Lucka 09 – Dagens lucka i julklappskalendern

Det är äntligen fredag och vi har fredagsfeeling! Det är dags lucka 09 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med tidlösa Design letters. Du har nu chansen att vinna deras fina porslins serie Flowers by AJ Porcelain (galet fint). Mönstret designades av Arne Jacobsen 1940.  Idag har en lycklig vinnare chansen att vinna detta fina kitt.

1 vinnare i potten av ett set av serien Flowers. (värde 1692 kr)

Svara på frågan och motivera:

– När skulle du använda ditt fina porslins kitt?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 11 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka9

lucka9_extra

167 svar på ”Lucka 09 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Jag och min man är två riktiga frukostmänniskor. Varje morgon går vi upp tidigt och förbereder en stadig frukost. Detta fina set kommer att användas flitigt av oss om vi får turen vid vår sida. En fantastisk julklapp. Hoppas.

 2. Om det fina kittet faller på min lott
  vill jag bjuda gammelfarmor på nåt gott
  en gammaldags stek jag vet hon tycker om
  som dessert en bärtopf med trädgårdsbär i rom
  en kopp starkt kaffe, själv tar jag te
  med en läcker hembakt kanapé.
  Mitt fina porslin kommer Farmor berömma
  vi båda får ett minne vi aldrig ska glömma

 3. På tu man hand vill jag umgås med min bästa vännina, skvallra lite samtidigt som vi njuter av en afternoon tea på denna underbara servis och gillar hon setet får hon det som present, bara för att hon är min bästa vän.

 4. Jag skulle använda detta fina porslins kitt designat av Arne Jacobsen, Hver Dag. Vilken nostalgi, att varje dag i tankarna komma tillbaka till Köpenhamn i slutet av 60-talet när jag bodde där, med alla underbara minnen. Dansk design har sedan dess alltid haft en speciell plats i mitt hjärta.

 5. Vilket fint porslin! Har faktiskt inte sett det innan. Äger ju i princip bara äldre retroporslin för jag tycker de är fina men detta var ju en fin uppstickare. Jag skulle använda porslinet till vardags och när jag får besök. Ska snart flytta till en ny lägenhet så att bjuda in vänner på inflyttningsfika vore ju mysigt.

 6. Jag lever under mottot “Livet är en fest ” så jag hade velat använda detta dagligen till morgonkaffet o frukostmackan. Jag hade njutit av såväl frukosten som att duka med detta vareviga morgon! En ren fröjd med andra ord ❤

 7. Jag skulle ge det fina porslinskittet till mamma att ha i sitt nybyggda växthus så att hon och pappa kan sitta där i sommar och höst och fika med dem nu när hon ska gå i pension eftersommaren. Fint porslin att njuta av i en fin omgivning!

 8. Främst skulle jag vilja använda den som något lugnande och vackert efter en stressig dag på jobbet, avslappnande med natur och blomdesign. Skulle vara en lyx i vardagen för mig!

 9. Efter att ha varit “fängslade” i vår trånga lägenhet i 12 år ska vi fira den första fina sommardagen (lär bli mycket tidigare) ute på vår nybyggda altan och titta ut över sjön och servera fika på Flowers by AJ Porcelain-porslin!

 10. Hej!

  Mitt vackra porslins set skulle användas vardag som fest,
  alltid när det ska dukas vackrast och bäst.
  Serverar gärna familjen med den också, till frukost på sängen,
  go’ mellis eller kvällsfika efter träning.

  God Jul!

  Med vänlig hälsning
  Kristiina Söderström

 11. Servisen Flowers med sommarblom
  skulle verkligen användas “dygnet om”!
  Som gjord för att nötas av vardagens slit
  är detta vackert blomstrande kit,
  Till frukost, middag eller nattamat
  varm choklad eller kaffe på fat
  Tillfällen njuta av vacker design
  är inga problem, önskar den var “mine”!

 12. Snart två decennier har gått,
  men ett minne känns som dagar blott.
  Min dotter och jag hade en lek,
  ett te-party i mini-storlek.
  Vi och ett gäng mjuka djur,
  deltog alltid i ur och skur.
  Ett vitt porslin så smått,
  fyllda med ”kaffe” så gott.
  Bulle, bakelse och kaka,
  alltså sött smaka.
  Skulle porslinet till henne gärna ge,
  ett gammalt minne göra entré.
  Men nu ta en fika på riktigt,
  med ett porslin att använda långsiktigt.
  Ta en kopp kaffe och bara prata,
  utan att alla gosedjur mata.
  Bara njuta av vårt sällskap,
  och vårda vår fina vänskap.

 13. Denna vackra service skulle jag använda när jag och sambo äter frukost tillsammans . Verkligen passande året runt.

 14. Hej jag skulle använda den nu när jag har min födelsedags kalas Annandagsjul och även farmtider skulle anväda när gästerna kommer hem till mig.Överraskning om nu vinner och trevlugt födelsedags present skulle det också vara till mig nu

 15. Tänk om jag detta vann, det skulle minsann vara en dröm att till frukost få äta på blommor. En kvällskopp att runda av dagen med. Jag tror minsann den täcker alla behov! Det enda jag vill ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *