut och förlänga när gästerna kommer. I dukningen får VINTER 2018 vinkylare en central plats tillsammans med kakfat som lyfter godsakerna till nya höjder. Med sin låga och vida form gör STORHET champagnekupor det extra festligt att servera mousserande drycker.

/Jenny & Linda

IKEA_FORADLA_kakfat
IKEA_GLITTRIG_ljusstake

IKEA_HAVSTA_satsbord

IKEA_INGATORP_bord_svart

IKEA_MORBYLANGA_bord
IKEA_ODGER_stol_brun
IKEA_OMTANKSAM_vas_

IKEA_REMSTA_fatolj_morkgra
IKEA_SAMMANHANG_ask

IKEA_STOCKSUND_soffa
IKEA_STOCKSUND_soffa_

IKEA_STORHET_champagnecoupe
IKEA_STRANDMON_barnfatolj

IKEA_SVALKA_glas

IKEA_VINTER_2018_kakfat

IKEA_vinterinspiration_julgran
Foto: IKEA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *