Julklappskalender 2016 – Vinnare lucka 1-9

God morgon! Det är söndag och advent. Vi har äntligen plockat fram vinnarna på våra 9 första luckor. Vi har läst och begrundat och ni är otroligt duktiga och vi är tacksamma att så många är med och tävlar på vår blogg. Titta igenom listan nedan och står ditt namn med så maila oss till trendspanarna@hotmail.com (adress + mobilnr) så kommer vinsten på posten. Stort grattis från oss och våra härliga sponsorer!

Kram Jenny & Linda

LUCKA 1
Hylla Folded – Muuto
Vinnare:Maria

Motivering: Den skulle passa perfekt i vår lilla hall. Vi har precis avklarat renovering av kök, vardagsrum, hall i ett hus med öppen planlösning och ryggåstak. Stilen går i grafiskt svart, vitt och grått inspirerat av skandinavisk design. Den hade passat perfekt för alla småsaker som nu ligger huller om buller i ett litet fönster så barnen mellan 2 och 13 år når sina nycklar och annat smått och gott.
God Jul till er båda som inspirerar så otroligt mycket.

LUCKA 2
Lampa DIY01 – House Doctor
Vinnare: Olivia

Motivering: Jag skulle ge den till min mamma. Ända sen hon skilde sig och flyttade ifrån min pappa för fem år sen har hon inte orkat ta tag i att fixa en lampa till köket. Hon älskar att laga mat o fixa o dona i köket o jag skulle verkligen vilja hänga upp denna lampa där så att det kan få sprida värme och ljus där hon trivs som bäst och göra en fin verklighet hos henne. Inte meningen att skriva en snyftkommentar, hon mår bra trots sorgliga omständigheter, men hon skulle bli så himla glad!!!!

LUCKA 3
Bukett stjärnstoft + vas – Interflora
Vinnare: Louise

Motivering: Om jag vann så hade jag gett buketten till min mamma & pappa. Jag har blivit student på äldre dar och de hjälper mig så otroligt mycket i vardagen att jag inte ens vet om jag hade klarat det utan dem. De är så himla värdefulla för mig, men med en hårt ansatt studentbudget är det inte ofta de får något av mig för att visa uppskattningen jag faktiskt känner. Hade betytt jättemycket för både dem och mig!

LUCKA 4
Presentkort 1000kr – Trendsisters.se
Vinnare: Maritha

Motivering:För att stilla mitt juliga sinne
skulle jag beställa ett livslångt minne.
En fantastisk och guldig julegran
ett vackert och äkta trendspan.

LUCKA 5
Presentkort 2000kr – Cirkuslampan
Vinnare: Camilla H

Motivering: Tänk att denna få tända,
då skulle allt till det bättre vända,
ett magiskt ljus,
här i vårt hus

LUCKA 6
Vattentäta bluetoth högtalare Avantes – Grohe och Philips

Vinnare 1
Namn: Sofia M
Motivering: Simon & Garfunkel – The Sound of silence

En julklapp till min pappa,
som tror han kan ta ton
En önskan vore att rappa,
och inte bara spela gitarrsolon!

Vinnare 2
Namn: Isa
Motivering: Just nu sjunger jag Sugarbabes – About you now! Eftersom jag har fibromyalgi och värme hjälper mot smärtan så blir det ofta lååååånga duschar denna tid på året! Jag har haft lite varierande kreativa lösningar med att släpa in en cd-spelare i badrummet för att kunna njuta av musik medans jag låter spänningarna i kroppen rinna av mig. Detta vore ju heeeelt perfekt! Då kan en ju lyssna på typ P3-dokumentär och liknande också! Livskvalité!

Vinnare 3
Namn: Ylva
Motivering: Det blir mycket låtar om regn, Un break my heart, Its raining men, Regn hos mig, Havet är djupt, Till havs eftersom duschen påminner mig om regn och hav. Akustikmässigt kan det ibland bli Phantom of The opera men med min nya tyvärr överkänslige granne försöker jag att ta det lugnt så hörlurar är bättre än när jag försöker överösta duschen med musiken på hög volym eller vrålar själv ?

LUCKA 7
Teet från Norges äldsta tehus – Black cat

Vinnare 1
Namn: Petra Stafberg
Motivering: Jag skulle gärna bjuda min fina vän Carola ? som kommer o hälsar på mig då jag är kroniskt sjuk, hjälper mig, o tar med sig gott att äta o fina blommor, o gör att mitt liv blir lite gladare o lättare att leva????. Många vänner försvinner när man blir kroniskt sjuk, o då betyder dom få som finns där för en så otroligt mycket?.

Hade blivit så glad över lite gott te i vintermörkret, då jag som kroniskt sjuk & husbunden försöker ha det så mysigt o bra som jag kan, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet??.
På dagarna ligger jag i min dagbädd i vardagsrummet, o det enda jag orkar är att titta på tv o dricka gott te, jag är te-oman???☕️?, det vore underbart att ha extra gott o roligt te att se fram emot o få värma mig o mysa med hemma?. Att vinna detta fina te som jag velat prova länge, hade verkligen värmt & lyst upp mitt hem o min dag✨?? o gjort mig fantastiskt glad????.

Om jag det här fina o goda teet hem fick☕️?,
så skulle allt lösa sig på ett kick??✨.
Att få dricka gott & julmysa med dessa fina??,
hade verkligen inte varit nån pina?,
utan snabbt & snyggt hade min vardag så trist & grå?,
blivit god & mysig som få?????.
Att den här fina hos er få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨?.

Vinnare 2
Namn: Henrik
Motivering: Min älskling är så noga med sin frukost…
Inget annat duger än ost i toast.
Löskokt ägg, det är punkt och pricka!
Flingorna INNAN filen, för min flicka.
Hennes te är en ritual som religion.
Så noga med att få till rätt dosportion.
Hon staplar allt på sitt nattduksbord.
Att hon lovar inga smulor i sängen, är bara ord.
Vann jag te’et skulle jag henne joina.
Ligga bredvid utan bekymmer och bara mojna

LUCKA 8
Bricka ögoncacao – Olle Eksell

Vinnare 1
Namn: Karin Stjärnkvist
Motivering: På bänken den gärna får stå
bredvid skärbrädan, lätt att nå,
för frukost i tidig morgonstund
-tur jag slipper gå ut med en hund!
Till middag den stora jobbet tar
att snabbt se till så inget blir kvar.
Jag tycker ju brickan är jättefin
och vill ju så gärna att den blir min!

Vinnare 2
Namn: Mathilda
Motivering: Brickan kommer bland annat att användas till våra fredagsmyskvällar, då sätter vi en massa godsaker på en bricka och går upp och har mysigt med barnen. Perfekt med en snygg bricka som denna då.

LUCKA 9
Porslins set Flowers – Design Letters
Namn: Sandra Petersson

Motivering: WOW, vilken lycka, vilken eufori
om vinnarfamiljen skulle bli just vi.
Vårt gamla porslin har en intim relation med Karlssons klister
det är bara med nöd och näppe det inte brister

Två av varje blir perfekt för oss,
vi är ju inte fler än så (ja och så katterna, förstås)
Hoppas innerligt att vår önskan blir sann
och att vi under granen ett hårt paket fann
Med hälsningar från tomten och Trendspanarna.nu
det skulle bli bästa julklappen, såklart ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *