Köksinspiration – Grått, grått och ännu mer grått!

Det vita köket har fortsatt konkurrens av det grå. Att vi svenskar i första hand väljer ett vitt kök stämmer fortfarande och för Ballingslövs del handlar det om en 80%g försäljning av just vita kök. En hög siffra, men för bara ett år sedan låg den på hela 90 procent!
Konkurrentfärgen är grått och den går i ett spektra från ljusaste grått till mustigt, mörkt och mättat och vi väljer kulören på såväl släta som lantliga luckmodeller. Att det är just grått som står upp mot det vita känns möjligen självklart, eftersom den lätt smälter in i en miljö och dessutom går att matcha till nära nog alla andra kulörer. Säsogens heta ”grå-kombo” är för övrigt när kulören matchas tillsammans med grönt, koboltblått, turkost och/eller rosa.

/Jenny & Linda

Foto: Ballingslöv

ballingsloov_201609191511_ihop ballingsloov_201609191559 ballingslov_201609191481
Vi fastnade för köket “Bistro” en slät målad lucka med raka kanter som finns i pärlgrått, mörkgrått och peppargrått. Bänkskivan på bilderna heter Lagoonoch är en 20 mm tjock kompositsten. Vi gillar även att man kombinerar naturmaterial med snyggt läderhanddtag.
Tips! När det kommer till metaller, bryt det enhetliga och våga blanda mässing och rostfritt på vitvaror, blandare och handtag för en mer livfull stil.
ballingslov_201609191534

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *