Kökstrender 2017

Nu ser vi cityköket med en touch av lantstil, lägg sedan till en flört med sekelskiftet – där har du köket år 2017! Tiden vi befinner oss i, där det i mångt om mycket handlar om att göra högst individuella val, öppnar upp för spännande möten mellan färg och form i kökssammanhang. Och för att trycka på ”gilla-knappen” tittar vi hellre på varje enskilt val för sig än kompromissar. Så lyder trenden för 2017 om Ballingslöv får bestämma.

Den släta köksluckan Bistro med svagt rundade kanter syns här i den lika vackra som högaktuella kulören ostronbeige – en bakåtblick till 1940-talet och folkhemmet då färgerna var dova och mindre kontrastrika.
Ett ensamt högskåp med platsbyggd känsla kombineras med flera bänkskåp och lådindelningar i varierande höjder, en modern kombination som för tankarna till dåtidens lantkök. Kontrasten står den praktiska köksön för, som i allra högsta grad lever vidare. För att verkligen kunna utnyttja denna plats även till måltider och skapa utrymme för bekväm benplats, är bänkskivan förlängd över skåpskanten.

Summering säger: inget är fel, det kan bara bli rätt – i det moderna kombo-köket, där det bästa plockas från olika tidsepokter!

ballingsloov_ingaro
ballingslov-2
ballingslov-ingaro
ballingslov
ingaro
Foto; Ballingslöv

1 svar på ”Kökstrender 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *