Lucka 06 – Dagens lucka i julklappskalendern

Tisdag och det är dags för lucka 06 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med GROHE och Philips. Som tillsammans har tagit fram den snygga och vattentäta bluetooth högtalare Aquatunes för duschen. Det går på ett kick att streama musiken från en smartphone eller en surfplatta och det är hög kvalitet på ljudet. Risken för de som vinner är att man duschar lite väl länge. Idag har vi tre vinnare i potten och en högtalare är värd 990 kr. Tekniknördar som vi är så måste vi givetvis ge er chansen att vinna denna julklapp. 🙂

Svara på frågan och motivera:

– Vilken låt brukar du sjunga i duschen?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 8 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka6

lucka6_extrabild

Bluetooth-räckvidden på 10 meter innebär att ljudkällan kan placeras på ett avstånd där den är torr och säker. Designad och konstruerad för att vara 100% vattentät är Aquatunes-högtalaren utformad för att motstå konstanta vattenstrålar och kan monteras inuti duschen. Dess hållare passar för alla standardduschstänger med en diameter på 20 till 25 millimeter. Dessutom kan hållaren monteras utan att avlägsna duschstången från väggen, vilket gör den passande för montering inte enbart i duschen utan även på andra platser i badrummet. När hållaren har satts på plats är en handledsrörelse allt som krävs för att låsa högtalaren på plats och frigöra den igen när detta önskas.

Många timmars musik överallt i badrummet

Med en batteritid på upp till åtta timmar har Aquatunes-batteriet tillräckligt med ström för gott om avslappning och uppfriskande duschar innan det behöver laddas. Dess vattentåliga induktionsladdningsstation tillåter högtalaren att fungera även under laddning, så att du kan njuta av dina favorittoner medan du borstar tänderna eller sminkar dig. Laddningsstationens diskreta linjer i glansigt Moonwhite komplementerar den rundade högtalarformen vars design är inspirerad av både de senaste trenderna inom konsumentelektronik och av en av de mest populära GROHE-handduscharna. Designälskare kommer omedelbart att lägga märke till den omisskännliga stilen hos GROHE Design Studio.

Att använda Aquatunes kunde inte vara enklare. Alla som äger en smartphone eller MP3-spelare kommer hur lätt som helst att kunna behärska kontrollerna. De enkla kontrollerna inkluderar en på/av-knapp, en volymkontroll, en Bluetooth-knapp för anslutning till smartenheter samt en styrfunktion för nästa/föregående spår. Två lysdioder visar status för Bluetooth-anslutningen och batteriet.

315 svar på ”Lucka 06 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Den där i Askungen ni vet: Vi ska sy den, vi ska… I falsett samtidigt som jag frenetiskt tvålar in mig. Jag har förfinat min teknik och efter 15 år är jag nu så bra att jag har fått sjunga den live i lokalradion. My 15 minutes of fame ?.

 2. Jag har en speciell duschlista som jag alltid spelar när jag står i dushen. Musiken kommer ca 2 meter ifrån så det är knappt så jag hör vad som spelas. Tycker att hela duschupplevelsen blir betydligen roligare med musik. Min kompisar äger en sådan högtalare & älskar att duscha hemma hos henne

 3. “Havet är djupt” (Disney-sången, som börjar “Ariel, lyssna på mig….” ) Per Myrberg gjorde en underbar version och jag kämpar för att komma upp i hans klass!

 4. Av någon anledning sjunger jag Circle of life från lejonkungen, fast på svenska. Jag kan verkligen inte sjunga men det låter liksom bättre i duschen!

 5. Hej!

  Jag sjunger inte oftast i duschen men
  det gör mina barn.
  Skulle vara toppen att överraska dem med denna fiffiga grej
  och ge dem toner i duschen!
  De sjunger allt mellan himmel och jord.

  God Jul!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 6. Jag brukar sjunga “kan man älska nån på avstånd” med vikingarna ? sjukt irriterande. Jag vill vinna för att kunna lyssna på poddar i duschen istället för att sjunga. ☺️

 7. Fredagsduschen kan bli Love is all around med Wet wet wet/Vortex Motion.
  Alla andra dagar brukar kunna bli Dancing With Tears In My Eyes med Ultravox

 8. Personer i min närhet som inte hunnit stoppa öronproppar i öronen gissar på allt från instängd katt till allvarliga vibrationer i rörsystemet. Själv framhärdar jag stolt att jag sjunger Rod Stewart – Some gues have all the luck!

 9. Jag hade verkligen behövt vinna denna pryl då jag av någon outgrundlig anledning endast sjunger “I’m every woman” av Whitney Houston i duschen. Varje gång. Behöver ny inspiration – om inget annat för att skona min sambo.

 10. Så fort duschen börjar droppa,
  kan inget mig stoppa.

  I brist på snö och kyla,
  jag jullåtar i duschen yla.

  ”Mer jul” med hög stämma,
  sjungs det mycket av här hemma.

  Höjer rösten vid finalen,
  vilket gör familjen galen.

 11. Just nu sjunger jag Sugarbabes – About you now! Eftersom jag har fibromyalgi och värme hjälper mot smärtan så blir det ofta lååååånga duschar denna tid på året! Jag har haft lite varierande kreativa lösningar med att släpa in en cd-spelare i badrummet för att kunna njuta av musik medans jag låter spänningarna i kroppen rinna av mig. Detta vore ju heeeelt perfekt! Då kan en ju lyssna på typ P3-dokumentär och liknande också! Livskvalité!

 12. Jag sjunger Purple Rain med Prince i duschen
  innan jag ger mig ut i morgonrushen
  då rinner all trötthet och morgonsurhet bort
  och jag orkar med både jobb, stress och sport.

 13. Snälla, låt min man vinna en!!! Han sjunger ‘Oh, Helga natt’ men kan inte texten (..det kan inte va den rätta texten..) Jag fixar en trevlig spellista som han kan sjunga till i s f !
  PS. Han fyller år innan jul! ???? ??

 14. Jag sjunger inte mycket i duschen, men skulle det vara något så blir det Gloria, Gloria. Främst önskar jag en högtalare till min man som verkar vara beroende av att lyssna på något vid varje dusch; som det är nu lägger han telefonen i en skål som får agera högtalare. Modernare teknik skulle säkert uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *