Julklappskalendern – vinnare lucka 1-5

Hej alla fina tävlande. Vi har äntligen valt ut några vinnare i vår julklappskalender (Lucka 1-5) som vi har tillsammans med Royaldesign. Vi ber om ursäkt för att det har tagit lite tid, men det är säkert fler är vi som har det hektisk denna tiden på året 😉 Så vi hoppas att ni har överseende. Vi har fått in galet många fina och bra svar och det bugar vi och bockar för.

VÅRA VINNARE

LUCKA 1:
(6 st Essence Rödvinsglas)
Josefin:  Jag har redan glasen för sött
Så vill gärna ha det större för rött
Alla glasen är så fina
Tänk om de kunde bli mina!
Håller mina tummar och tår
För att jag ska vinna klappen i år
Kommer användas mycke
Då jag verkligen fattat tycke

Lina: Dessa glas hade använts flitigt hemma hos oss! Inte bara på den mysiga middagen med vännerna utan även den där onsdagkvällen efter jobbet när det serveras snabbmakaroner och falukorv. Även om det bara är måltidsdryck med smultronsmak (ni vet, sån där tetraförpackning som ska blandas 1+4 delar vatten), kommer det att kännas lite lyxigare och godare att få dricka ur såna fina glas! Då jag precis har tagit min examen efter fyra år av högskolestudier har man inte direkt haft ekonomin att skapa sig en samling fina glas eller porslin  Studentlivet med öl i plastglas är äntligen över och jag vill att det ska kännas i mitt hem!

LUCKA 2
(vasen Omaggio i silver)
Stina: Fördelen med att bo i en studentlägenhet på 36 kvadrat är att var jag en ställer den så kommer man att kunna se den från lägenhetens alla hörn. Jag skulle ställa den på köksbordet (som också fungerar som skrivbord) och till våren spendera en lite för stor del av studiebidraget på färska tulpaner, varje fredag. Det är lyx!

Kristin: Nu när vår lilla familj nyligen skrev kontrakt på vår första gemensamma lya,  vill vi såklart inreda med saker som passar in i det nya. Att vinna en Omaggio skulle innebära starten på något underbart och stort! Den skulle vi gärna ha i vardagsrummet -det skulle vara för oss som gjort!
För när vi sitter tillsammans på dopparedan, skulle vi bli överlyckliga om just vi hade en Omaggio under vår gran!
Den skulle sprida lycka, blomsterprakt och ro.
Jag önskar att den hos oss kommer att få bo!
Trendspanarna! Jag har varit snäll och rar, och både min son och sambo är skötsamma exemplar!
Nu håller jag tummarna att ni väljer mig och att jag här på bloggen får en avisering,
som säger: Grattis Kristin med din fina motivering! <3

Malin:  Jag skulle ställa vasen hemma hos min syster. Bara för att göra henne glad.

LUCKA 3
(skål & bestickset från design Letters)
Maria: Om jag vann denna fina klapp, hade den fått ligga under granen hos min bästa vän! Någon gång runt julafton kommer hon nämligen få tillskott i form av tvillingpojkar. Såklart att det är väldans tidigt att ge matgrejor i födelsepresent/julklapp, men om man får tvillingar tror jag att man har så fullt upp att tiden flyger förbi och helt plötsligt är det dags för smakportioner. Då är det skönt att redan ha grejor till detta hemma!

Jenny: Jag skulle vilja ge min Gudson, Hugo Ossian, Design Letters-setet i julklapp. Hugo som precis fyllt 2 år och adopterades från Thailand precis innan sommaren av min bästa vän och hennes man. Han hittades bland bergen i norra Thailand, men tack vare en civilperson som uppmärksammade en nyfödds skrik så lämnades han över till ett barnhem. Han har lärt sig att förstå och kan också prata lite (på svenska) och har börjat lära sig att äta med sked och gaffel – inte helt lätt, men åh så glad han skulle bli av att få ett eget sett att ha vid måltiderna ️

Classe: Jag skulle utan tvivel ge detta till min underbara syster eftersom de väntar barn vid årsskiftet. De har kämpat länge med att få barn så detta vore den bästa ”välkommen till världen” presenten till deras kommande barn. Min syster är så oerhört förtjust i svartvit inredning så vinner jag lär jag ju bli favoritbrorsan och några pluspoäng kan jag ju behöva från lillasyster. Hoppas verkligen på tur! Skulle betyda massor!

LUCKA 4
(zebra & apa från Kay Bojesen)
Vinnare Zebra: Elisabet
Är egentligen ”emot varje prydnadssak”
eller snarare väldigt kräsen i min smak.
Men stilrena och klassiska som dessa är
kan de inte annat än väcka ett begär.
Apan eller zebran skulle få en hedersplats
och tillföra personlighet i mitt exotiska ”palats”.
Trendspanarna skulle bli ett fint minne
som jag livet ut bär i hjärta och sinne!

Vinnare Apa: Per 
Jag skulle presenta en tjej, som är allvarlig, men kan också apa sig
hon är min kärlek och bästa kamrat, som väl förtjänar designad primat!

LUCKA 5
(Termoskanna från Stelton)
Lisa: En kall dag dricker jag allra helst varm saffransmjölk. Ett måste kring jul. Man låter mjölken sjuda i en kastrull och häller i saffran, kardemumma, socker och lite fint hackade pistagenötter eventuellt mandlar. Fantastiskt gott och juligt som kan drickas av alla åldrar!

Christina: Här är en Termos för njutbar finess!
Som gjord för en glödhet nobless!
En STELTON skulle vara perfekt i mitt kök,
så snygg och praktiskt då man får oväntat besök!
Om man vill ha nått smakrikt och hett,
då är fyller man den med kaffe enkelt och lätt.
Med det kan man mysa en stund
med rostade bönor som grund.
Nu vill jag bara få luta mig tillbaka,
och hoppas att jag av denna underbar termos få fylla och smaka!
En lång balanserad eftersmak och en doft av välbehag,
detta skulle verkligen förgylla och rädda min dag!

Maja: Jag dricker helst äppeltoddy med ingefära en kall dag. Den alkoholfria varianten innehåller citronte, vill man man ha lite starkare häller man en gnutta whisky i istället. Fungerar även utmärkt som fördrink höst och vinter eller om man är förkyld. Ingefäran lindrar och förkortar förkylning och innehåller antioxidanter. Supergott och nyttigt!

Skicka oss eran adress och mobnr så kommer vinsten på posten!

Stor kram Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *